OğlakYıllık Oğlak Burcu2021 Yılı Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Aralık 22, 20200
Adsız-Resim (10)

Merhaba

sevgili oğlaklar ve yükselen oğlaklar,

Geçtiğimiz yıl çok yoruldunuz tutulmalar, Satürn Plüton, Jüpiter derken büyük bir değişim ve dönüşüm evresinden geçtiniz. Bu yıl kovada gezegenleriniz yoksa iyisiniz varsa biraz daha dişinizi sıkacaksınız!

Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca kalacağı kova burcuna geçti ve bu alan sizin 2. eviniz. Maddi manevi kaynaklar gündemde, parasal kaynakları düzenlemek, yapılandırmak, bu kaynakları doğru kullanmanızın gerekecek bir dönem olacak. Haritanıza göre para biriktirebilir, borç alabilirsiniz. Bu alan aynı zamanda öz değeri ifade ettiği için kendinizi değersiz hissettirecek insanlardan uzaklaşmanız gerekebilir, emeğinizin karşılığını alamadığınızı düşünüyorsanız arkanıza bakmamalısınız. Özellikle ikili ilişkilerde, aşk yaşamınızda bazı değişimlere gitmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde bir takım fırsatlar söz konusu olabilir. Biraz geçmişe 2009-2010 yıllarına gidelim gündeminiz neydi? benzer temalar gündeme gelebilir.

Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 3. evinizi kesiyor. Kardeşler, yakın akrabalar, ticari faaliyetler, yeni eğitimler, kısa seyehatler söz konusu olabilir.

Yıl boyunca tutulmaları 6 ve 12 evlerinizde alacaksınız. Bu alan sizin iş hayatınızda bazı değişikliklere yol açacaktır. Kariyerinizi gözden geçirebilir, verdiğiniz emeğin karşılığınız alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz. Özellikle sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir, zihinsel olarak zorlanabilirsiniz, depresif hissedebilirsiniz. İçinize döndüğünüz yalnız kalmak istediğiniz bir dönem olabilir. Bu dönemi bir dinlenme süreci gibi düşünebilirsiniz.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade