YayYıllık Yay Yorumu2022 yılı yay ve yükselen yaylar

Aralık 13, 20210
2022

Merhaba sevgili yaylar ve yükselen yaylar,

Geçtiğimiz yıl burcunuzdaki tutulmalar sizi çok sarstı, günün sonunda kar zarar hesabı yapmaktan vazgeçerek duruma uyum sağamaya karar vermiş olabilirsiniz. Bu yılda tutulmaların etkisi hayatınızda devam ediyor olacak. Ne oluyorsa hayrınızı oluyor…

Satürn geçtiğimiz yıl 17 aralıktan bu yana sizin haritanızın 3. evinizi işaret ediyor. Kardeşler, yakın akrabalar, komşular, çocukluk arkadaşlarınız ile ilgili konularda bir revize ettiniz. Kim yakın kim uzak gözden geçirdiniz. Yeri geldi yakınlarınızın hayatındaki zorluklara destek oldunuz. Bu yıl da bu gündem devam ediyor zaman zaman krizler olabilir, zihinsel anlamda zorlandığınızı düşünebilir, iletişim konularında sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Diğer taraftan bu yılın sonunda bambaşka konuşan, kelimelerini tartan, zihinsel anlamda bambaşka biri olur çıkarsınız. Yeni eğitimler, kısa yolculuklar, seyahatler gündeme gelebilir. Eğer ticari bir faaliyet içindeyseniz Satürn’e rağmen direniyorsanız ödülünüzü almak için 1,5 yılınız daha var…

Geçtiğimiz yıl Satürn uranüs kareleri aşk ve ilişkileri gözden geçirmenizi sağladı, özellikle şubat, haziran ve aralık ayları çok yoruldunuz. Diğer taraftan çocuklarınızla ilgili durumlarla ilgilenmiş olabilirsiniz. Aynı açı bu yıl ekim ayında yeniden gerçekleşecek beraberinde mars retrosu da sizin evlilik evinizde ve karşıt burcunuzda olacağı için biriken öfke nöbetler, ani tepkiler ve hatta şiddete varan durumlar söz konusu olabilir. Lütfen bu döneme bırakmadan hayatınız için esnemek gereken yerleri esnetin! gitmeniz gereken yerden gidin.

Jüpiter balık burcundaki seyahatini 11 mayısa kadar sizin sizin 4. evinizde gerçekleştirecek. Sizin de yönetici gezegeniniz dolayısıyla onun bu yıl ki hareketleri önce sizi zorlayacak sonra destekleyecek. Aile içinde fırsatlar, ev alma, satma konuları gündeme gelebilir. Bu dönemde aileniz büyüyebilir mesela kardeşinizin evlenebilir, bir çocuğu olabilir. Bir takım sağlık sorunlarınız varsa bu süreçte sorunlar büyüyebilir.

Diğer taraftan jüpiter Koç burcuna 11 mayıs itibariyle sizin 5. evinize geçecek ve hayatınıza bolluk bereket şans ve fırsatlar getirecek ancak jüpiter bolluğu haritanızın vaadine göre getirdiği için bu eve özgü sorunları da büyütebilir. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atabilirsiniz. Eğer yalnız bir yükselen yaysanız kısmetleriniz artabilir, öyle ki kararsızlık bile yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilişkilerinizde eğitici ve yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Bebek haberi bekleyenler için müjdeli haberler gelebilir, aileye bir kişi daha dahil etme hazırlıklarına girişebilir evinizde değişiklikler yapabilirsiniz. sevgili yaylar Jüpiter size dost bir burçtan olumlu açılar yapacağı için destekleneceksiniz. 29 Temmuzda jüpiter koç burcunda 8 derecede retro harekete başlayacak ve 28 ekimde tekrar balık burcuna dönecek. Bu süreç size 2023 yılıyla ilgili bilgiler verecek.

Jüpiter en son 22 ocak 2011, 4 ocak 2012 de koç burcundaymış bu sürece göz atarsanız belki de benzer konu başlıkları ile size bu sürece dair ipuçları verebilir.

Bu yılki tutulmaları ise 12 ve 6. evlerinizde alacaksınız. Bu alan sizin iş hayatınızda bazı değişikliklere yol açabilir. Kariyerinizi gözden geçirebilir, verdiğiniz emeğin karşılığınız alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz. Özellikle sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir, zihinsel olarak zorlanabilirsiniz, depresif yada halsiz hissedebilirsiniz. İçinize döndüğünüz, yalnız kalmak istediğiniz bir dönem olabilir. Bu dönemi bir dinlenme süreci gibi düşünebilirseniz spritüal konularla ilgilenebilir ve arınabilirsiniz. Bir terapistten uzmandan destek almaktan çekinmeyin.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade