Koçyeniay12 Nisan Koç Yeni Ayı; “ve uçan yıldızlar kuyruklarını sürüklüyor”

Nisan 5, 20210
koç yeniayı

Zaman akar gider gökyüzü değişir, bizlerde beraberinde değişiriz. Duygularımız, hislerimiz, mizacımız da özellikle ayın hakaretleriyle birlikte değişir. Yeni aylar ayın genel teması hakkında detaylı bilgiler verir, bir süredir kapattığınız, gömdüğünüz konularda artık yeniden harekete geçme evresine hazırlıktır. Kendinizi biraz olsun gözlemlerseniz yeni ayların öncesinde yalnız kalamaya, içinize dönmeye büyük bir arzu duyarsınız bu dönem balzamik fazla temsil edilir, bir çeşit çürüme evresidir. Yeniden doğumunu simgeleyen Yeni ay fazı ise yeni başlangıçları anlatır, ay yeni aydan bir kaç gün sonra hilal fazına geçtiğinde konular açığa çıkmaya başlar. Her başlangıç bizim için o konunun baharı, heyecanıdır.

“Hiç bilmediğim bir trene binip, hiç bilmediğim bir yere gitmek istiyorum. Yeniden başlamak istiyorum hayata. Yaşamak istiyorum. Ölü bir yaprak gibi savrulmaktan yoruldum. Yorgunum ey rüzgâr, esme artık…”

12 Nisan 05.30 da Koç burcunun 22 derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek. Koç enerjisi haritaya öylesine hakim ki ufukta da koç burcu yükseliyor. Üstelik yeni ay da birinci evde gerçekleşiyor. Koç burcu kendi başına zaten başlangıçlara işaret eder, zodyağın ilk burcudur. Heyecanlı coşkulu, neşeli, cesur adımlar atmayı ifade eder. Uzun zamandır bir türlü kapanamayan konuların kapandığı, bireysel olarak tramvatik dönemlerin geride bırakıldığı bir ay olacak. Ayın teması kendimizi beslemek, maddi manevi kendimizle ilgilenmek ve büyümek, yeni hedefler belirlemek ve harekete geçmek yönünde olacak. Bağımlılık düzeyindeki ilişkilerden uzaklaşabilme, bir birey olarak ayakta durmanın farkındalığını edinme, korkularla yüzleşme zamanı…

Yeni ay kendisine eşlik eden venüsle birlikte plutoya kare yapıyor ve koç stelyumunu yöneten mars ikizler burcunda denklinayon dışı hareket ediyor. Birey olayım, cesur olayım derken aşırıya kaçma, uçlarda tepkiler verme riskimiz çok yüksek. Engeller, baskılar, psikolojik oyunlar, manipülasyon ve tüm kışkırtmalara rağmen sakin kalabilmek çok kıymetli bir eşiği aşmayı sağlayacak.

Cesaretin kılıcı kuşanıp, sağı solu doğramak olmadığı, yeni başlangıçlar yaparken geride bıraktıklarımızı bazen sert kelimelerle, bazen de sessizliğimizle kırıp dökmenin yanlışlığıyla yüzleşmeliyiz. Bu enerjinin yazmak, yaratıcı çalışmalar yaparak dönüştürülebileceğini özellikle belirtmek isterim. Zira mars 12. evdeki Neptün’ e ve junoya sert açılar yapıyorken, sağduyu büyük önem arz ediyor olacak.

Uranyen prensiple house, mc, vesta ile çalışan yeni ay değişen koşullar içinde yeniden evden çalışma gerekliliğine neden olacağını söylemeliyim. Özellikle kariyer alanında pek çok şirket evden çalışma yöntemleriyle ilgili kalıcı kararlar alabilir. Ülkemiz haritasının 11. evinde gerçekleşecek olan yeni ay yerel yönetimler, sosyal gruplar, spor kulüpleri gündemimize gelebilir. Yine yeni ay merkür ve Satürn’ e karşıt olduğu için ülke yönetiminde önemli kişiler, basım ve yayın alanında bir takıp yeni gelişmeler olabilir.

Sevgi ve farkındalıkla…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade