AkrepYıllık Akrep Burcu2023 yılı akrep ve yükselen akrepler

Aralık 20, 20220
akrep burcu

Merhaba Sevgili akrepler ve yükselen akrepler,

Geçtiğimiz yıl tutulmalardan nasibinizi aldınız. Zor bir o kadarda gücünüzü fark ettiğiniz mağrur bir yıldı! 2023 yılında tutulmalar sizin burcunuzda gerçekleşmeye devam edecek haliyle hemen dingin bir hale geçemeyeceksiniz. Bir akrep olarak monoton şeyler zaten çokta hoşunuza gitmeyecektir eminim… Özellikle Jüpiter’in geçtiğimiz bahar aylarında koç burcuna geçişiyle birlikte deneyimlediğiniz 2023 fragmanını yılın ilk yarısına kadar yoğun bir biçimde yaşayacaksınız. Mayıs gibi koç burcunu terk eden Jüpiter 2024 yılında yeniden kısa bir süreliğine buraya dönecek. Jüpiter 6. evinize hareket katacak. Çalışma koşullarınızda değişiklikler yapmak isteyebilir, birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Diğer taraftan özellikle sağlık bu yıl önemli muayenelerinizi aksatmayınız. Yükselen burcunuzda gerçekleşen tutulmalar özellikle bir sağlık probleminiz varsa marsının da haritanızdaki konumuna göre problemlerinizi büyütebilir. Evcil hayvan edinmeye karar verebilirsiniz.

 

Jüpiter boğa

2023 mayıs itibariyle 7. evinizi renklendirecek olan jüpiter İlişkisi olanlar için evliliğe gidebilecek adımlar getirirken, haritanıza göre evlilik ve ilişkilerinizdeki krizler büyüyebilir. Haritanızda venüsün pozisyonu bu konuda size minik ip uçları verebilir. Ortak girişimler yapmak isteyebilirsiniz. Jüpiter en son 5 ocak 2012 ile 12 Haziran 2012 de boğa burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

 

Satürn balık

Bir süredir kova burcunda olan Satürn’de 7 Mart 2023 itibariyle balık burcuna geçiyor ve 2,5 yıl süren özel bir döngüye başlıyor. Satürn’ün 5. ev seyri aşk ve ilişkileri yapılandıracak bir sürecin başında olduğunuzu gösteriyor. Süregelen ilişkiniz jüpiterin konumuna göre zora girebilir. Uzun süren bir ilişki kapınızı çalabilir. Çocuk yapmaya karar verebilir, bunun sorumluğu altında bir miktar yorulabilirsiniz. Hayattan keyif aldığınız konular baştan sona değişebilir, artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! güldüğünüz şeyler bile değişebilir. Siz 16 aralık 1964- 17 eylül 1964 veya 24 Ocak 1994- 7 Nisan 1996 doğumlu bir akrepseniz; satürn döngünüz gelmiş demektir. Sizin için hassas ve zorlayıcı bir dönem başlıyor.

 

Pluton kova

Pluton 24 mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçecek. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 4. eviniz aileniz, köklerinizle ilişkilerinizde büyük değişim zamanları. Uzun dönemde yaşadığınız şehri işinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgilenmenizi gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Siz akrep burçları pluton kova geçişinden sert etkiler alacağınız için büyük değişim ve dönüşüm zamanları kapıda! özellikle akrep burcunun ilk derecelerinde gezegenleriniz varsa yavaş ama büyük dönüşümler sizi bekliyor.

 

Tutulmalar

2022 yılında tutulmalar boğa ve akrep burçlarında gerçekleşti. Bu yılda bu tutulmaların devamı niteliğinde iki tutulma gerçekleşecek. Siz yine sahnelerdesiniz… 2023 – 24 yılı tutulmaları sizin 12 ve 6. evlerinizde olacak. Dolayısıyla sağlığınız, gündelik rutinleriniz, iş yaşamınız, ruhsal sağlığınız gibi konular ana gündeminiz olacak. İş ve çalışma koşullarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlar gündeminizi meşgul edebilir, hatta onların hayatındaki gelişmelere de kulak misafiri olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir yıl! Ruhsal çalışmalara katılabilir, rüyalarınızla ilgilenebilir, bilinç dışınızla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz.

 

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur merkür 30 aralık – 19 ocak arası oğlak burcunda, 21 nisan ila 15 mayıs arası boğa burcunda, 24 ağustos – 16 eylülde arası başak burcunda retro yapacak. Sırayla size kardeşleriniz, eğitimler, ilişkileriniz, arkadaşlarınız ve kariyer hedefleriniz gibi konularda gözden geçirme fırsatı sunacak. 23 temmuz – 4 eylül arası sizin burcunuz aslanda retro yapacak olan venüs 10. evinize hareket katacak. Kariyerinizde uzun zamandır emek verdiğiniz konularda dönüşler alabilir, süregelen işinizde büyük değişimler yapmaya karar verebilirsiniz. İş yaşamınızda karmik yüzleşme zamanları…

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade