TeraziYıllık Terazi Burcu2022 yılı terazi ve yükselen teraziler

Aralık 13, 20210
2022

Merhaba sevgili teraziler ve yükselen teraziler.

Geçtiğimiz yıl tutulmalar sizi olumlu açılarla destekledi. Hayatı sorguladınız, inandığınız şeyleri yeniden şekillendirdiniz. Konuşmalarınıza, kelimelerinize kulak kabarttınız! Yeri geldi yel değirmeniyle kavga ettiniz…

Sonuçta kökten bir değişim için zorlu deneyimler yaşadınız!

Satürn geçtiğimiz yıl 17 aralıktan bu yana sizin 5. evinizdeydi. Flört, aşk, heyecan verici duygular konusunu yeniden ele aldınız ve almaya devam edeceksiniz. Bu süreç bu yılda gündeminiz olacak. Süregelen ilişkinizde ciddileşebilir veya kötü giden ilişkilerinizde engellere takılabilirsiniz. Mevcutta giden ilişkilerinizi sınar ve sağlam bir ilişki mi değil mi sorgulayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenebilir, onun sorumluluklarını almak zorunda kalabilirsiniz, eğer bir çocuğunuz yoksa çocuk haberleri gelebilir. Bu alan hayata dair keyif aldığımız her şeyi ifade ettiği için sizler neleri sevdiğinizi sevmediğinizi baştan ele alarak değiştirebilirsiniz. Satürn sizin aynı zamanda 4. evinizi de yönettiği için ailevi konularda gündeminizde tutacaktır. Eviniz, kökleriniz, ailenizle ilgili durumlarla ilgilenebilirsiniz. Geçtiğimiz yıl şubat, haziran ve aralık aylarında sizi zorlayan Uranüs kareleri bu yıl yeniden ekim ayında kendini hatırlatacak. Ev ve aşk hayatında beklenmedik sınavlar, stresler, çocuklarla ilgili sürpriz durumlar söz konusu olabilir.

Satürn kova geçişi 5. evinizi de renklendirmişti, artan talipleriniz gözünüzü kamaştırdıysa ve bu konuda terazinin kararsızlığıyla hareket ettiyseniz bunun karmasıyla yüzleşebilirsiniz!

Jüpiter balık burcundaki seyahatini 11 mayısa kadar sizin 6. evinizde gerçekleştirecek. Ruhsal olarak kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz bu dönemde özellikle çalışma arkadaşlarınıza destek olmak uğruna kendinizi heba edebilirsiniz. Eğer bilmediğiniz ve ihmal ettiğiniz sağlık probleminiz varsa sorunları açığa çıkarabilir, kan dolaşımı, ayak bilekleri ve üreme organları konusunda muayenelerinizi aksatmayın.

11 mayıs itibariyle jüpiter Koç burcuna yani sizin 7. evinize geçiyor. Hayatınıza bolluk bereket şans ve fırsatlar getirecek ancak jüpiter bolluğu haritanızın vaadine göre getirdiği için bu eve özgü sorunları da büyütebilir. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atabilirsiniz.

İkili ilişkilerinizde renkli bir dönem sizi bekliyor. Eğer bekar bir yükselen teraziyseniz evlilik gündeminiz olabilir, halihazırda evliyseniz ve ilişkinizde bir takım sorunlar varsa bu dönemde bu sorunlar ün yüzüne çıkabilir. Bu dönem bir terapistten destek almanızı tavsiye ederim. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili konularla ilgilenmek, iş yaşamınızda yeni ortaklıklar söz konusu olabilir.

29 Temmuzda jüpiter koç burcunda 8 derecede retro harekete başlayacak ve 28 ekimde tekrar balık burcuna dönecek. Bu süreç size 2023 yılıyla ilgili bilgiler verecek. Güneş ve ay teraziler Jüpiter koç geçişi sizin karşıt burcunuzda olacağı için haritanıza göre abartılı olaylar yaşayabilirsiniz.

Bu süreç size 2023 yılıyla ilgili bilgiler verecek. Jüpiter en son 22 ocak 2011, 4 ocak 2012 de koç burcundaymış bu sürece göz atarsanız belki de benzer konu başlıkları ile size bu sürece dair ipuçları verebilir.

Tutulmaları ise yıl boyunca 2 ve 8 evlerinizde alacaksınız. Parasal kaynaklarda büyük değişimler yaşanabilir. Kariyerle ilgili yeni konulara yönelebilirsiniz, mal, mülk, kredi, nafaka konularını konuşabilirsiniz. Belki de kredi çekip ev alabilir veya bu borcu kapatmak isteyebilirsiniz. Ailenizden bir büyüğünüzün sağlığıyla ilgilenmek zorunda kalabilir, beklenmedik bir operasyona girebilirsiniz. Hemen telaşlanmayın bu bazen basit bir implant olabiliyor.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade