Aylik Terazi YorumuTeraziEkim 2022 & Terazi ve Yükselen Terazi Burçları

Eylül 30, 20220
ekim ayı

Sevgili teraziler ve yükselen teraziler,

Ekim ayı güneşinde terazi burcunda seyahati sizin 1. evinizde gerçekleşecek. Eylül ayında sizin burcunuzda gerçekleşen yeni aydan bu yana ilişkiler alanında hareketli zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. İlgi üstünüzde ve ışıl ışılsınız. 29 eylülden bu yana Venüs de sizin burcunuza geçince güzelleşme, estetik konularına para ayırmak durumunda kalmış olabilirsiniz.

1 Ekimde retrosunu tamamlayan merkür başak burcunda ileri hareketine başlıyor. Bir süredir burada zaten korkularınızla yüzleştiniz. Rüyalarınız hareketlendi bunları adım adım çözümleme zamanı! kulağınıza gelen her habere inanmayın!

Şironyen dolunay

9 Ekim de Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. İlişkiler alanınızda gerçekleşen bu dolunay sizi ikili ilişkilerde komplekslerinizle yüzleşmeye götürebilir. Partnerinizle aranızda çatışma ve kavgalar olabilir. Sözlerin keskin ve yaralayıcı yanlarıyla yüzleşmek rahatsız edici olasa da sorunları görmezden gelmek ve susmak size bir şey kazandırmayacaktır. Uyumlu olmak uğruna kendinizden verdiğiniz yetmez mi? İşiniz ve kariyerinizle ilgili bir gündem sizi seçim yapmak zorunda bırakabilir.

11 Ekim de merkür de yeniden terazi burcuna geçiyor. Zihinsel odağınızda bu sorunları çözmeye kayabilir. Tepkilerinizi seslendirmekten korkmayın!

19 ekimde jüpiter balık burcuna bir süreliğine retro yaparak dönüş yapıyor, geçtiğimiz bahar aylarının gündemi her neyse hepimiz için tekrar süreci başlıyor. İşiniz, evcil hayvanınız ve sağlığınızla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İş ortamını da düzenlemeler yapabilirsiniz. Önümüzdeki ay bu noktayı bir kez daha ziyaret edecek bunu düşünerek doğru adımlar atmalısınız!

23 Ekim de venüs de terazi burcundaki seyrini tamamlayarak akrep burcuna geçiyor. Kasım ayında etkileri devam edecek olan bu geçiş kaynaklarınızı artırma çabanızı görünür hale getirebilir. Fiziksel görünümünüzü değiştirmek üzere harcamalar yapabilirsiniz. Eş veya ortaklardan gelen gelirlerinizi kontrol etmek gerekebilir!

Akrep burcunda güneş tutulması

25 Ekimde 2 derece akrep burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Akrep ve boğa tutulmaları bir süredir sizin 2-8. evlerinizde gerçekleşiyor dolayısıyla ekonomik koşulların zorluğuyla en çok yüzleşenlerden birisiniz. Tutulma 2. evinizde gerçekleşecek, eğitim, seyahat, mahkeme gibi konular için beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Kaynaklarınızı artırmak adına yeteneklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Bütçenizde bazı kısıtlamalara gitmek zorunda kalabilirsiniz.

Zira 29 Ekim de Merkür akrep burcuna geçecek ve tutulmanın ilk haberleri gelmiş olacak!

Mars retrosu

31 Ekimde mars ikizler burcunda retro hareketine başlıyor. Mars Retro’sunu 9. evinizde yaşayacaksınız, bu nedenle uzun yolculuklar yapıyorsanız bir takım sorunlar, uçuş iptalleri, karmaşalar olabilir. Diğer taraftan eğitim, hukuki konularda zorlanmalar, erteleme gecikmeler olabilir ama haritanız uygunsa uzun zamandır başlayamadığınız bir eğitime başlama fırsatınızda olabilir. Evliyseniz eşinizin akrabaları gündeminize gelebilir, onların hayatındaki bazı gelişmeler keyif kaçırabilir. Mars aynı zamanda sizin 2 ve 7. evlerinizi yönetiyor. Eş ve ilişkiler, ortaklıklarda sesler yükselebilir! Gergin olabileceğiniz için hayatınızın bir alanında muhakkak rahatlatıcı şeylerle ilgileniyor olmanızda fayda var. Uyumlu olma isteğiniz bu dönem çokta kolay yerini bulmayabilir, geçmişte üstü kapatılan konular ortaya çıkabilir. Bu dönem ilişkilerde önemli kararlar vermeyin Maddi kaynaklarınızı artırmak bu dönemin en önemli konusuyken, özdeğerinizi de sorgulayabilirsiniz. Unutmayın ki bir başkası sizin değerinizi belirleyemez.

Haritanıza özel aylık danışmanlık olmak için ❤️ tıklamanız yada mail atmanız yeterli

Sevgilerimle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade