BaşakYıllık Başak Burcu2022 yılı başak ve yükselen başaklar

Aralık 13, 20210
2022

Merhaba Sevgili başaklar ve yükselen başaklar,

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen ikizler yay tutulmaları sizi çok yordu, değişen koşullar sizin bile prensipli doğanızı sarstı. Eviniz, aileniz, köklerinizi sorguladınız, istediğiniz yaşam koşullarına erişmek için neye ihtiyacınız var belki de plan yaptınız. Zira size akışa teslim oldunuz diyemiyorum!

Satürn geçtiğimiz yıl 17 aralıktan bu yana sizin 6. evinizde seyahat ediyor. Bu dönemde iş hayatınızda değişimler söz konusu olmuş olabilir, verimli olma isteği içinde her hesabı yapmış, olabildiğince prensipli olmuş olsanız da işler öyle ilerlemedi. Kah hastalandınız, kah düzeninizi bozan bir misafirle karşılaştınız. Diğer taraftan Satürn girdiği evde bir yapılandırma yaptığı için, zaman zaman bu işi de başardınız. Kendinize yatırım yaparak bir eğitim almış yada eğitimler vermiş olabilirsiniz. Bu konular bu yılda çok değişmiyor seneye ödülünüz büyük olacak biraz daha sabır. Yıl içinde hazım, bağışıklık sorunları, yeme, içme sağlıklı beslenme gibi durumlara dikkat etmelisiniz. Spor ve diyetle vücudunuzu arındırabilirsiniz. Diğer taraftan bu dönemde yeni bir ev hayvanı edinebilir veya var olan ev hayvanınızla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Jüpiter balık burcundaki seyahatini 11 mayısa kadar sizin 7. eviniz ruhsal olarak kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz, okült konulara merak salacağınız bir dönem. Ortaklıklı işler, yeni aşklar, ikili ilişkilerde toparlamalar söz konusu olabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa işi ciddiye götürmeyi arzu edebilirsiniz.

11 mayıs itibariyle jüpiter Koç burcuna yani sizin 8. eviniz de seyahat edecek. Hayatınıza bolluk bereket şans ve fırsatlar getirecek ancak jüpiter bolluğu haritanızın vaadine göre getirdiği için bu eve özgü sorunları da büyütebilir. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atabilirsiniz.

Jüpiter’in 8. ev geçişleri genellikle endişelendirse de bazen olumlu getirileri de olabiliyor. Maddi konularda beklediğiniz bir alacağınız veya eşinizden kaynaklı bir gelir artışınız olabilir. Bu süreç sağlık konusunda ertelediğiniz operasyonları yaptırma fırsatı sunabilir. Borçlar krediler, nafaka ve miras konuları gündeme gelebilir. Beklenmedik bir borçla birlikte alacağınızda elinize ulaşabilir. Aileniz içinden bir büyüğünüzle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

29 Temmuzda jüpiter koç burcunda 8 derecede retro harekete başlayacak ve 28 ekimde tekrar balık burcuna dönecek. Bu süreç size 2023 yılıyla ilgili bilgiler verecek. Jüpiter en son 22 ocak 2011, 4 ocak 2012 de koç burcundaymış bu sürece göz atarsanız belki de benzer konu başlıkları ile size bu sürece dair ipuçları verebilir.

Bu yıl tutulmalar sizin 3 ve 9. evlerinizde gerçekleşecek. Akrabalık ilişkileri, kardeşlerle ilgili konular ortak ailevi gündemler, komşularla ilişkiler, seyahatler, sosyal medyadan yapılacak işler, yurt dışı bağlantılı işler gündeme gelebilir. Aynı zamanda bu yıl yeni eğitimler almak, akademik konularla ilgilenmek, master yada doktora yapmak gibi girişimler yapabilirsiniz. Bu yıl mahkemelere pek bulaşmamanızı tavsiye ederim. Güneş ve ay burcu başaklar tutulmalardan olumlu açılar alıyorsunuz, sistemin sizi zorladığı konular sizin hayrınıza olabilir.

Yönetici gezegeniniz merkür ise her yıl olduğu gibi bu yıl da 3 kere retro yapacak. İl ki ocak ayında, ikincisi mayıs, üçüncüsü ise eylül ayında gerçekleşecek. Şimdiden bu zamanlara önemli işlerinizi bırakmamanızı, planınızı ona göre yapmanızı tavsiye ederim. Diğer taraftan içe dönerek bu dönemi kendi avantajınıza kullanabilirsiniz. Ekim ayında ikizler burcunda ki mars retrosu kariyer alanınızda zorlayıcı durumlar, sabırlı olduğunuz noktada uzun süredir beklediğiniz hak edişinizi getirebilir.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade