Aylık Yay YorumuYayEkim 2021 & Yay ve Yükselen Yay Burçları

Eylül 29, 20210
Yay-Burcu-

Sevgili Yaylar 22 eylülden bu yana güneş sizin 11. evinizde sosyalleştiğiniz, arkadaş çevrenizde parladığınız bir dönemdesiniz.

Terazi yeni ayı

Yeni aylar heyecan verici yeni başlangıçların habercisi bir tohum atma fırsatıdır ancak bur fırsat oluşmadan önce hayatımızda bir belirsizlik, yol yön kaybı içe dönük olma hali içinde oluruz o nedenle yeni ayların öncesinde kendimizle baş başa kalmak, dinlenmek için çok uygun zamanlardır. Yeni ay içimizde kıpırdayan yeni bir duyguya yer açar…

Terazi Zodyak’ta biz bilinciyle tanıştığımız ilk burçtur koçun ben diyen doğasının aksine dengeyi sağlamak, uyum içinde olmak, eşitlik ve adaleti tahsis etmek ister. Sizin yine 11. eviniz terazi burcu bu da sizin için yeni hayal ve hedeflere haberci olabilir. Tolum için faydalı şeyler yapmak isteyebilir, bir hareketin öncüsü olabilirsiniz. Merkür de burada eylül sonunda retro hareketine başladı 7 ve 10 evlerinizin de yönetici merkür olunca süreç sizin önem kazanıyor, ikili ilişkilerinizde, evliliğinizde ve kariyerinizde geçmişten gelen konular önünüze çıkabilir. İlişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Eski arkadaşlarınızla buluşabilir, kariyerinize dair eski hedeflerinizi gözden geçirerek yerine yenilerini oluşturabilirsiniz.

Venüs 11 ekimden sonra yay burcuna geçecek ve genel olarak ilgimiz de okumaya öğrenmeye ve bilgiye odaklanacak, yüksek öğrenim, yabancı dil, astroloji ve hukuki konularla ilgilenebilir, hayata, ilişkilere bakış açımız pozitif yöne seyredebilir. Yükselen uğrayan venüs güzelleşme, fiziksel görünümde değişiklikler yapma isteği uyandırır ancak venüs’ ün güney ay düğümü ile kurduğu açıyı hatırlatarak büyük estetik riskler almamanızı tavsiye ederim. Hayata daha sevimli gülümseyen gözlerle uyanmak için güzel bir zaman…

25- 27 ekim civarında venüs haziran tutulmasını tetikleyeceği için tutulmanın vadettikleriyle yüzleşeceğiz. Bu anlamda haziran ayına giderek neyi deneyimlediğinize neler ektiğinize bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Koç dolunayı

Dolunaylar bir sürecin bitmesi bir başkasının başlamasını ifade eder ancak tek anlamı da bu değildir. Eşitlik, adalet, ilişkilerde denge kurabilmeyi ifade eder. Artık olgunlaşmanın, emek verdiğimiz şeylerin sonuçlarının bir bir toplandığı süreçleri ifade eder.

Dolunay haritanızın 5. evinde gerçekleşiyor. Meydan muharebesinde kılıcı elinden alınmış bir savaşçıya dönmemek adına tüm ay attığınız her adıma dikkat etmelisiniz. Flörtler, riskli paralar, keyif verici aktiviteler ve çocuklarınızla ilgili konular yeni ayla birlikte gündeminize gelebilir. Sert ve dönüştürücü bir dolunay olduğu için ilişkinizde zorlayıcı enerjiler açığa çıkabilir.

Haritanıza özel aylık danışmanlık almak için başvuru yapabilirsiniz.

Sevgi ve farkındalıkla

“Son kertede, hayatınız bir öyküden ibarettir. Eğer gittiği yerden memnun değilseniz, bunu değiştirin. Yeniden yazın. Bir cümleyi yeniden yazmak demek, doğrusunu bulana kadar silip, yeniden başlamak demektir.”

Chuck Palahniuk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade