AslanYıllık Aslan Burcu2021 Yılı Aslan ve Yükselen Aslanlar

Aralık 22, 20200
Adsız-Resim (6)

Merhaba

Sevgili aslanlar ve yükselen aslan burçları,

Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca sizin 7. evinizde olacak yani tüm ikili ilişkilerinizde sorumluluk alacağınız bazı durumlar söz konusu olabilir. Haritanıza göre kiminize evlilik, kiminize aşk gelecek. Bu dönemde ikili ilişkilerinizde ne kadar ciddisiniz? sorumlulukları yerine getiriyor musunuz? bunlar yoklamadan geçirilecek. Ciddiye almadığınız ilişkileri bitirecek, dolayısıyla emek vermeniz gerekecek. Yıl içerisinde kariyer evinizde yer alan Uranüs toplum içinde görünürlüğünüz, iş hayatınız ve sağlığınız konusunda zaman zaman kendini hatırlatacak. Sevgili aslanlar bu dönemde değişeme açık olmayı, belki bırakıp gitmeyi belki korkularınızla yüzleşip cesur adımlar atmayı gerektirecek durumlar olabilir.

Jüpiter inde Satürn ile birlikte kova burcuna geçişi bu alanda yaşayacağınız zorlu deneyimleri biraz olsun hafifletecek ve hayatınıza fırsatlar getirecek. Ortaklı işler yapmak, evliliğe gitmek, kötü giden ilişkilerde sorunların büyümesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Özgürlük isteğiniz artabilir.

Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 8. eviniz. Maddi kaynaklar, yeni fırsatlar, kredi, borçlar, nafaka ve miras gibi konuları gündeme getirebilir. Cinsel hayatta renklenme, okült konulara merak salabilirsiniz bu dönemde astroloji, şifa vb konulara ilginiz artabilir.

Tutulmalar ise bu yıl haritanızın 5 ve 11. evlerinde alıyorsunuz anlayacağınız her bakımda aşk ilişki fırsatları söz konusu olacak. Evli aslan burçları için çocuk haberleri gelebilir bu da zaten ilişkinin formunu değiştirecektir. Hobiler, yetenekleriniz ve yaratıcılığınız açığa çıkarabilir buradan yeni bir kariyer yaratabilirsiniz.

Güneş ve Ay burcu Aslan olanlar için zorlu bir dönem kapıda diyebilirim. Oğlak burcundan çıkan Satürn ve Jüpiter hemen karşılarında olacak özellikle 21 temmuz 5 Ağustos doğumlular hayatlarında büyük bir yapılanmaya gidebilirler, kariyer alanında değişimler yaşayabilecekleri gibi ebeveyn sağlığına da dikkat etmelerini özellikle tavsiye ederim.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade