İkizlerYıllık İkizler Burcu2021 Yılı İkizler ve Yükselen İkizler

Aralık 22, 20200
Adsız-Resim (2)

Merhaba

İkizler burçları ve yükselen ikizler,

Yıla önemli tutulmalarla giren ikizler burçları için değişimin başladığı bir dönem. Hayatınızda ciddi değişim evresindesiniz, yalnız olanlar hayatlarına girecek bir partnerde karşılaşabilir, Satürn ve Jüpiter’in de desteğiyle evlilik kararı verebilirsiniz. Evliği içinde sorunları olanlar için ilişkilerinde yeni bir evreye geçebilir yada ayrılık kararı çıkabilir. Neptün’ün de uzun süren transiti nedeniyle özellikle haziran ayı ortalarında doğan bir ikizlerseniz romantizm rüzgarına kapılabilir hatta sağlıklı karar vermekte zorlanabilirsiniz. Sakin ve sağduyulu davranmanızı tavsiye ederim.

Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca kalacağı 9 evinize giriş yapıyor. Kendinizi bir sonraki Satürn transitine yani 2024 yılına hazırlamak üzere hazırlandığınız bunun için eğitimler aldığınız, yatırımlar yaptığınız bir süreç olacak. Dünya görüşünüzün değişeceği, inandığınız şeyleri sorgulayacağınız bir süreç olacak. Bu dönemde özellikle mahkemelerden uzak durmakta fayda var. Bazı yükselen ikizler için ikinci evlilikler gündeme gelebilir. Yurt dışına çıkmak, uluslar arası ticaretle ilgilenmek, evliler için eşin akrabaları ile ilişkiler gündeme gelebilir. Satürn aynı zamanda sizin 8 evinizi de yönetiyor, 12 evden alacağınız zorlu açılar zaman zaman sağlığınızı gündeme getirecektir dikkat! Yönetici gezegeniniz yıl içinde şubat, haziran ve ekim aylarında retro yapacak bu dönem özellikle dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 10. eviniz dolayısıyla kariyerde yeni gelişmeler, şans ve fırsatlar gelebilir.

Tutulmaları 1 ve 7. evlerinizden alacaksınız dolayısıyla bu süreç sizin için çok önemli. Özellikle 2002 yıllarına gidip o dönem ki temaları gözden geçirebilirsiniz. Evlilik, iş ve ortaklıklarda gelişmeler sizi bekliyor. Ayrıca dış görünüşünüzde değişikliğe gidebilir, forma girmek isteyebilirsiniz.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade