Haftalık yorumlar19 -25 Haziran Haftası

Haziran 18, 20230
gökyüzünden haberler

Haftaya ay yengeç burcunda başlıyoruz. Hafta başını özellikle Pazartesi ve Salı günlerini ay hilal fazındayken başlatmak istediğimiz ve kalıcı olmasını istediğimiz spor, hobi , işyeri açılışı, kitap yazmak gibi yeni alışkanlıklar için kullanabiliriz. Satürn ile Ay arasındaki üçgen açı da otorite figürlerinin desteğini almaya, düzenleyici koşulların oluşmasında destek olacaktır. Güneşin Neptün’e olan karesiyle kolektifte ilginç olayların yaşanabileceği ve güvendiğimiz insanlar hakkında yanılabileceğimizi gösteriyor. Bu hafta ağzımızı sıkı tutalım.

21 Haziran Çarşamba Ay Aslan burcunda, Güneş bir ay kalacağı yengeç burcuna geçiyor. Yazın başlangıcı, yılın en uzun günü. Güneş ışınları, Yengeç Dönencesi ‘ne dik bir şekilde geliyor.

Doğum gününüz kutlu olsun sevgili yengeçler. Bu zaman diliminde başlayan aşklar uzun süreli olacaktır. Güne dönecek olursak Ay Aslan burcuna geçiş yaptığı için çocuklarla vakit geçirmek, sanatsal etkinliklerde bulunmak, doğa yürüyüşleri yapmak iyi gelecektir.

Ay, Merkür ve Chiron açılarının yoğun olduğu bugün de sorunlarınızı telafi etmek, zihinsel problemlerinizi çözmek için uygun bir zaman dilimi. Daha önce problemler yaşadığınız ilişkileriniz düzeltmek, yanlış anlaşılmaları iletişimle tekrar yoluna koyabileceksiniz. Yaklaşan venüs mars kavuşumu eğlence arayışını artırırken, ekonomide hararet söz konusu. İkiliz ilişkilerde rekabet ve flörtözlük hakim! Egonuza yenik düşen kararlar almamalısınız.

23 Haziran Cuma ay başak burcunda. Bu günler ayıklama ve temizlik yapma hissinin artacağı günler. Detaylarda boğulmamaya dikkat edelim. Güneşin ay düğümlerine yaptığı açıyla derneklerde veya kulüplerde sosyalleşme fırsatı yaratabilir. Yeni ortamlarda yeni insanlarla tanışabiliriz. Yeni şeyler deneyimlemek için de gayet uygun. Önümüzdeki hafta netleşecek güneş Satürn üçgeni ile sabrın kazanımlarını elde ederken, otoriteden destek görebilirsiniz. Bu dönem neyi yapılandırmak istediğinize karar verin.

Hafta sonu

24 Haziran Cumartesi, Jüpiter’in Ay ile olan etkileşimi rahatlatıcı bir etki gösterdiği gibi gün içindeki durumunuza aşırılık katabilir.Hem duygusal, hem de beslenme bakımından aşırılık olabileceğini unutmayalım. Gökyüzünün bu konumunu eğlenmek ve rahatlamak için kullanabiliriz.

Pazar günü Uranüs’ün yaptığı açı ani gelişen bir olayı temsil edebilir. Yeni bir haber aldığımız ya da sürpriz bir durumla karşılaştığımız bu günde geçmişten gelen bir haber veya kişi de sürpriz olabilir. Yaratıcılığınız artabilir.

Ay boşlukta;

Ay boşluktayken yarım kalan işleri tamamlayabilirsiniz! önemli başlangıçlar için bu saatler arasını kullanmamakta fayda var. Kullanırsanız da dünyanın sonu değil kasmayın yani! Hayatta bazı şeyler yeniden başlanılarak pekiştirilir…

Sal, 20 Haziran, 23:43 – Çar, 21 Haziran, 00:03

Per, 22 Haziran, 19:00 – Cum, 23 Haziran, 12:34

 

Yazar Aslı Güdücü

https://www.instagram.com/aslgdc/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade