KovaYıllık Kova Burcu2021 Yılı Kova ve Yükselen Kovalar

Aralık 22, 20200
Adsız-Resim (11)

Merhaba

Sevgili kovalar ve yükselen kovalar,

Bu yıl kovalar için önemli bir dönem başlıyor. Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca kalacağı kova burcuna geçti. Yaşamınızda köklü değişimlerin olacağı önemli bir dönem sizi bekliyor. Kişilik olarak çok olgunlaşacak, yaşama başka bir yerden bakmaya başlayacaksınız. Otorite figürleri ile ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz Ay ve Güneş kovalar için ebeveyn sağlığına dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Yükselen kovalar ise Satürn’ ü bu dönem 1. evinizde yani yükseleniniz üzerinde ağırlayacaksınız. Son 2,5 senedir ruh sağlığınızla ilgili zorlu bir dönem geçirmiş olabilirsiniz ama artık yeni bir dönem başlıyor. Yeni karar plan ve sorumluluklar söz konusu olabilir. Ne istiyorum ben kimin? ne arzuluyorum gibi konuları sorgulayabilirsiniz. Evlenmek, boşanmak, yeni işe başlamak vb söz konusu olabilir. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Hızla zayıflayıp hızla kilo alabilirsiniz. Fiziksel sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Jüpiter de Satürn ile birlikte 1 yıl kalacağı kova burcuna girdi Satürn’ ün sizi zorladığı konularda biraz olsun destekleyecek. Kariyerle ilgili başlangıçlar yapacağı için parasal kazançlar değişebilir. Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 2. evinizde olacak. Bu dönem kaynaklar da değişimler olabilir. Toplu para gelebilir yada çıkabilir.

Yıl boyunca ise 5 ve 11. evlerinizde tutulmalar alacaksınız. Bu da size yeni aşk fırsatları getirebilir, çocuk yapabilirsiniz. Yeteneklerinizden yeni kariyer yaratmak için güzel bir dönem olacak. Özellikle mayıs aylarında ayaklarınız yerden kesecek bir gelişme olabilir ancak biraz gerçekçi olmakta fayda var!

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade