BaşakYıllık Başak Burcu2024 yılı başak ve yükselen başaklar

Aralık 19, 20230
başak burcu

Merhaba sevgili başak ve yükselen başak burçları,

Yılın başında 9. evinizdeki seyrini sürdürecek bir ileri bir geri derken geçtiğimiz yılın tutulma noktaları ile temas edecek! Bu süreçte yeni bir eğitim alabilir, ertelediğiniz yurt dışı seyahatleri yapabilirsiniz.

Jüpiter 26 mayısta başlayacağı ikizler burcu seyri 9 Ekim 2024 de 21 derecede retrosuna başlayarak sürdürecek. 3 Şubat 2025 de 11 derecede retro hareketini bitirerek tekrar dönmemek üzere ileri hareketine başlayacak ve ardından 10 Haziran 2025 de ikizler burcundan ayrılacak.

Bu seyahat Mayıs itibariyle 10. evinizi renklendirecek olan Jüpiter kariyerinizde ilerleme kaydetmenizi sağlayabilir. Tutulmalarla birlikte evlenme kararı alabilir, taşınabilir veya toplum önünde statünüzde değişimler yaşayabilirsiniz. Diğer taraftan burada malefik gezegenler varsa işinizde sorunlar gündeme gelebilir. 12 Haziran 2012 ile 25 Haziran 2013 de ikizler burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

Satürn balık

7 Mart 2023 de Satürn balık burcuna geçti ve sizin 7. Evinizde! bu seyri evliliğiniz, ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınızda sorumluğunuzu artırabilir. Bekarlar için önemli bir süreç evlenme planları yapabilir veya burada malefik gezegeniniz varsa süregelen ilişkinizde ayrılık kararı verebilirsiniz. Özellikle 20 Ağustos 2024 ve 25 Aralık 2024 Satürn Jüpiter karesi ile kariyerinizde keskin bir dönüşüm yaşayabilirsiniz. Bir nedenle (iş, kariyer, yurt dışı eğitimler) başka bir şehre taşınarak bir süre eşinizden ayrı yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Ekim sonu eylül başında doğmuş olan siz başaklar bu süreçte sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Satürn balık seyri babanızla ilişkinizi gözden geçirmeye zorlayabilir. Özellikle haritanızda balık burcunun 19 derecesinde bir yerleşiminiz varsa, bu gezegen doğasında önemli olaylar gündeme gelebilir. Siz başak burçları ise özellikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz!

Pluton kova

Plüton 24 Mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçti. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 6. eviniz haliyle sağlığınız, gündelik rutinlerinizde değişim ve dönüşümler olabilir. Eski temponuzu geride bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer haritanızda sabit burç yerleşimleriniz varsa bu yavaş ama zorlayıcı yolculuk sizi bambaşka birine dönüştürebilir.

Tutulmalar

20 Nisan 2023 itibariyle sizin burcunuzda gerçekleşmeye başlayan tutulmalar 2024 yılında da burada olacak. Koç ve terazi tutulmalarıyla birey olabilmek büyük bir önem kazanacaktır.  Kendi hedef ve isteklerimiz doğrultusunda ilerlemeyi, bunun için cesur adımlar atabilmeyi öğreniriz. Kişiliğimizi ortaya koyarken bencillikten ziyade yapıcı bencillik denilen kavramı öğrenebilirsek gölgelerden de kaçınmış oluruz. Bir başkasının ne dediğine çok takılabileceğimiz bu süreçte el alemci olmak yerine cesurca kendimize ve başkalarına yeni yollar açabilmeliyiz.

2024 yılı iki güneş iki ay tutulması ağırlayacak. Son ay tutulması eylül ayında balık burcunda gerçekleşecek! Sonuçta 2024 ve 2025 yılı boyunca korkularla yüzleşecek, kendi değerinizi fark edeceksiniz. Bu alanda gerçekleşen tutulmalar maddi kaynaklarınızda değişim getirebilir. Eğitim veya yakın çevreniz için harcamalar yapabilir, aracınızı değiştirmek için kredi çekebilirsiniz. Bir aile büyüğünüzün kaybı nedeniyle miras, sigorta ve borçlar gündeminizi meşgul edebilir. Evliliğine son noktayı koymayı düşünen yükselen başaklar nafaka davalarıyla ilgilenmek durumunda kalabilir.

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur Merkür 2023 aralıkta başladığı Oğlak retrosunu, 2 Ocak’ta ileri harekete geçerek sonlandırıyor! 2024 de 1 Nisan- 26 Nisan’da koç burcunda, 5 Ağustos-16 Ağustos’ta başak burcunda ve ardından 29 Ağustos’ta aslan burcunda devam edecek. 26 Kasım – 16 aralıkta yay burcunda retro yapacak! Venüs bu yıl retro yapmazken, Mars 7 aralıkta aslan burcunda retro yapacak! Mars ın 12 evinizdeki retro hareketi ruhsal dünyanızda karmaşaya neden olabilir. Kendinizle kavga etmekten kaçınmalısınız. Bu dönem spor yapmak iyi gelebilir.

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Sizin için hazırladığım astroloji takvimini indirmeyi unutmayın!

Mutlu sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade