OğlakYıllık Oğlak Burcu2023 yılı oğlak ve yükselen oğlaklar

Aralık 20, 20220
yükselen oğlak

Merhaba Sevgili oğlaklar ve yükselen oğlaklar,

2023 yılı gerek tutulmalar açısından sizin burcunuz için zorlayıcı ve aynı zamada ilerletici bir yıl olabilir. Özellikle Jüpiter’in geçtiğimiz bahar aylarında koç burcuna geçişiyle birlikte deneyimlediğiniz 2023 fragmanını yılın ilk yarısına kadar yoğun bir biçimde yaşayacaksınız. Mayıs gibi koç burcunu terk eden Jüpiter 2024 yılında yeniden kısa bir süreliğine buraya dönecek. Jüpiter sizin haritanızın 4. evinize hareket katacak. Ev almak, satmak, ailenizle ilgilenmek, evinizde değişiklikler yapmak gibi konuları gündeme getirebilir. Ailenize yeni bir üye katılabilir.

 

Jüpiter boğa

2023 mayıs itibariyle 5. evinizi renklendirecek olan Jüpiter aşk yaşamınıza heyecan katabilir. Talipleriniz artarken bir yandan kafanız karışabilir. Çocuklarınızla ilgilenebilir, yeni bir çocuk yapmayı düşünebilirsiniz. Eğlenmek, keyif aldığınız konulara yönelmek ve yaratıcı işler yapmak için ideal bir döneme girebilirsiniz. Haritanızda Venüs’ünüzün pozisyonuna göre süregelen ilişkinizde sorunlar olabilir. Jüpiter en son 5 ocak 2012 ile 12 Haziran 2012 de boğa burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

 

Satürn balık

Bir süredir kova burcunda olan Satürn’de 7 Mart 2023 itibariyle balık burcuna geçiyor ve 2,5 yıl süren özel bir döngüye başlıyor. Satürn’ün 3. ev seyri maddi açıdan sınavlarınızı geride bıraktırırken, ticaret, alım satım gibi konularda yeni girişimler yapabilirsiniz. İletişim eviniz olan bu alan insanlarla kurduğunuz bağlantılarınızı başka bir boyuta sürükleyebilir. Kardeşleriniz, akrabalarınız ve yakın çevrenizin yaşamındaki özel durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Bu noktada haritanızda Jüpiter’in pozisyonuna istinaden kardeşlerinizle aranız açılabilir. Yeni uzun süren bir eğitime başlayabilirsiniz. Siz 16 aralık 1964- 17 eylül 1964 veya 24 Ocak 1994- 7 Nisan 1996 doğumlu bir akrepseniz; satürn döngünüz gelmiş demektir. Sizin için hassas ve zorlayıcı bir dönem başlıyor.

 

Pluton kova

Pluton 24 mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçecek. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 2. eviniz para kazanma biçiminiz dönüşebilir, maddi konulara verdiğiniz değeri gözden geçirebilirsiniz. Öz değerinizi sorgulayabilir, bu konuda büyük değişim ve dönüşümler yaşayabilirsiniz. Özellikle haritanızda sabit burçta gezegenler varsa önemli bir etkileşim alabilirsiniz.

 

Tutulmalar

2022 yılında tutulmalar boğa ve akrep burçlarında gerçekleşti. Bu yılda bu tutulmaların devamı niteliğinde iki tutulma gerçekleşecek. Keyif aldığınız konular, çocuklarınız veya sevgilinizle ilgili gündemleriniz devam ederken, 2023 – 24 yılı tutulmaları sizin 4 ve 10. evlerinizde gerçekleşecek. Dolayısıyla aileniz, kökleriniz, ebeveynlerinizle ilişkili konulara yönelebilirsiniz. Onlarla ilişkinizi gözden geçirebilir, hayatınızda nerede yer ettiklerini belirleyebilirsiniz. Ev almak, satmak, mal mülk edinmek isteyebilir veya mevcut evinizi değiştirmek isteyebilir, bunun için adım atabilirsiniz. İşiniz nedeniyle taşınma, kariyerinizde ilerleme söz konusu olabilir. Toplum önündeki duruşunuz değişebilir, örneğin evliyseniz artık anne olma zamanı! Kardinal aksta gerçekleşen tutulma dönemleri kadersel değişiklikler getirebilir, bu nedenle mutlaka bireysel danışmanlık almanızı tavsiye ederim.

 

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur merkür 30 aralık – 19 ocak arası oğlak burcunda, 21 nisan ila 15 mayıs arası boğa burcunda, 24 ağustos – 16 eylülde arası başak burcunda retro yapacak. Sırayla size sağlığınız, çocuklarınız ve aşk yaşamınız, eğitim ve fikirlerinizle ilgili konularda gözden geçirme fırsatı sunacak. 23 temmuz – 4 eylül arası sizin burcunuz aslanda retro yapacak olan venüs 8. evinize hareket katacak. Beklenmedik bir borç gündeminizi meşgul edebilir, aracınızı değiştirmek, ev almak, satmak gibi konular nedeniyle kredi çekebilirsiniz. Miras, nafaka konuları gündeme gelebilir!

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade