KoçYıllık Koç Burcu2022 yılı koçlar ve yükselen koçlar

Aralık 13, 20210
2022

Merhaba sevgili koçlar ve yükselen burcu koç olanlar,

Geçtiğimiz yıl tutulmalar olumlu açılar alsanız da sarsıcı değişimlere ayak uydurmak çok kolay olmadı. 2022 yılı ise size geride bıraktıklarınızı temizleme fırsatı verecek. Özellikle Jüpiter bahar aylarında sizin burcunuza geçerek hayatınıza renk katacak. Bir süredir kova burcunda olan Satürn’den olumlu açılar almaya devam edeceksiniz. Hayatınızda güzel yapılandırmalar için büyük fırsatlar doğabilir. Yine bir süredir sizin burcunuzda olan Şiron özellikle 28 Mart – 7 Nisan arasında doğanlar için benliğin tanınması ve yaralı yanlarınızla yüzleşme ve şifalanma yaratabilir.

Satürn geçtiğimiz yıl 17 aralıktan bu yana sizin 11. evinizde seyahat ediyor. Satürn düzen kuran yapılandıran, yoran ve sorumluluk yükleyen doğasıyla arkadaş çevrenizle ilişkilerinizi değiştirdi, yeni bir çevreye girmeye başlamış, size yeni ufuklar açmış olabilir. Süreç bu yılda bu alanda devam edecek, hayatınıza dair yeni hayal ve hedefler belirleyebilirsiniz. Bir zamanlar asla olmaz dediğiniz konularda artık neden olmasın diyorsunuz. Geçtiğimiz yıl şubat, haziran ve aralık aylarında ani, beklenmedik durumlar ortaya çıkmış, sizi yeni şartlara uyum sağlamaya zorlamış olabilir. Bu yıl aynı etkileşim ekim aylarında tekrar edecek özellikle 6 – 16 nisan doğumlu bir koç burcuysanız sistemin size dayattıkları şeyler sizin faydanıza olabilir. Satürn aynı zamanda sizin 10. evinizi yönettiği için toplum önümüzdeki statünüz, evliliğiniz gündeminiz olacaktır. Bekar yükselen koçlar için evlilik söz konusu olabilir, malumunuz ikizler yay tutulmaları geçen yıl hayatınıza renk katmış olabilir. Kötü giden ilişkilerinizi özellikle ocak ayından gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Ev almak, ev taşımak, başka bir şehre gitmek gündeme gelebilir.

Jüpiter balık burcundaki seyahatini 11 mayısa kadar sizin 12. evinizde gerçekleştirecek, ruhsal olarak kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz, spritüal konularla ilgileneceğiniz bir süreç olacaktır. İnsanlara yardım etmek isteyebilir, duygusal davranışlar sergileyebilirsiniz. Bilinç dışı korkularınızla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu alan gizli saklı konularla ilgili olduğu için hoşunuza gitmeyen bir takım gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.

Jüpiter 11 mayıs itibariyle sizin burcunuza geçecek hayatınıza bolluk bereket şans ve fırsatlar getirecek ancak jüpiter bolluğu haritanızın vaadine göre getirdiği için bu eve özgü sorunları da büyütebilir. Yükselen koçlar bu dönemde haritanız satürnyen etki barındırmıyorsa kilo alabilirsiniz aman dikkat! Belki de bu kiloların nedeni aileye yeni birinin katılıyor oluşuyla ilgili olabilir. Dışarıdan daha bilgili, nitelikli görünebilirsiniz. İstek ve arzularınız için cesurca savaşabilir, otorite figürleri ile çatışmalar yaşayabilirsiniz. Mayıs ayınca yönetici gezegeniniz marsın balık burcunda olması beklenmedik fırsatlara kapı aralayabilir ancak sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. Ayak bilekleri, varis ve kansızlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle 0-8 derece koç burcunda (21- 31 mart arasında doğmuş bir koçsanız) gezegeni olanlar bu dönemden daha çok etkilenecekler. 29 Temmuzda jüpiter koç burcunda 8 derecede retro harekete başlayacak ve 28 ekimde tekrar balık burcuna dönecek. Bu süreç size 2023 yılıyla ilgili bilgiler verecek.

Jüpiter en son 22 ocak 2011, 4 ocak 2012 de koç burcundaymış bu sürece göz atarsanız belki de benzer konu başlıkları ile size bu sürece dair ipuçları verebilir.

2022 yılında tutulmalar boğa ve akrep burçlarında gerçekleşecek tutulmalar sizin 2 ve 8. evlerinizde olacak. Dolayısıyla maddi değişiklikler, alacak verecek dengesini sağlama, mal, mülk alma, satma, kredi, miras, nafaka gibi konuları gündeme getirebilir. Ortaklı işlerde dönüşümler olabilir ancak bu dönemde sağlık konusunda dikkat etmekte fayda var. Boğa akrep tutulmaları en son 2012- 2013 yıllarında olmuştu benzer temalar gündeminize gelebilir.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade