KoçYıllık Koç Burcu2021 Yılı Koç ve Yükselen Koçlar

Aralık 22, 20200
Adsız-Resim (4)

Merhaba

Sevgili koçlar ve yükselen burcu koç olanlar,

Geçtiğimiz yıl tutulmalardan kare açılar alarak bir sağa bir sola yalpalamış olabilirsiniz. Kiminiz evlendiniz kiminiz boşanmaya karar verdiniz. Neyse ki bu yıl ki tutulmalar sizin için daha olumlu ve yapıcı olacak aynı zamanda Satürn ve Jüpiter transitleri de sizi destekleyecek. O nedenle 2021 yılını güzel değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bu yıl Şiron koç seyri de özellikle 1 – 12 Nisan arasında doğanlar için benliğin tanınması ve yaralı yanlarınızla yüzleşme ve şifalanma yaratabilir.

Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca sizin 11. evinizde seyahat edecek. Satürn düzen kuran yapılandıran, yoran ve sorumluluk yükleyen doğasıyla arkadaş çevrenizle ilişkilerinizi değiştirmenizi sağlayacak. Aynı zamanda bu ev kariyerinizin getirilerine dair bazı değişimler yaratacaktır. Bu alanda özellikle şubat, haziran ve aralık aylarında ani, beklenmedik durumlar ortaya çıkarabilir. Satürn aynı zamanda sizin 10. evinizi yönettiği için toplum önümüzdeki statünüz, evliliğiniz gündeminiz olacaktır. Bekar yükselen koçlar için evlilik söz konusu olabilir. Satürn’ ün hemen ardından Jüpiter’in de eşlik edeceği bu alan sizi bir yandan zorlarken bir yandan da destekleyecek. Jüpiter en son 2009-2010 yıllarında kova burcundaydı o dönemin ana başlıklarını düşünerek benzer temanın yeniden karşınıza çıkabileceğini söyleyebilirim.

Bu yıl kariyer değişikliği nedeniyle sosyal çevreniz değişebilir hatta dernek, vakıflara dahil olabilirsiniz, topluma hizmet etmeye yönelik davranışlar sergileyebilirsiniz. Jüpiter kova seyri içinde 14 mayıs- 28 temmuz arasında bir ara balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 12. eviniz Jüpiter balık burcunu sever dolayısıyla bu dönemde bir sağlık probleminiz varsa bu konuyla ilgilenebilir, spritüal ve okült konulara ilgi duyabilirsiniz. Yüksek benliğinizle barış ilan edebilir, iç sesinize kulak verebilirsiniz.

2021 yılında İkizler ve yay burçlarında gerçekleşecek tutulmalar sizin 3 ve 9. evlerinizde olacak.

Bu yıl eğitim, yazmak, kardeş ve akrabalarla ilişkileriniz önem kazanacak, astrolojiye ilginiz artabilir, hayatı anlamlandırmaya yönelik bir arayışa girebilir, yurt dışına gitmeyi planlayabilirsiniz. Bağımsız bir iş kurmak, sosyal medyayı kullanmak gibi düşünceleriniz olabilir. Aynı zamanda bu dönem mahkemeleriniz varsa bu da gündeminizde olacaktır.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade