BoğaYıllık Boğa Burcu2021 Yılı Boğa ve Yükselen Boğalar

Aralık 22, 20200
Adsız-Resim (3)

Merhaba

Boğalar ve yükselen boğalar,

Sağlamlığı ve istikrarıyla tanınan boğalar Uranüs boğaya geçtiğinden bu yana çok istemese de hayatında değişiklikler yapmaya başladı bu süreç yaklaşık 6 yıl daha devam edecek, yapmam dediği her şeyi yapacak ve hayatınızı baştan yapılandıracaksınız.

Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca sizin 10. evinizde, kariyer alanında seyahat edecek, toplumum tarafından görünürlüğünüzün artacağı, kariyerinizde zorlanmalar yaşayacağınız belki de bu alanda köklü değişikliklere gideceğiniz bir dönem olacak. Ailevi ilişkilerde yapılandırma, problemleri çözme ve güçlenme zamanı. Bazılarınız evlenecek, taşınacak ve ebeveyn olacak, bazılarınız özellikle ebeveyn sağlığına dikkat etmeli. Yıl boyunca üç kez kesinleşecek olan Satürn Uranüs karesi sizin 1 ve 10 evlerinizde olacağı için kariyer ve sosyal statü zorlanma sürprizler gelişmelere açık olmakta fayda var. Özellikle nisan, haziran ve aralık aylarına dikkat. Satürn ile beraber Jüpiter de Kova burcuna ne kadar zorlanırsanız zorlanın bir yandan da bu zorlukları fırsata çevirme imkanınız olacak.

Bu yıl tutulmalar sizin 2 ve 8 evleriniz de olacak bu da maddi değişiklikler mal, mülk alma satma miras, nafaka gibi konuları gündeme getirebilir. Ortaklı işlerde dönüşümler olabilir ancak bu dönemde sağlık konusunda dikkat etmekte fayda var.

Güneş ve ay burcu Boğa olanlar bu dönem Satürn ve Jüpiter karesinden nasibini alacaklar. Sağlığınıza, ebeveynlerin sağlığına dikkat etmeniz gereken dönüştürücü bir süreç sizi bekliyor. Önümüzdeki yıl tutulmalar akrep boğa aksına geçmeden önce hayatınız adına olumlu yapılandırmalar içine girmenizi tavsiye ederim.

Direnmeyin, akışa teslim olun…

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade