BalıkYıllık Balık Burcu2023 yılı balıklar ve yükselen balıklar

Aralık 20, 20220
balık burcu

Merhaba Sevgili balıklar ve yükselen balıklar,

2023 yılı Satürn’ün balık burcuna geçişiyle birlikte sizin için önemli bir sürecin habercisi! 2023 de özellikle Jüpiter’in geçtiğimiz bahar aylarında koç burcuna geçişiyle birlikte deneyimlediğiniz fragmanını, yılın ilk yarısına kadar yoğun bir biçimde yaşayacaksınız. Mayıs gibi koç burcunu terk eden Jüpiter 2024 yılında yeniden kısa bir süreliğine buraya dönecek. Jüpiter sizin haritanızın 2. evinize hareket katacak. Maddi kazançlarınız artarken bir yandan marsınızın yerleşimine göre harcama yapmak zorunda da kalabilirsiniz. Jüpiter sizin burcunuzun yöneticisi haliyle onun transitleri de daima kendinizi ortaya koyma biçiminizi etkileyecek. Bu dönemde öz değerinize dair farkındalığınız artabilir.

 

Jüpiter boğa

2023 mayıs itibariyle 3. evinizi renklendirecek olan jüpiter yeni ticari anlaşma ve sözleşmeleri getirebilir. Bazı kısa seyahetler yapabilir, yeni eğitim almak isteyebilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın çevreniz veya komşularınızın hayatındaki gündeme ortak olabilirsiniz. Beraberinde ilişkileirnizde pürüzler çıkabilir. Her durumda boğa sizin burcunuza olumlu açılar yaptığı için ilerlemenize destek olabilir. Jüpiter en son 5 ocak 2012 ile 12 Haziran 2012 de boğa burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

 

Satürn balık

Bir süredir kova burcunda olan Satürn’de 7 Mart 2023 itibariyle balık burcuna geçiyor ve 2,5 yıl süren özel bir döngüye başlıyor. Siz de böylelikle bilinçdışı dönüşüm evresini tamamlıyorsunuz. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! Satürn’ün sizin burcunuza geçmesi özellikle sizi ciddi olgunlaştıran ve büyüten sınavlara tabi tutabilir. Sağlığınız, bağımlılıklarınız değişebilir. Fiziksel olarak ağır bir yük altında hissedebilirsiniz. 1. ev seyri dışarıdan nasıl göründüğünüzü sorguladığınız, sosyal maskenizi yapılandırdığınız bir süreç olabilir. İkili ilişkilerinizde sınanırken, tutum ve davranışlarınız değişebilir. Siz 16 aralık 1964- 17 eylül 1964 veya 24 Ocak 1994- 7 Nisan 1996 doğumlu bir akrepseniz; satürn döngünüz gelmiş demektir. Sizin için hassas ve zorlayıcı bir dönem başlıyor.

 

Pluton kova

Pluton 24 mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçecek. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 12. eviniz bilinç dışı bir dönüşüm evresi başlayabilir. Spritüal konulara ilginiz artabilir, rüyalarınız önem kazanırken, büyük sorgulamalar içine girebilirsiniz. Özellikle haritanızda satürnünüz ve kişisel gezegenleriniz sabit burçtaysa önemli bir etkileşim alabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin!

 

Tutulmalar

2022 yılında tutulmalar boğa ve akrep burçlarında gerçekleşti. Bu yılda bu tutulmaların devamı niteliğinde iki tutulma gerçekleşecek. 2023 – 24 yılı tutulmaları sizin 2 ve 8. evlerinizde gerçekleşecek. Dolayısıyla maddi manevi kaynaklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Kazançlarınızı artırmanın yollarını arayabilir, tüm dikkatinizi gelir gider dengesi sağmaya odaklayabilirsiniz. Bu süreçte nafaka, vergi borcu, miras, sigorta gibi konular ortaya çıkabilir. Öz değerinize dair büyük bir farkındalık geliştirirken, başkaları için nelerden büyük fedakarlıklar yaptığınızı gözlemleyebilirsiniz. Siz balık burçları kahraman olayım derken kendinizi kurban etmeye meyilli olduğunuzu unutmamalısınız!

 

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur merkür 30 aralık – 19 ocak arası oğlak burcunda, 21 nisan ila 15 mayıs arası boğa burcunda, 24 ağustos – 16 eylülde arası başak burcunda retro yapacak. Sırayla kariyerinizin getirileri, arkadaşlarınız, araç ve ticari konular, ilişkilerinizle ilgili mevzuları gözden geçirme fırsatı sunacak. 23 temmuz – 4 eylül arası sizin burcunuz aslanda retro yapacak olan venüs 6. evinize hareket katacak. Sağlığınıza özen göstermelisiniz! İş yaşamınızda bazı aksaklıklar oluşabilir, iş yerinizi değiştirmek zorunda kalabilir, bunun için harcamalar yapabilirsiniz.

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade