YayYıllık Yay Yorumu2021 Yılı Yay ve Yükselen Yaylar

Aralık 22, 20200
Adsız-Resim (1)

Merhaba

Sevgili yaylar ve yükselen yaylar,

Çok konuştuğumuz Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca kalacağı kova burcuna geçti ve bu sizin 3. evinizi işaret ediyor. Kardeşler, yakın akrabalar, komşular, çocukluk arkadaşlarınız ile ilgili konularda bir revize dönemine giriyorsunuz. Zaman zaman krizler olabilir, zihinsel anlamda zorlandığınızı düşünebilir, iletişim konularında sıkıntılar yaşayabilirsiniz ancak bu alanda da büyük bir yapılanma yaşarsınız. İletişiminizi, hayata dair kararlarınızı sorgulayabilirsiniz. Yeni eğitimler, seyahatler gündeme gelebilir. Eğer ticari bir faaliyet içindeyseniz teknolojinin kullanıldığı bir yapılandırmaya girebilirsiniz.

5. evinizdeki Uranüs yıl içerisinde Satürn’ e kare açılar yaparak aşk ve ilişkileri gözden geçirmenizi sağlayacak, çocuklarınızla ilgili durumları gündeminizi taşıyacaktır. Aynı zamanda bu dönemde araba alabilirsiniz, trafikte dikkatli olalım!

Jüpiter sizin yükseleninizin yönetici olduğu için zorlandığınız bu alanlarda sizi destekleyecektir.

Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 4. eviniz kısa bir sürede olsa aile içinde fırsatlar, ev alma, satma durumları gündeme gelebilir. Bu dönemde aileniz büyüyebilir mesela kardeşinizin evlenebilir, bir çocuğu olabilir.

Bu yılki tutulmaları ise 1 ve 7. evlerinizde alacaksınız. Bu evler önemli evler olduğu için hayatınızda önemli değişimler olabilir. Bazılarınız evlilik kararı alırken bazılarınızın ilişkilerinde bitişler olabilir. Sistem her türlü ilişkinizi gözden geçirmenizi isteyecektir. Durup bi düşünün neye emek veriyorsunuz? değer mi?

Güneş ve ay burcu yay olanlar bu yıl tutulmalardan epeyce etkilenecek olan grupsunuz. Hayatınıza ciddi değişim evresindesiniz, yalnızsanız hayatınıza biri girebilir, Satürn ve Jüpiter den destek aldığınız için bu yıl evlilik kararı verebilirsiniz. Evliliği içinde sorunlarınız varsa ilişkilerinizde yeni bir evreye geçebilir yada ayrılık kararı alabilirsiniz.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade