İkizlerYıllık İkizler Burcu2022 yılı ikizler ve yükselen ikizler

Aralık 13, 20210
2022

Merhaba ikizler burçları ve yükselen ikizler,

Geçtiğimiz yıl sizin burcunuzda gerçekleşen tutulmalar sizi çok yordu, değişen şartlara siz bile uyum sağlamakta zorlandınız. Hayatınızda ciddi değişimler olmaya başlamış olabilir, bir ilişkiyi sonlandırmış, yeni bir ilişkiye başlamış olabilirsiniz. Özellikle Satürn ve Jüpiter’in de desteğiyle evlilik kararı verenler bile olmuş olabilir. Bir kısım ikizler burçları ise vedalaşma- vedalaşamama gelgitleriyle boğuşuyor olabilir. Neptün’ün de uzun süredir yaptığı kare açılar nedeniyle sağlıklı karar vermekte zorlanmış olabilirsiniz. Bu yıl bu belirsizliğin ortadan kalkacağı, değişen şartlara uyum sağlayamayanların geçen yılın aksine kırılımlar yaşayacağını söyleyebilirim. Yıla sert girdiğimin farkındayım, neyse ki 2022 sizin için ruhsal büyük bir arınmayı getiriyor.

Satürn geçtiğimiz yıl 17 aralıktan bu yana sizin 9 evinizde. Satürn dünya görüşünüzü, inandığınız şeyleri sorgulattı, siz mi garipsiniz yoksa başkaları mı? aslında istediğiniz yaşam bu değil miydi? peki öyleyse neydi? artık bu soruların cevabına geçtiğimiz yıla oranla daha yakınsınız. Yeni eğitimler, uzun seyahatler belki de yurt dışı konularına dair yatırımlar yapabilirsiniz. Bu dönemde özellikle mahkemelerden uzak durmakta fayda var. Evli yükselen ikizler burçları uzak akrabalar, eşinizin ailesiyle ilgili gündeminiz olabilir. Satürn aynı zamanda sizin 8 evinizi de yönetiyor, alacak verecek, miras, kredi, nafaka konuları gündeme gelebilir. Özellikle 2022 ekim ayı sizin için çok önemli bir süreç, mars sizin burcunuzda retro yapacak, bu süreç sağlığınızla ilgili konuları gündeme getirebilir. El, kol, akciğer sağlığınıza yıl içinde önceden baktırmanızı tavsiye ederim. Yönetici gezegeniniz Merkür ise her yıl olduğu gibi bu yıl da 3 kere retro yapacak. İl ki ocak ayında, ikincisi mayıs, üçüncüsü ise eylül ayında gerçekleşecek. Şimdiden bu zamanlara önemli işlerinizi bırakmamanızı, planınızı ona göre yapmanızı tavsiye ederim. Diğer taraftan içe dönerek bu dönemi kendi avantajınıza kullanabilirsiniz.

Jüpiter balık burcundaki seyahatini 11 mayısa kadar sizin 10. evinizde gerçekleştirecek, ruhsal olarak kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz, beraberinde kariyerinizde yeni şanslar elde edeceğiniz bir süreç olacak. İş yaşamınızda üstlerinizden destek görebilirsiniz, elbette burada sert açılar alan bir gezegeniniz yoksa!

11 mayıs itibariyle Jüpiter Koç burcuna yani sizin 11. evinize geçecek ve hayatınıza bolluk bereket şans ve fırsatlar getirecek ancak jüpiter bolluğu haritanızın vaadine göre getirdiği için bu eve özgü sorunları da büyütebilir. Özellikle doğum haritanızda jüpiterin bulunduğu ev konularında cesur adımlar atabilirsiniz. Kariyer yaşamınızda yeni hayal ve hedefler belirleyebilirsiniz, umut ederek ufkunuzu cesurca yıldızlara çevirmek için güzel bir yaz. Sosyalleşebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Bir takım vakıf ve kuruluşlar aracılığıyla başka insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilir bunun için liderlik edebilirsiniz. Kötü giden toksik arkadaş çevrenizi geride bırakın! Jüpiter dost bir burçtan özellikle güneş ikizler olanlara olumlu açılar yapacak küçük fırsatları kaçırmayın.

29 Temmuzda jüpiter koç burcunda 8 derecede retro harekete başlayacak ve 28 ekimde tekrar balık burcuna dönecek. Bu süreç size 2023 yılıyla ilgili bilgiler verecek.

Jüpiter en son 22 ocak 2011, 4 ocak 2012 de koç burcundaymış bu sürece göz atarsanız belki de benzer konu başlıkları ile size bu sürece dair ipuçları verebilir.

Bu yıl tutulmalar sizin 6 ve 12 evleriniz de olacak dolayısıyla bu süreç sizin için bir arınma süreci. Ruhsal olarak kendinizle ilgilenebilir, terapi alabilir, uzun süredir aksattığınız sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Beslenme düzeninizi değiştirmek, iş ve çalışma koşullarınızı düzeltmek isteyebilirsiniz. Boğa akrep tutulmaları en son 2012- 2013 yıllarında olmuştu benzer temalar gündeminize gelebilir.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade