JüpiterKoç11 Mayıs Jüpiter Koç; Hayatının kaptanı

Mayıs 4, 20221
koç burcu

Jüpiter genişletmek, büyütmek, bolluk, bereket, sosyalleşme, idealizm, felsefe, din gibi konularla ilişkilidir. Büyük iyicil olarak anılıyor olsa da bazen büyütmeye dair marifetini sorunları da büyütmek doğasında yaşatabilir. Jüpiter haritalarımızda hayat felsefemiz, hangi konularda şanslı olduğumuz, bolluk bilincimiz, neyi nerede öğrenmek istediğimizi ve bu bilgiyi nasıl kullanacağımızı gösterir. Jüpiter iyimser olma eğilimimizi, güven duymayı da ifade eder.

Jüpiter her burçta ortalama bir yıl kalır ve zodyakta ki turunu 12 yılda tamamlar dolayısıyla Jüpiter’in koç burcuna geçişiyle birlikte yepyeni bir 12 yıllık döngüye giriş yapmış bulunmaktayız.

Bundan önceki jüpiter koç dönemini hatırlayalım 2010 ve 2011 yıllarında neler deneyimlemiştiniz?

Jüpiter Aralık ayından bu yana balık burcundaydı, büyük bir hızla geçen yıl olduğu gibi yılın daha yarısı gelmeden 11 Mayısta koç burcuna geçiyor ve 29 Temmuzda 8 derecede durağanlaşarak retro hareketine başlıyor. 28 Ekimde yeniden balık burcuna geçiyor ve su grubu burçlarıyla yarım bıraktığı işlerini bitiriyor ardından da 20 Aralıkta yeniden koç burcuna geçiyor.

Jüpiter Balık burcunda seyrini okumak için tıklayabilirsiniz.

Jüpiter mitolojisinde Zeus ile anılır. Zeus çapkınlığıyla ünlü, neşeli keyifli, cezalandırıcı bir o kadar da koruyucu kollayıcı tavrıyla tanınır… Gezegen olarak Jüpiter’e baktığımızda mitolojisinde olduğu gibi koruyucu, çekim gücü sayesinde gök taşlarını kendisine çekerek Dünyamızı korur.

Jüpiter koç burcundan çok hoşlanmaz, marsın yönetiminde olan bir şey Zeus’un çokta hoşuna gitmeyecektir. Jüpiter bizi büyüme ve gelişme zorunluluğuyla baş başa bıraktığı için koç burcuna özgü değerlerin büyüdüğünü göreceğiz. Zodayağın ilk burcu olan koç burcu ile yaşam başlar ve zodyak da ölüm olarak anılan akrep burcuyla sona eder. Jüpiter koç burcunda cesaretin, özgüvenin, hız ve heyecanın başladığı bir döneme işaret eder. Jüpiter balığın aksine koşulsuz kabul yerine gidip savaşmayı, cesurca elde etmeyi arzu eder. Casaretin büyüdüğü yerlerde gözü karalık, sonunu düşünmeden hareket etmek de kaçınılmaz olur. Fiziksel dayanıklılık, kas gücü, kendini koruma ve hayatta kalma başarısı koç burcuyla ilgilidir.

Samimiyet, neşe, heyecan, cesaret, dobralık, liderlik, başı çekme, özgür ve bağımsız hareketler bu sürecin kaçınılmaz tavrı olabilir. Önümüzdeki bir kaç ay ve 2023 yılında jüpiter koç burcunda askeri liderleri, sporcuları, cerrahları, reform ve girişimleri, hukuki meseleleri, yeni düşünce sistemlerini, hırdavatçıları, metal ve otomotiv sektörünü gündeme getirebilir.

Ateşli ve iltihaplı hastalıklar, kazalar, düşmeler, yanıklar, yaralar ve kesikler jüpiter koç sürecinin zorlu konularını ifade ediyor. Ayrıca Mars ameliyatları, elektrik veya kimyasal maddelerle dokuları yakma gibi cerrahi müdahaleleri de yönetir bu nedenle bu alanda yenilikler ve gelişmeler yaşanabilir.

Jüpiter koç transitinden hava ve ateş grubu burçlar yani ikizler, terazi, kova, koç, aslan, yay burçları olumlu etkiler alacaklar. Elbette kişisel haritanızda bu elementlerde kişisel gezegeni olanlar içinde olumlu gelişmeler yaşayacaklar.

Koç burcunda retro 29 Temmuz- 27 Ekim

Jüpiter retroları genel itibariyle yazılı olmayan kurallar yani etik ve ahlaki değerlerin görmezden gelinmesiyle ilgilidir. Genişlemek ve büyümekle ilişkili olduğu içinde aşırılıkları ifade eder.

Jüpiter’in koç burcundaki retro hareketi kavga ve gerginlikleri artırabilir. Artan gerginlikler yeni liderlere, cesur insanların ve aktivistlerin ön plana çıkmasına kapı aralayabilir. Bu bir ayaklanma yada bir halk hareketi gibi düşünülebilir. Ülkemiz için etkilerinin iktidar partisi, hükümet ve ulusal prestij, yerel yönetimler, belediyeler, idari kurumlar, halk temsilcileri, organizasyonlar, spor kulüpleri açısından ses getirecek olaylar yaratabileceğiniz ön görüyorum. Sivil örgütler, birleşmiş milletler, Nato gibi kurumlar, tüm ulusal organizasyonlar, sosyal sorumluluk projeleri, göç konularında gerginlikler ortaya çıkabilir.

2010 ve 2011 yılında Jüpiter koç burcundayken dünya genelinde gerçekleşen olaylara baktığımızda bu temaların yine baskın olduğunu görüyoruz. Mısır Devrimi, Libya iç savaşı, Suriye iç savaşı bu dönemde gerçekleşmiş.

Balık burcunda retro 28 Ekim- 24 Kasım

Balık burcu temaları doğrultusunda düşündüğümüzde içsel iyileşme için fırsatlar sunabilir. Retro da olsa Jüpiter koruyucu ve kollayıcıdır ancak beraberinde büyütme özelliği nedeniyle idealize ettiğimiz her şeyin yerle bir oluşunu izleyebiliriz. Gerçekçi olmayan ve ayakları yere sağlam basmayan, zeminin çürük olduğu tüm yapılar yıkılabilir.

Aşkınlık halini deneyimleyebiliriz aynı zamanda bağımlılıklardan kurtulmak üzere bir uzmana başvurabilirsiniz. Ayak bilekleri, ayaklar ile ilişkili bir hastalığınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Tembellik, uyku haline karşı su ile haşır neşir olmak anlamlı olabilir, terapiste gidebilirsiniz.

Diğer taraftan bireysel olarak 4 mayıs ile 29 temmuz tarihleri arasında yaşadığınız deneyimler retro süreci boyunca yeniden gözden geçirmeniz gereken konulara işaret ediyor. Not tutmak süreç hakkında öngörü yapmanızı kolaylaştırabilir.

Yükselen burçlara göre Jüpiter koç transitinden alacağınız etkiler;
Koç ve Yükselen Koç burçları

Jüpiter koç seyri 27 ekime kadar devam edecek. Sonra yeniden balık burcuna geçip yıl sonuna kadar burada kalacak. Bu nedenle seneye sizi nelerin beklediğine dair ufak bir fragman izleyeceksiniz. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atacağınız, lider zırhınızı giyeceğiniz bir dönem başlayacak. Sizin burcunuza geçen jüpiter en çokta sizin yaşamınızı genişletecek haberlerle gelecek. Haritanız doğasında konularda idealist ve lider olabilirsiniz. Koç burcu sizin 1. eviniz, bu süreçte kilo almaya meyilli olabilir, tavır ve davranış olarak parlayan bir yıldız gibi görünebilirsiniz. Sağlığınız ve dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Toplum önünde görünümüz ve imajınız değişebilir. Bu noktada yapacağınız girişimleri hızlı ve düşünmeden yapmamanızı tavsiye ederim. Yeni bir eğitim almak, yabancı ülkeleri seyahat etmek ve hukuki bir takım girişimler yapmak isteyebilirsiniz.

Özellikle mart sonu, nisan başı doğmuş koç burçları için şanslı bir dönem başlıyor…

Boğa ve Yükselen Boğa burçları

Jüpiter koç seyri 27 ekime kadar devam edecek. Sonra yeniden balık burcuna geçip yıl sonuna kadar burada kalacak. Bu nedenle seneye sizi nelerin beklediğine dair ufak bir fragman izleyeceksiniz. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atacağınız, lider zırhınızı giyeceğiniz bir dönem başlayacak. Koç burcu sizin 12. eviniz, bu alan bilinç dışı ve ruhsal konuları ifade eder. Bu yıl içsel bir büyüme yaşayabilir, terapi ve destek alabilir, spiritüel çalışmalara zaman ayırabilirsiniz. Sosyal çevreniz genişleyebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Diğer taraftan gelir gider dengesini sağlamak adına haritanızın vaadine göre maddi girişimler yapabilirsiniz. Korkularınızın üzerine gitmeyi unutmayın!

Her şeyde bir çatlak vardır, ışık içeri böyle girer!

İkizler ve Yükselen İkizler burçları

Jüpiter koç seyri 27 ekime kadar devam edecek. Sonra yeniden balık burcuna geçip yıl sonuna kadar burada kalacak. Bu nedenle seneye sizi nelerin beklediğine dair ufak bir fragman izleyeceksiniz. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atacağınız, lider zırhınızı giyeceğiniz bir dönem başlayacak. Koç sizin 11. eviniz, yeni hayaller umutlar ve beraberinde kariyerin getirileri ile ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizde büyük bir genişleme olabilir, yeni insanlarla tanışma, yeni çevrelere girmeniz söz konusu olabilir. Hızlı, cesur adımlarla sizin dışınızda insanlar için bir şeyler yapmayı isteyebilir, başkasının faydasına ne yaptığınızı gözden geçirebilirsiniz. Evlilik, ortaklıklar ve kariyerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Jüpiter koç seyri siz ikizler burçlarına pozitif açılar yapacağı için özellikle haritanızda güneşin yönettiği ev konularında gelişmeler olabilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç burçları

Jüpiter koç seyri 27 ekime kadar devam edecek. Sonra yeniden balık burcuna geçip yıl sonuna kadar burada kalacak. Bu nedenle seneye sizi nelerin beklediğine dair ufak bir fragman izleyeceksiniz. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atacağınız, lider zırhınızı giyeceğiniz bir dönem başlayacak. Koç sizin 10. eviniz, kariyerinizde yeni bir sürecin başlangıcına işaret eden gelişmeler sizi bekliyor. Toplum önündeki duruşunuzu sorgulayabilir bir süredir aldığınız eğitimleri kariyerinizde kullanmaya başlayabilirsiniz. Diğer taraftan gündelik iş rutinleriniz hız kazanabilir, sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Jüpiter geçen yıl balık burcunda sizi desteklediği konularda süreci tamamlamak adına 28 ekim – 24 kasım tarihleri arasında yeniden balık burcuna geçerek size şans getirebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan burçları

Jüpiter koç seyri 27 ekime kadar devam edecek. Sonra yeniden balık burcuna geçip yıl sonuna kadar burada kalacak. Bu nedenle seneye sizi nelerin beklediğine dair ufak bir fragman izleyeceksiniz. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atacağınız, lider zırhınızı giyeceğiniz bir dönem başlayacak. Koç sizin 9. eviniz, hayata dair inanç ve umutlarınızı gözden geçirebilir. Yeni hedefler belirleyebilir, spritüel konulara ilgi duyabilirsiniz. Hukuki konularla ilgilenebilir, eğitimler alabilir ve yurt dışı seyahatler yapmak isteyebilirsiniz. Flört ve aşk konularında şanslı olduğunuz bu süreçte krizli ilişkilere çekilmemeye dikkat etmelisiniz. Özellikle temmuz sonu, ağustos başında doğmuş olan aslan burçları Jüpiter’in 2023 öncesi seyrinden pozitif etkiler alacaklar.

Başak ve Yükselen Başak burçları

Jüpiter koç seyri 27 ekime kadar devam edecek. Sonra yeniden balık burcuna geçip yıl sonuna kadar burada kalacak. Bu nedenle seneye sizi nelerin beklediğine dair ufak bir fragman izleyeceksiniz. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atacağınız, lider zırhınızı giyeceğiniz bir dönem başlayacak. Koç sizin 8. eviniz, kaynaklarımızı düzenleme, eşten ortaktan gelen geliri gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Borçlar krediler, nafaka ve miras konuları gündeme gelebilir. Beklenmedik bir borçla birlikte alacağınızda elinize ulaşabilir. Ertelenen sağlık operasyonlarınızla ilgilenebilirsiniz. Evliliğiniz, ortaklı işleriniz ve ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Jüpiter geçen yıl balık burcunda sizi desteklediği konularda süreci tamamlamak adına 28 ekim – 24 kasım tarihleri arasında yeniden balık burcuna geçerek size şans getirebilir.

Terazi ve yükselen terazi burçları

Jüpiter koç seyri 27 ekime kadar devam edecek. Sonra yeniden balık burcuna geçip yıl sonuna kadar burada kalacak. Bu nedenle seneye sizi nelerin beklediğine dair ufak bir fragman izleyeceksiniz. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atacağınız, lider zırhınızı giyeceğiniz bir dönem başlayacak. Koç sizin 7. eviniz, önümüzdeki yılın gündemine dair ipuçları verecek bir kaç ayı deneyimleyeceksiniz. Bekar için evlilik adayları, heyecan verici başlangıçlar söz konusu olabilir. Diğer taraftan jüpiter doğası gereği mevcut durumu büyüttüğü için evlilik, ortaklıklarında sorun yaşayanların sorunları da büyütebilir. İş yaşamınız yoğunlaşabilir, eğer çalışmıyorsanız gündelik trafiğiniz sizi biraz yorabilir. Kardeşler ve yakın çevrenizdeki gelişmelere seyirci olabilirsiniz. Özellikle eylül sonu, ekim başında doğmuş bir terazi burcuysanız 2023 öncesi jüpiter koç seyrinin meyvelerini toplayabilirsiniz.

Akrep ve yükselen akrep burçları

Jüpiter koç seyri 27 ekime kadar devam edecek. Sonra yeniden balık burcuna geçip yıl sonuna kadar burada kalacak. Bu nedenle seneye sizi nelerin beklediğine dair ufak bir fragman izleyeceksiniz. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atacağınız, lider zırhınızı giyeceğiniz bir dönem başlayacak. Koç sizin 6. eviniz, bu alan iş yaşamınız, beraber çalıştığınız kişiler, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızla ilişkilidir. Bir evcil hayvan edinebilir, iş değiştirebilirsiniz, belki de iş yeri değişikliği size yeni masraflar yaratabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda bir gerginlik varsa, ilişkilerinizde mevcut durumu zorlaştırabilir. Baş, kafa, kan sorunlarına karşı muayenelerinizi aksatmayın. Jüpiter geçen yıl balık burcunda sizi desteklediği konularda süreci tamamlamak adına 28 ekim – 24 kasım tarihleri arasında yeniden balık burcuna geçerek size şans getirebilir.

Yay ve yükselen yay burçları

Jüpiter koç seyri 27 ekime kadar devam edecek. Sonra yeniden balık burcuna geçip yıl sonuna kadar burada kalacak. Bu nedenle seneye sizi nelerin beklediğine dair ufak bir fragman izleyeceksiniz. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atacağınız, lider zırhınızı giyeceğiniz bir dönem başlayacak. Koç sizin 5. eviniz, bekarlar için flörtler, aşk ve yaratıcılıkta kısmetlerin artacağı bir süreç başlıyor. Çocuk sahibi olmak isteyenler için oldukça önemli bir dönem, yaratıcı çalışmalara zaman yaratabilirsiniz. Şans oyunları ve riskli paralarla ilgilenebilirsiniz ancak koç bu anlamda düşüncesizce paranızı yatırmanıza neden olabileceği için dikkatli olmalısınız. Aileniz ve evinizle ilgili gelişmeler olabilir, sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Özellikle kasım sonu, aralık başında doğmuş yay burçları 2023 öncesi jüpiter koç seyrinin meyvelerini toplayabilirsiniz.

Oğlak ve yükselen oğlak burçları

Jüpiter koç seyri 27 ekime kadar devam edecek. Sonra yeniden balık burcuna geçip yıl sonuna kadar burada kalacak. Bu nedenle seneye sizi nelerin beklediğine dair ufak bir fragman izleyeceksiniz. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atacağınız, lider zırhınızı giyeceğiniz bir dönem başlayacak. Koç sizin 4. eviniz, evinizde değişikliğe gitmek, taşınmak, ebeveynlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ailenize yeni üyeler katılabilir. Gizemli konularla ilgilenebilirsiniz. Ev almak, ev satmak gibi bir düşünceniz varsa koç enerjisi sizi düşünmeden hızlı ve cesur adımlara sürükleyebilir. Süreçte dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Jüpiter geçen yıl balık burcunda sizi desteklediği konularda süreci tamamlamak adına 28 ekim – 24 kasım tarihleri arasında yeniden balık burcuna geçerek size şans getirebilir.

Kova ve yükselen kova burçları

Jüpiter koç seyri 27 ekime kadar devam edecek. Sonra yeniden balık burcuna geçip yıl sonuna kadar burada kalacak. Bu nedenle seneye sizi nelerin beklediğine dair ufak bir fragman izleyeceksiniz. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atacağınız, lider zırhınızı giyeceğiniz bir dönem başlayacak. Koç sizin 3. eviniz, eğitim, iletişim kurma biçiminiz, ticaret, kardeş ve yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde akışta ve kolaylaştırıcı enerjiler hakim olacak. Beraberinde saymış olduğum konularla ilgili sıkıntılı bir süreciniz varsa sorunları da büyütebilir. Kariyerinizin getirileri değişebilir, maddi harcamalarınız artabilir, yeni gelir kapıları yaratabilirsiniz. Özellikle Ocak sonu, şubat başında doğan bir kova burcuysanız 2023 öncesi jüpiter koç seyrinin meyvelerini toplayabilirsiniz.

Balık ve yükselen balık burçları

Jüpiter koç seyri 27 ekime kadar devam edecek. Sonra yeniden balık burcuna geçip yıl sonuna kadar burada kalacak. Bu nedenle seneye sizi nelerin beklediğine dair ufak bir fragman izleyeceksiniz. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atacağınız, lider zırhınızı giyeceğiniz bir dönem başlayacak. Koç sizin 2. eviniz, kaynaklarımızı düzenleme, gelirinizi artırma, ortaya yeni değer ve ürün koymanız için fırsatlar olabilir. Girişim yapacağım derken abartılı harcamalar yapmanızda söz konusu olacağı için dikkatli olmalısınız.

Bir süredir aldığınız kiloları verebilir, sağlıklı beslenmeye karar verebilirsiniz. İş ve kariyer yaşamınızda destekleyici etkiler alıyorsunuz. Jüpiter geçen yıl balık burcunda sizi desteklediği konularda süreci tamamlamak adına 28 ekim – 24 kasım tarihleri arasında yeniden balık burcuna geçerek size şans getirebilir.

Sevgi ve güzelliğin bolluğuyla…

1 comments

  • Yasemin

    Mayıs 9, 2022 at 12:00 pm

    Şans bizimle olsun 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade