Aylık Yay YorumuYayOcak 2023 & Yay ve Yükselen Yay Burçları

Ocak 2, 20230
ocak 2023

Merhaba yükselen yay ve yay burçları

2023 aylık yorumlar yapmama kararımı zorla gözden geçirten dostlarıma ve takipçilerime teşekkür ederim. Kısa da olsa yaz çağrılarına kulak vermeden geçemeyeceğim. Yine de özellikle şunu belirtmek isterim, her birimizin doğum haritası bize özel ve her birimiz ancak haritamızın vaatleri doğrultusunda deneyimler yaşarız. O nedenle burada yazan yorumların bir kısmı sizin hayatınıza dokunurken bir kısmı hiç bir zaman gerçekleşmeyebilir. Haliyle doğum haritanıza özel yorumlar almak sizin için daha anlamlı olacaktır.

Yeni yıla iki kişisel gezegenin retrosu ile başlıyoruz. Gökyüzü bize miladi olarak bir yıl daha atlamış olsak da geride bıraktığımız konuları yeniden gözden geçirmek için fırsatlar sunuyor…

30 Aralık & 18 ocak merkür retrosu

Bir süredir 2. evinizde bulunan merkür, zihinsel odağınızı da maddi konulara yöneltmiş olabilir. Retro boyunca da maddi kaynaklar, gelirlerinizde bir takım değişiklikler söz konusu olabilir. Gelir gider dengesini sağlamaya gayret edebilirsiniz. Harcamalarınızı toparlama şansı elde edebilirsiniz, yine de ayın ortasında beklenmedik bir harcama keyfinizi kaçırabilir. İkili ilişkilerinizi gözden geçirebilir, kime ne için değer verdiğinizi sorgulayabilirsiniz. Kariyeriniz sizi ne kadar tatmin ediyor, onu nereye taşımak istiyorsunuz? Emek ve gayretlerinizin karşılığını alabiliyor musunuz? masaya yatırma zamanı! üstlerinizle bu konuyu ele alabilirsiniz.

7 Ocak yengeç dolunayı

Yengeç burcunun 16 derecesinde gerçekleşecek olan dolunay, kaynaklar alanınızda gerçekleşecek. Miras, nafaka, sigorta ve vergi borçları masaya yatırabilir. Finansal konular, borç alacak dengesinin kurulmasıyla ilgilendiğiniz bu dolunay size beklenmedik harcamalar getirebilir. Hem kendi kaynaklarınızı, hem de eşiniz yada ortağınızın kaynaklarını düzenlemek isteyebilirsiniz. Diğer taraftan içsel korkularınız açığa çıkabilir, gerçekçilikle karamsarlık arasındaki ince çizgiyi aşmamanızı tavsiye ederim. Heyecan verici bir ilişkiyi derin, tutku dolu bir ilişkiye dönüştürmek isteyebilirsiniz. Hassas bir dönemdesiniz endişeleriniz göz yaşlarınızın nedeni olabilir.

12 Ocak mars retrosu sona eriyor

30 ekimden bu yana size ilişkiler alanınızda gerçekleşen retro evliliğinizi zora sokmuş olabilir. Ani bir kararla ayrılık kararı vermiş olabilirsiniz. Böylece gelir adaleti üzerine sohbet etmenizde kaçınılmaz olabilir. Retro sona eriyor olsa da 15- 18 ocak tarihleri arasında özellikle eş ve ortaklardan gelen gelirler ile ilgili konularda beklenmedik durumlar çıkabilir. Retronun bitişiyle birlikte enerjinizi de evliliğinizi, ortaklığınızı onarmaya adayabilirsiniz. Belki de ilişkiniz bir şansı daha hak ediyordur!

21 Ocak kova yeni ayı

Aya terazi yükselenli kova yeni ayı ile veda ediyoruz. Retro enerjinin sarstığı bir süreci geride bırakmış olacağız. Yakın çevreniz ile ilişkilerinizin yoğunlaşacağı bu dönem. Kuzen ve akrabalarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ticari anlaşma ve sözleşmeler gündeme gelebilir. Araba almak, satmak isteyebilirsiniz. Yeni ayla birlikte bütçenize uygun fırsatlar oluşabilir. Yine de trafikte dikkatli olmalısınız. Beklenmedik bir harcama canınız sıkabilir. Yeni bir eğitim almaya yada vermeye karar verebilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatındaki gelişmeler sizi mutlu edebilir.

28 ocak tarihlerinde güneş ay düğümleri kareleri siz güneş yaylar için destekleyici enerjiler yaratabilir, kadersel bir eş zamanlılıkla yollarınız açılabilir.

Sevgiyle…

Haritanıza özel aylık danışmanlık almak için ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade