AslanAylık Aslan YorumuNisan 2021 & Aslan ve Yükselen Aslan Burçları

Mart 31, 20210
aslan burcu

Sevgili aslanlar,

Geçtiğimiz ay tam olarak katharsis yaşadınız. Bir yerden toplayıp bir yerden dağıldığınızı düşünmüş olabilirsiniz. Ayı Terazi burcunda bir dolunayla kapattınız. 3. evinizde gerçekleşecek bu dolunayın etkisini bir süre daha yaşamaya devam edeceksiniz.

4 Nisan ise itibariyle Merkür Koç Burcuna geçecek Koç sizin 9. eviniz güneşin bu alana geçtiğinden beri hayata dair inançlarınız, felsefeniz, uzun yolculuklar, yüksek öğrenim gibi konularla ilgilenmeye başladınız.

Koç yeni ayı

Zaman akar gider gökyüzü değişir, bizlerde beraberinde değişiriz. Duygularımız, hislerimiz, mizacımız da özellikle ayın hakaretleriyle birlikte değişir. Yeni aylar ayın genel teması hakkında detaylı bilgiler verir, bir süredir kapattığınız, gömdüğünüz konularda artık yeniden harekete geçme evresine hazırlıktır.

12 nisan da gerçekleşecek olan koç yeni ayıyla birlikte inançlarınızı sorgulayabilir, hayat felsefenizi gözden geçirebilir ve hukuki konularla ilgilenebilirsiniz. Eşin akrabalarıyla ilgilenebilir, yeni bir eğitim alma konusunda netleşebilirsiniz. Siz inandığınız şeyler uğruna cesurca savaşmaya çok yatkınsınız, yeni ayın da bu anlamda birey olayım, cesur olayım derken aşırıya kaçma, uçlarda tepkiler verme, fazlasıyla sivrilme gibi getirileri olabilir. Özellikle zaman zaman iş yaşamınızda engellere, baskılara, psikolojik oyunlara, manipülasyon ve kışkırtmalara takılabilirsiniz. Cesaretin kılıcı kuşanıp, sağı solu doğramak olmadığı, yeni başlangıçlar yaparken geride bıraktıklarımızı bazen sert kelimelerle, bazen de sessizliğimizle kırıp dökmenin yanlışlığıyla yüzleşmeliyiz.

Yeni ay elbette riskleri olduğu kadar olumlu enerjiler de barındırıyor. Özellikle 13-17 Nisan tarihleri arasında Mars Jüpiter olumlu açısıyla havalar biraz olsun yumuşayacak, sosyal çevrenizden gelen bir ilişki ile yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. İlişkinizde ciddi kararlar verebilir, evlilik teklifi edebilir yada teklif alabilirsiniz. Ortaklı işlerde girişim yapmak için uygun zamanlar.

15 Nisan venüs yöneticisi olduğu boğa burcuna geçiyor yani sizin 10. evinizde seyahat edecek. Venüs aynı zamanda sizin 3. evinizi de yönettiği için kariyerinizde parlayacağınız, keyifli zamanlara giriyorsunuz. Yeni anlaşma ve sözleşmeler için özellikle venüsün boğa burcunda merkürle kavuşacağı 24-25 nisan tarihlerini bekleyebilirsiniz. Diğer taraftan 16 – 17 Nisanda ise Merkür ile Plütonun karesi uzaktan akrabalarınızla karşılaşmanıza ve gerginliklere neden olabilir. Hukiki bir süreçteyseniz bu alanda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Tahrik edici durumlar karşısında sakin kalmaya, ağzınızdan çıkanı kontrol etmeye çalışmalısınız.

20 Nisandan itibaren güneş de venüs gibi boğa burcuna yani sizin 10. evinize geçiş yapacak ve beraberinde hızına yetişemediğimiz merkür de bu alanda olmasıyla toplum önünde parlayacağınız, kendiniz cesurca göstereceğiniz, tanınırlığınızın artacağı bir sürece gireceksiniz. Güneş, venüs ve merkür sırayla 21- 24 Nisan tarihlerinde uranüsle kavuşum yapacak. Bu da sizin ani ve dürtüsel tavırlar sergilemenize neden olabilir, ani bir kararla iş değiştirebilir, kendinize yeni bir kariyer yaratmaya karar verebilirsiniz.

23 nisan da mars da yengeç burcuna geçecek böylece aldığınız kararların doğruluğunu da sorguladığınız sancılı sürece dahil olabilirsiniz. Mars 12 evde rüyalar ve bilinçdışınızı hareketlendirebilir. Arkanızdan konuşulanlar kulağınıza gelebilir ancak süreci rahatlıkla kulak arkası ederek atlatabilirsiniz.

Akrep dolunayı

Dolunaylar güneş ve ayın birbirine karşıtlık oluşturmasından meydana geldiği için içsel yani ruhsal yanımızla, kişilik ve kimliğimiz arasındaki çatışmaları; eril ve dişil yanımız arasındaki çelişkiyi anlatır. Dolayısıyla dolunaylar her bakımdan gergin enerji barındırırlar.

Ayı 27 Nisanda gerçekleşecek Akrep dolunayı ile sonlandıracağız dolunay sizin 4. evinizde gerçekleşecek. Ev, şehir değişikliği, evlilik kararı ile birlikte ortaya çıkabilecek statü değişikliği de olası ihtimaller dahilinde. Ev almak, satmak, ebeveynlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Duygusal iniş çıkışlarınız olabileceği için korku ve endişelere kapılmamak süreci yönetmeyi kolaylaştırabilir.

Sevgi ve farkındalıkla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade