AslanAylık Aslan YorumuMart 2021 & Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Şubat 27, 20210
Aslan-Burcu-

Sevgili aslanlar ve yükselen aslanlar,

Mart ayına balık stelyumunun 8. evinizde ağırlayarak başlıyorsunuz. 8 ev finansal konula, borç alacak dengesi, başkasından gelen paralarla ilgilidir. Aynı zamanda korku ve endişelerimizi, cinsellik temasını da gündemimize getirebilir. Bu dönemde beklenmedik borçlar ortaya çıkabilir, sağlık konusunda bir takım muayeneler ihtiyaç halinde küçük bir operasyon düşünebilirsiniz.

4 Marttan itibaren Transit mars 11. evinize girecek dolayısıyla sosyal çevrenizde değişimler, sosyal kulüpler içinde bulunma, bazen onlar için canla başla bir şeyler yapma isteğiniz uyanabilir. Aynı zamanda arkadaşlarınızda aranızda bir takım sürtüşmeler de olabilir. Özellikle ayın ikinci yarısında Merkür’ün de balık burcuna geçmesiyle sert sözler, kendinizi kullanılmış hissetmeniz mümkün! Her şeye rağmen güzel enerjilerle ilişkilerinizi toparlayabilirsiniz.

Güneş aslanlar sağlığınızla ilgili vücudunuz da ikili olan organlarınız, gözler, eller, bacaklar gibi konularda kendinizi gözlemlemenizi tavsiye ederim.

Neptünyen Yeni Ay

13 Martta yine 8. evinizde gerçekleşecek Balık yeni ayı korku ve endişelerinizi açığa çıkarabilir. Bir yakınınızı kaybetmek, etrafınızdan şüphe etmeniz mümkün. Bu alan 2-8 aksını tetikleyeceği için kaynakların kontrolü, ayrılık aşamasındaki bir kısım aslanlar için eşle paylaşılacak olan giderleri tartışmaya da açabilir.

Bu dönem sizin için tam bir katharsis dönemi! Yeni aya Neptün ve Venüs de balık burcunda eşlik edecek o nedenle çekiciliğiniz artabilir.  Kızgın olduklarınızda intikam alma isteği duyabilirsiniz, yaşadınız ilişkinin size sunulmuş sonsuz bir aşk olduğu düşüncesine kapılabilirsiniz. Nitekim yeni aya eşlik eden juno- ay düğümleri karesi hayal kırıklıklarına karşı uyarıyor! bu arzuları tadında tutmakta fayda var…

16 martta transit Merkür de balık burcuna geçecek ve 8. evinizi şenlendirecek… Okült konulara ilginiz artabilir, ölüm ve ölüm ötesi gibi konularda araştırma yapabilir, psikolojiye merak salabilirsiniz. Ayrıca evliyseniz uzak akrabalar, eşin tanıdıklarıyla haşır neşir olabilirsiniz.

20 mart itibariyle ise artık Güneş koç burcuna geçecek, 9. evinize, hayata dair inançlarınız, felsefeniz, uzun yolculuklar, yüksek öğrenim gibi konularla ilişkilidir. Bu dönemde inançlarınızı sorgulayabilir, hayat felsefenizi gözden geçirebilir ve hukuki konularla ilgilenebilirsiniz. Eşin akrabalarıyla ilgilenebilir, yeni bir eğitim almayı kafaya koyabilirsiniz… Özellikle güneş ve ay aslanlar ışıldadığınız bir dönem olabilir. 22 martta Venüs de güneşi yakalayarak koç burcuna geçecek dolayısıyla uzun seyahatler yapmak isteyebilir, hayatın keyifli yanları görebilirsiniz.

Terazi Dolunayı

28 Martta ise 3. evinizde terazi burcunda dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay iletişim, haberleşme, okuma yazmaya dair arzularınızı artırabilir aynı zamanda kardeşleriniz yada yakın akrabalarınızla ilgili bir takım gelişmeler getirebilir. Dolunayın yöneticisi Venüs de dolunaya karşıt yaptığı için bir takım sonlanmalara seyirci olabilirsiniz. Eğer ticaretle ilgileniyorsanız, yeni ticari girişimler, kısa yolculukları gündeme gelebilir.

Dolunaylar bir süreci bitirir ve bir diğerini başlatır. Bu dönem mantığa dayalı ilişkileri gündeme getirebilir yada bu tarzda bir ilişkiyi mahkemeye taşıyabilir…

En doğru yoruma ulaşmak için bireysel danışmanlık almanızı tavsiye ederim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade