AkrepAylık Akrep YorumuKasım 2021 & Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Ekim 31, 20210
kasım akrep

Merhaba sevgili akrepler, ekim ayı sizin için kendinizle sohbet ettiğiniz, içsel korkularınızla yüzleştiğiniz kendinize dönük belki de kendinizle kavgalı bir aydı. Kasım ayı ise ilişkilerinizde yoğun bir süreç sizi bekliyor.

Kasım ayını 5 Kasımda gerçekleşecek yeni ayla karşılayacağız. Saatler 00.14 gösterirken akrep bucunun 12 derecesinde Alpheca yıldızında bir yeni ay gerçekleşecek.

Biliyorsunuz ki yeni aylar yeni başlangıçları ifade eder, yeni başlangıçlar ise bazen keskin bitişler sonrasında gelir. Yeni aydan 2 önce ay balzamik faza geçmiş olur. Balzamik bildiğimiz üzere sirke ile yan yana kullanılan bir kelime, dilimize İngilizceden geçmiş. Yumuşatıcı, huzur veren ve dinlendiren anlamlarına geliyormuş. Araştırırken gülümsetti astroloji de ay fazlarını sosyal medyada şöyle bir araştırdığınızda milyon tane korkunç senaryo okuruz oysa ki… Buradan da anlaşılacağı üzere yeni ay öncesinde ki iki gün bize sunulmuş bir fırsat. Dinlenmek, içe dönmek, dua etmek, meditasyon, kukai gibi çalışmalar yapmak içsel huzuru yakalamak için bir fırsat sunabilir. Kış uykusuna çekilmişsiniz gibi düşünün 🙂

Yeni ay haritanızın 1. evinde gerçekleşiyor. Marsın da burada yeni aya eşlik etmesiyle birlikte mücadele alanınız da 1. ev konularına kayıyor. Bu süreç hepimiz için tutkulu, arzu ve isteklerimiz için savaşmaya yatkın, zihinsel olarak kuruntulu, kaybetmeyi asla kabul etmeyecek kadar hırslı, kimi zaman kıskançlığında çok baskın olduğu bir dönem olacak. Elbette bir yükselen akrep olarak siz içsel kuruntular da zodyakda ki tüm burçların zirvesindesiniz. Bu dönem abartmamaya gayret etmelisiniz!

Merkür de yeni ay sonrasında akrep burcuna geçiyor ve 25 kasıma kadar burada kalıyor. Merkür akrep serüveni boyunca karanlık yönlerimizle yüzleşmemizi sağlayacak, kimi zaman zihnimizde müthiş bir arınmaya yol açacaktır! 1. evinizdeki stelyumla birlikte tüm dikkatiniz kendinize, tutumunuza ve sağlığınıza kayacak. Yönetici gezegeniniz marsın sert açılar yapacak olması gergin ve rekabetçi görünümünüzü artırabilir.

11 kasım ve ay ortasında ilişkilerinizde beklenmedik durumlar söz konusu olabilir. İyi giden bir ilişkiniz varsa tutku, arzu ve istekleriniz baskın olacağı için beklenmedik bir evlilik kararı da verebilirsiniz ancak bu süreçte yeni ayın uranüsyen etkisiyle bunu çokta tavsiye etmem. Özellikle akrep burcunun ilk günlerinde doğanlar için önemli bir dönem!

6 Kasımda venüs oğlak burcuna girerek sizin 3. evinizi renklendirecek. Yakın çevreniz, komşularını, kardeşlerinizle ilişkilerinizde seviyeli bir sevgi dili izleyebilirsiniz. Zira venüs aralık ayında bu alanda retro yapacağı için bu konularda hem yakınlarınızla hem partnerinizle ilişkinizde sorgulamaya gitmenizi sağlayacak.

17-21 kasım Merkür Neptün olumlu etkileşimleri yaratıcı çalışmalar için fırsatlar sunabilir, ilişkilerinizi toparlamak adına romantik adımlar atabilir, şiirsel konuşmalar yapabilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa romantik bir tanışma yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla iletişiminiz güçlenebilir.

19 Kasımda gerçekleşecek olan Alogoloid tutulma sizin 7. evinizde olacak. Tutulmalar etkilerini zaten göstermeye başladı ancak önümüzdeki 6 ay içinde görülebilir. Bu tutulma sizin ikili ilişkilerinizde büyük değişim ve dönüşümler yaşayacağınıza işaret ediyor. Kötü giden ilişkilerinizde sert sonlanmalar yaşanabilir. Ortaklı ilişkileriniz maddi manevi bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. İyi giden ilişkiler için evlilik kapısı aralanabilir. Elbette harita özelinde değişecektir.

24 kasımda yay burcuna geçmeden anaritik derecede konumlanacak merkür bir konuda derinlemesine araştırma yapmak, öğrenme isteği, astroloji, okültizm, ölüm ve ölüm ötesi konulara karşı ilgimiz artabilir. Zira 25 kasımda merkürün 2. evinize geçmesiyle birlikte maddi konularda toparlanmak adına bütçe düzenlemesi yapabilirsiniz. Kitap, eğitim konularına harcama yapabilirsiniz.

27 kasım tarihlerinde venüs mars ile olan güzel etkileşimine neptün de katılacak, sevginin, arzunun, romantizmin arttığı bu evrede tüm ilişkilerimizde daha ılımlı, uyumlu ve sempatik olabiliriz. Bu tarihler Algol tutulmasının ilk etkilerini göreceğimiz zamanlar. Bu dönemde ilişkilerinizi toparlama fırsatı elde edebilirsiniz.

Önümüzdeki yıl kişisel olarak yoğun etkiler alacağınız bir sürece gireceğiniz için astrolojik danışmanlık alarak sizi nelerin beklediği konusunda hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim.

Sevgiyle…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade