Aylık İkizler YorumuİkizlerHaziran 2021 & İkizler ve Yükselen İkizler Burçları

Haziran 1, 20210
İkizler

5 Mayısta Merkür ikizler burcuna yani sizin 1. evinize giriş yaptı ve size kendisini hissettirmeye başladı. Merkür sizin yükseleninizin de yöneticisi olduğu için yılda 3 kere yaşadığınız retrolara bir yenisini daha eklemeye hazırlanın. Bu süreçte kendinizi rahatça ifade ettiğiniz, sohbet etmekten keyif aldığınız bir o kadar da hayatınıza dair önemli kararlar almakta yaşadığınız kararsızlığı geride bırakabilirsiniz. Bu dönemi bir köşeye not almakta fayda var. 30 Mayıs itibariyle yine burada retro yapacak olan Merkür bu bir ay içinde deneyimlediğiniz konuları yeniden önünüze getirebilir. Özellikle fiziksel sağlığınız konusunda el kol, boğaz ağrılarıyla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Merkür 4. evinizi de yönettiği için aile içinde ortaya çıkabilecek sorunlar, evle ilgili eski konular gündeme gelebilir. Bazen ağzınızdan çıkan kelimeyi zapt etmekte zorlanabilirsiniz. Bu enerjinin sağaltılması adına herkese yazmanızı tavsiye etsem de özellikle sizin için tavsiyenin ötesinde şart olduğunu belirtmeliyim.

Haziran ayının ilk haftasında yengeç burcunda ilerleyen mars procyon yıldızı ile kavuşarak plutoya karşıt yapacak, özellikle 5-6 haziran tarihlerinde karmik yüzleşmeler yaşayabilir. Mars yengeç burcunda zararlıdır, Plüton ile temasıyla birlikte bastırılmış tüm duyguların sert bir biçimde gün yüzüne çıkmasıyla yüzleşebiliriz. Sert koşullarla mücadele etmek zorunda kalabilir, bu gücü yaratıcı çalışmalarla açığa çıkarabiliriz. Bu karşıtlık sizin 2-8 evlerinizde gerçekleşecek dolayısıyla maddi krizler, öz değer sorunları ile baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu günlerde mümkün mertebe sakin ve sağduyulu kalmaya çalışmalısınız.

2 Haziranda Venüs ikizler burcundan yengeç burcuna yani sizin 2. evinize geçiş yapacak dolayısıyla eviniz için harcamalar yapmak, değişiklikler yapmak, ebeveynlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu dönemde aile teması, duygusal paylaşımlar, şefkatli ve merhametli tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Sevdiklerimize yemekler yapabilir, sevecen, yumuşak anaç-babacan tavırlar takınabiliriz. Özellikle Venüs yengeç burcuna geçişiyle beraber Jüpiter ile olumlu açılar yapmaya başlayacak bu da verilecek sevginin ve desteğin koşulsuzca ve bazen de abartılı olabileceğine işaret ediyor. 10 Hazirana kadar derin, romantik ve duygusal taraflarımız ağır basabilir. Bu tarihten itibaren yaklaşan Venüs şiron karesi duygusal yaralar almamıza zemin hazırlayabilir, bu nedenle kutsal görünse de koşulsuz sevginin gözü karartmak, her şeyden vazgeçmek, büyük fedakarlıklar etmenin bir haddi olması gerekebilir.

21 haziranda güneşinde bu alana gelmesiyle tüm dikkatini evinize yönelebilir böylece kaynakların artması için yoğun çaba sarf edebilir, kendinizi değerli hissedebilirsiniz.

10 Haziran da yılın ilk güneş tutulması 19 derece ikizler burcunda gerçekleşecek bu tutulma sizin haritanızın 1. evinde gerçekleşiyor. Malum kardinal akslarda gerçekleşen tutulmalar kaderseldir. 1 ve 7 evlerdeki bu tutulmalar hayatınızda keskin değişim ve dönüşümler yaratabilir. Dikkatinizin tümüyle kendinize, benliğinize, kendinizi ifade etme biçiminize odakladığınız bu günlerde evliliğiniz önemli gündeminizi oluşturabilir. Bekarlar için karmadan gelen yada uzun süredir sürüncemede kalan ilişkilerinde başlangıç ve sonlanmalar olabilir.

11 Haziran itibariyle marsta yengeç burcundan aslan burcuna geçerek sizin 3. evinize girmiş olacak. Böylece özellikle iletişim konusunda daha cesur olabilir, yeni ticari girişimler içinde bulunabilir, yeni eğitimler almaya başlayabilirsiniz. Fikirlerimiz değer kazanabilir, kardeş ve yakın çevremizle ilgilenebiliriz.

Sevgilerimle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade