AslanYıllık Aslan Burcu2022 yılı aslan ve yükselen aslanlar

Aralık 14, 20210
2022

Merhaba sevgili aslanlar ve yükselen aslan burçları,

Geçtiğimiz yıl değişen koşullara aya uydurmakta zorlandığınız, belirsizliğin sizi rahatsız ettiği bir dönemden geçtiniz. Tutulmalar sizin burcunuza olumlu açılar yapsa da Satürn Uranüs’ün karelerinden kaçamadınız.

Satürn geçtiğimiz yıl 17 aralıktan bu yana sizin 7. evinizde ve sizi tüm ikili ilişkilerinizde zorluyor. Satürn düzen kuran yapılandıran, yoran ve sorumluluk yükleyen doğasıyla sorumluluk alacağınız bazı durumlar yaratmış olabilir. Özellikle şubat, haziran ve aralık aylar hiç kolay geçmedi! Haritanıza göre kiminize evlilik kararı verdiniz, kiminiz ayrılık…Kararınız ne olursa olsun artık siz eski siz değilsiniz! Bu büyüme bu yılda sizin bir parçanız olacak, kariyerinizde, toplum önündeki duruşunuzda bir takım değişimler sizi bekliyor. İş yaşamınız, çalışma koşullarınız, iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Sağlığınız konusunda zaman zaman kendini hatırlatacak. Sevgili aslanlar bu dönemde değişeme açık olmayı, belki bırakıp gitmeyi, belki korkularınızla yüzleşip cesur adımlar atmayı gerektirecek durumlar karşısında artık daha deneyimlisiniz!

Jüpiter balık burcundaki seyahatini 11 mayısa kadar sizin 8. eviniz ruhsal olarak kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz, okült konulara merak salacağınız bir dönem. Jüpiter doğası gereği girdiği evin olaylarını büyütür. Dolayısıyla maddi kaynakları gözden geçirmeniz gerekebilir, kredi, borçlar, nafaka ve miras gibi konuları gündeme gelebilir. Cinsel hayatta renklenme olabileceği gibi, beklenmedik operasyonlar söz konusu olabilir. Hemen korkmayın bu bazen bir implant ameliyatı bile olabiliyor.

11 mayıs itibariyle jüpiter Koç burcuna yani sizin 9. evinize geçiyor ve hayatınıza bolluk bereket şans ve fırsatlar getiriyor. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atabilirsiniz.

Hayata dair bakış açınızda cesurca yaklaşımlar sergileyen siz yükselen aslanlar bu dönemde yeni bir eğitim almak, uzun seyahatler yapmak, varsa hukuki konularla ilgilenmek durumunda kalabilir. Aşk hayatınıza dair yada çocuklar konusundaki fikirleriniz değişebilirsiniz. Jüpiter koç sürecinde güneş aslanlar dost bir burçtan olumlu açılar alacak dolayısıyla karşınıza olumlu güzel fırsatlar çıkabilir.

29 Temmuzda jüpiter koç burcunda 8 derecede retro harekete başlayacak ve 28 ekimde tekrar balık burcuna dönecek. Bu süreç size 2023 yılıyla ilgili bilgiler verecek.

Jüpiter en son 22 ocak 2011, 4 ocak 2012 de koç burcundaymış bu sürece göz atarsanız belki de benzer konu başlıkları ile size bu sürece dair ipuçları verebilir.

Bu yıl tutulmalar sizin 4 ve 10. evlerinde gerçekleşiyor. Dolayısıyla sizin için çok önemli bir dönem. Ailevi ilişkilerde değişimler, evlilik, çocuk, taşınma gündeme gelebilir, kötü giden ilişkileriniz varsa bitebilir, kariyer ve statünüzde değişim söz konusu olabilir. Ayrıca anne baba sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade