BoğaYıllık Boğa Burcu2022 yılı boğa ve yükselen boğalar

Aralık 13, 20210
2022

Merhaba boğalar ve yükselen boğalar.

Uzunca bir süredir boğa burcunda olan Uranüs hayatınızı keskin bir şekilde değiştiriyor. Yapmam dediği her şeyi yapmaya daha yakın hissettiğiniz yıllardasınız. Özellikle 29 nisan- 9 mayıs doğumlu bir boğaysanız Uranüs’ün tepenizi attıran doğasıyla içli dışlı olabilirsiniz.

Satürn geçtiğimiz yıl 17 aralıktan bu yana sizin 10. evinizde, kariyer alanında büyük değişimler yaratmaya başladı, toplumum tarafından görünürlüğünüzün artmış, statünüzde değişiklikler olmuş olabilir. Eğer hala olmadıysa önümüzdeki 1,5 yıl bu yapılanma gözle görünür hale gelecek. Üstlerinizle ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilir, iş değiştirme, kendi işinizi kurma gibi köklü değişikliklere gideceğiniz bir dönem olacak. Ailevi ilişkilerde yapılandırma, problemleri çözme ve güçlenme zamanı. Eğer hala bekarsanız tutulmalarında sizin burcunuzda olacağını hatırlatmalıyım. Evlilik, taşınma ve ebeveyn olmaya çok yakınsınız. Bu süreçte bazı yükselen boğalar özellikle ebeveyn sağlığına dikkat etmeli! Geçtiğimiz yıl üç kez kesinleşen Satürn Uranüs karesi sizin 1 ve 10 evlerinizde oldu bu da sizin toplum önündeki duruşunuzu, tutumunuzu, kariyerinizi yeniden yapılandırmak üzere zorladı. Benzer açı bu yıl ekim ayında gerçekleşecek, eğer hala harekete geçmediyseniz ekimi beklemeyin, zira mars ekim ayında 2. evinizde retro yapacağı için maddi konuda sizi zorlayacağı gibi, öz değerinizi sorgulatacak durumlar yaşatabilir.

Jüpiter balık burcundaki seyahatini 11 mayısa kadar sizin 11. evinizde gerçekleştirecek, ruhsal olarak kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz, spritüal konularla ilgileneceğiniz bir süreç olacaktır. Vakıflar, dernekler aracılığıyla insanlara yardım etmek isteyebilir, toplum için neler yapabileceğinizi sorgulayabilirsiniz. Sosyal çevreniz bu süreçte genişleyebilir, farklı çevrelerden bilgili, size rehberlik edebilecek dostlar edinebilirsiniz.

11 mayıs itibariyle Jüpiter Koç burcuna yani sizin 12. evinize geçiyor olacak. Spritüal konulara ilginiz artacağı yaz aylarında, içinize dönmek isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki krizler sizi çok yormuş olabilir, gözden uzak, tutku dolu bir aşka kapı aralayabilirsiniz. Başka insanlar için neler yapabileceğinizi düşünebilir, hastane, hapishane vb ihtiyaç sahiplerine ulaşabilirsiniz.

29 Temmuzda jüpiter koç burcunda 8 derecede retro harekete başlayacak ve 28 ekimde tekrar balık burcuna dönecek. Bu süreç size 2023 yılıyla ilgili bilgiler verecek.

Jüpiter en son 22 ocak 2011, 4 ocak 2012 de koç burcundaymış bu sürece göz atarsanız belki de benzer konu başlıkları ile size bu sürece dair ipuçları verebilir.

Bu yıl tutulmalar sizin 1 ve 7 evleriniz de olacak dolayısıyla bu süreç sizin için çok önemli bir yıla işaret ediyor. Güneş ve ay boğalar ise bu dönemde tutulmaları üstlerinde alacakları için çok zorlanabilirler. Boğa akrep tutulmaları en son 2012- 2013 yıllarında olmuştu benzer temalar gündeminize gelebilir. Evlilik, iş ve ortaklıklarda gelişmeler sizi bekliyor. Bekar boğalar yeni ve dönüştürücü aşklara yelken açabilirken, ilişkisi olan boğalar için bu ilişki içindeki sorunları ya şifalandırma ya sonlandırma süreci olabilir! Diğer taraftan sağlığınıza dikkat etmelisiniz, boyun, boğaz bölgesi özellikle çok önemli! Ayrıca dış görünüşünüzde değişikliğe gidebilir, forma girmek isteyebilirsiniz.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade