Haftalık yorumlar9- 15 Ekim haftası gökyüzü gündemi

Ekim 8, 20231
boğa

09-15 Ekim haftası, nitelik olarak öncülük etmek isteyeceğimiz ve mantıklı kararlar almaya yatkın olduğumuz bir hafta. Venüs ve Mars’ın burç değiştirdiği haftada, sevgi dilimiz ve motivasyonumuz değişiyor. Haftanın sonunda Terazi burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Yılın sondan ikinci tutulması!

09 Ekim Pazartesi, Ay gününde Ay Aslan burcunda ilerliyor. Özgüvenimizin yüksek olduğu bir hafta, odağımız çocuklarla ilgili konular ve eğlenceli vakit geçirmek olabilir. Venüs Başak burcunda! Tutumlu ve tertipli olmaya çalışırken, aşk hayatını ihmal etmeye yatkınlık verebilir. Mars Terazi burcunun son derecelerinde ilerliyor. Hafta sonundan kalma Mars Plüton arasındaki kare açı giderek etkisini azaltıyor. Halen takıntılı ve toleransımız az olabilir!

10 Ekim Salı, Mars gününde Ay Aslan Burcunda ilerlemeye devam ediyor. Öğleden önce Venüs Satürn karşıtlığı kesinleşiyor. Açının etkili olacağı birkaç gün boyunca sevgi alışverişinde yetersizlik, değersizlik, yeterince sevildiğini düşünememe, sevgiyi gösterememe, duygusal ilişkilerde kısıtlanmışlık hissi yaşayabiliriz. Güneş Şiron karşıt açısı kesinleşiyor. Açının etkili olacağı birkaç gün boyunca davranışlar, fiziksel görünüm ve sağlık, ikili ilişkiler, kariyer ve sosyal yaşam, ev ve aile yaşantısında açık yaraları gösterecek deneyimler yaşanması mümkün!

11 Ekim Çarşamba, Merkür günü, Ay Başak burcuna geçiyor. Analitik düşünce tarzıyla işleri yoluna koyabilir, sorunları çözebiliriz. Yine de eleştirel davranışlara dikkat etmekte fayda var. Dün oluşan Venüs-Satürn; Güneş-Şiron karşıtlıklarını hesaba katarak ilerlemek mümkün. Mars ise Terazi burcunun son derecelerinde Akrep burcuna geçmeye hazırlanıyor. Pasif agresif tavır sergilerken yeni bir kriz oluşturmamakta fayda var! Bugünden itibaren hafta sonuna kadar ateş elementinin olmayışı enerjimizi düşürebilir, sağlık sorunlarına dikkat!

12 Ekim Perşembe, Jüpiter günü, Ay Başak Burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sabah saatlerinde Mars, yöneticisi ve güçlü pozisyonda olduğu Akrep burcuna geçiyor. Motivasyonumuz değişiyor. Ayrıca Satürn ile bir kaç gün etkili olacak üçgen açı kesinleşiyor. Uygun yerde, uygun zamanda, uygun şekilde harekete geçmek isteyeceğimiz, girişimlerimizin sonuçsuz kalmayacağı bir döneme giriyoruz. Fiziksel gücün ve sabrın birleştiği zamanları işaret ediyor, lakin göksel pozisyonda ateş elementinin olmayışının enerji düşüklüğüne neden olduğunu hatırlamakta fayda var!

13 Ekim Cuma, Venüs günü Ay Terazi burcuna geçiyor. Terazi burcunun hava, eril, sıcak ve nemli doğası ile Ay’ın dişil, soğuk ve nemli doğasının birleştiği bu zamanlar, plan-program gerektiren işlerimizi pratik bir şekilde yapmak mümkün olabilir. Başkalarıyla olan ilişkilerimizi, ortaklıklarımızı, partnerimizle olan ilişkilerimizi ve hukuksal işlemlerimizi düzenleyebileceğimiz bir gün.

14 Ekim Cumartesi, Satürn günü, Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Akşam saatlerinde oluşacak Güneş tutulmasına hazırlanıyor. Tutulma öncesi kesinleşen, tutulmaya da eşlik edecek Merkür Şiron karşıt açısı bizi geçmişe götürebilir ve ilişki problemleri ile yüzleştirebilir. 20:55 de gerçekleşecek Terazi burcundaki yılın sondan ikinci tutulması geçmişe, ve geçmişteki yaralara ışık tutuyor. Yara neydeyse şifa ordadır!

15 Ekim Pazar, Güneş günü, Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Göksel kombinasyonda halen ateş elementi yer almıyor. Enerjimizin düşük olduğu bu hafta sonunu, başkalarıyla olan ilişkilerimizi, ortaklıklarımızı, partnerimizle olan ilişkilerimizi düzenleyebilir, bu güzel Pazar gününü sevdiklerimize ayırabiliriz.

Farkındalıkla

Yasemin Yıldız

 

Haftayı video olarak izlemek isterseniz youtube hesabımı ziyaret edebilirsiniz.

1 comments

  • Yasemin

    Ekim 10, 2023 at 6:03 am

    Enerjisi düşük bir hafta, sağl.ığa ekstra dikkat edelim 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade