BalıkUncategorizedYıllık Balık Burcu2022 yılı balık ve yükselen balıklar

Aralık 13, 20210
2022

Merhaba sevgili balıklar ve yükselen balıklar,

Geçtiğimiz yıl tutulmalardan sert etkileşimler aldınız, kaygan zeminde ayakta kalmak kolay değildi! Neptün’ ün özellikle 9 – 15 mart arasında doğan güneş balıkların hayatına uzun yıllardır yeni vizyonlar getirdiği, belirsiz, kararsız durumlar yattığını söylemeliyim. Bu bir kaç yıl daha devam edebilir.

Satürn geçtiğimiz yıl 17 aralıktan bu yana sizin haritanızın 12. evinizde Dolayısıyla içsel bir dönüşümün olduğu, kendi kendinizle konuştuğunuz ve sohbet ettiğiniz bir yıl geçirmiş olabilirsiniz. Özellikle şubat, haziran ve aralık aylarında arkanızdan gizlice dönmüş dolapları öğrenmiş ve iletişim sorunları yaşamış olabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz jüpiter yaz aylarında sizin burcunuza geçti ve hayatınızda size yeni ufuklar açtı. Bu süreçte kilo almış yeniden vermiş olabilirsiniz. Bu bir süre daha devam edecek. Kişisel gelişim adına bir şeyler yapılabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Dua, meditasyon, kukai gibi şifacılık alanlarıyla uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda Satürn sizin 11. evinizi de yönetiyor dolayısıyla sosyal çevrede ayıklama, gereksiz insanları hayatınızdan çıkarma, arınma ve yeni bir çevreye doğmaya hazırlanıyorsunuz.

Jüpiter 11 mayısa kadar yükseleniniz, 1. eviniziz üzerinde kalacak, kilo almamaya dikkat etmelisiniz. Kariyerinizde göz önünde olmanız gereken durumlar olabilir.

11 mayıstan itibaren koç burcuna geçen jüpiter sizin 2. evinize geçecek ve hayatınıza bolluk bereket şans ve fırsatlar getirecek ancak bolluğu haritanızın vaadine göre getirdiği için bu eve özgü sorunları da büyütebilir. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz bir terfi varsa olumlu haberler alabilirsiniz. Maddi kaynaklarımızı düzenleme, gözden geçirme, gelirinizi artırma, ortaya yeni değer ve ürün koymanız için fırsatlar olabilir. Girişim yapacağım derken abartılı harcamalar yapmanızda söz konusu olacağı için dikkatli olmalısınız. 29 Temmuzda jüpiter koç burcunda 8 derecede retro harekete başlayacak ve 28 ekimde tekrar balık burcuna dönecek. Bu süreç size 2023 yılıyla ilgili bilgiler verecek.

Jüpiter en son 22 ocak 2011, 4 ocak 2012 de koç burcundaymış bu sürece göz atarsanız belki de benzer konu başlıkları ile size bu sürece dair ipuçları verebilir.

Tutulmalar ise sizin 3 ve 9 evlerinizde olacak dolayısıyla kardeşler, yakın çevreniz, eğitim yaşamınız, hukuki konular, akrabalarınızla ilişkili konular bu yılın ana temasını belirleyecek. Yüksek lisans ve doktora yapmak isteyebilir, astroloji ve ezoterizmle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Yurt dışında yaşamak fikri süreç içinde size de sıcak geleceği için belki de dil eğitimi almaya karar verebilirsiniz.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade