AkrepYıllık Akrep Burcu2022 yılı Akrep ve Yükselen Akrepler

Aralık 14, 20210

Merhaba sevgili akrepler ve yükselen akrepler,

Bu yıl sizin için köklü değişimlerin yılı! Geçtiğimiz yıl maddi konularda zorlanmış, içe dönmüş, krizlerle başa çıkmak adına terapi almış bile olabilirsiniz. Uranüs ve satürn kareleri kaçınılmaz hayatınızda kırılımlar yarattı!

Satürn geçtiğimiz yıl 17 aralıktan bu yana sizin haritanızın 4 evinde. Dolayısıyla ailevi konular, kökler, anne, baba, ev ve kariyer alanınızda çok zorlandınız. Satürn 4. evde köklü değişimler getirebilir, yeni bir eve taşınabilir, yeni bir işe girişebilirsiniz eğer hala yapmadıysanız bu yılda gündeminiz bu yönde olacak. Satürn aynı zamanda sizin 3. evinizi de yönetiyor, bu alan yakın akrabalar, kardeşler, yakın seyahatler, ticari faaliyetlerde bazı yapılanmalara gitmeye zorlayacaktır. Özellikle şubat, haziran ve aralık aylarında sizi zorlayan uyum sağlamak zorunda kaldığınız bazı deneyimler yaşamış olabilirsiniz, benzer açılar bu yıl da ekim ayında gerçekleşecek. Esneyiniz ki kırılmalarınız sert olmasın!

Jüpiter balık burcundaki seyahatini 11 mayısa kadar sizin 5. evinize girecek geçtiğimiz yaz aylarında buraya girerek aşk yaşamınıza heyecan katmış olabilir, elbette çeşitlilik gibi negatif yanı da sizi krizlere sürüklemiş olabilir. Bahara kadar yeni aşklar veya evliyseniz sürpriz bir çocuk gelebilir. Yaratıcı yönleriniz aktifleşebilir, bunlardan kazanç sağlayabilirsiniz.

Jüpiter 11 mayıs itibariyle Koç burcuna yani sizin 6. evinize geçiyor ve hayatınıza bolluk bereket şans ve fırsatlar getiriyor ancak jüpiter bolluğu haritanızın vaadine göre getirdiği için bu eve özgü sorunları da büyütebilir. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atabilirsiniz. Çalışma koşullarınızda bir takım yoğunluklar söz konusu olabilir, beraber çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz, eğitimler, etkinlikler söz konusu olabilir. Bu alan aynı zamanda sizin sağlığınızı temsil ettiği için sağlık muayenelerinizi yaptırabilirsiniz. Şeker, kilo alma, baş ağrıları gibi sorunlar açığa çıkabilir lütfen dikkat edin. Bir uzmandan beslenme danışmanlığı almanızı tavsiye ederim.

29 Temmuzda jüpiter koç burcunda 8 derecede retro harekete başlayacak ve 28 ekimde tekrar balık burcuna dönecek. Bu süreç size 2023 yılıyla ilgili bilgiler verecek. Jüpiter en son 22 ocak 2011, 4 ocak 2012 de koç burcundaymış bu sürece göz atarsanız belki de benzer konu başlıkları ile size bu sürece dair ipuçları verebilir.

Yıl boyunca tutulmaları 1 ve 7. evlerinizde deneyimleyeceksiniz. Bu evler önemli evler olduğu için hayatınızda köklü değişimler olabilir. Bazılarınız evlilik kararı alırken, bazılarınızın ilişkilerinde bitişler olabilir. Sistem her türlü ilişkinizi gözden geçirmenizi isteyecektir. Eğer yalnız bir akrepseniz hayatınıza tutku dolu bir ilişki girebilir. Bu yıl olan tüm tutulmalar içsel kuruntunuzu artıracağı gibi size şifalanma fırsatı da yaratacaktır.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade