YengeçYıllık Yengeç Burcu2021 Yılı Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Aralık 22, 20200
Adsız-Resim (5)

Merhaba

Yengeçler ve yükselen yengeç burçları,

Geçtiğimiz yıl tutulmaların ve Satürn’ün sillesini yiyen sevgili yengeçler Satürn ün kovaya geçişiyle beraber bir nebze rahatlayacak olsalar da özellikle 12 -21 Temmuz doğumlular için Plüton geçişi henüz bitmiş değil. Duygusal olarak değişim ve dönüşümünüz devam edecek.

Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca sizin 8. evinize giriyor, köklü değişimlerde beraberinde başlıyor. Bilinç altı korkularınız açığa çıkabilir, içsel dönüşüm, sağlam bir yüzleşme dönemi olacak. Yıl içerisinde 11 evinizde bulunan Uranüs ile 8. evinizdeki Satürn arasındaki kareler kariyere dair hayallerin gözden geçirilmesini, sosyal çevrede ortaya çıkabilecek beklenmedik gelişmeleri beraberinde getirecek.

Jüpiter’in de beraberinde Kova burcuna geçişi içsel dönüşümü kolaylaştıracağı gibi bu dönemde okült konulara ilginiz artabilir. Astroloji, kukai vb. konulara eğilimler almak isteyebilirsiniz. Borçlar, krediler, ortaklardan gelen gelirlerin kullanımı da dikkat!

Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 9. eviniz. Hayata bakış açısını değiştirecek, hayat görüşünü sorgulatacak, eğitim, yurt dışı konular, uluslararası ticaret ve varsa mahkemede destek gelebilir. Bu dönem blog açmak, sosyal medyada aktif olmak, yayıncılık gibi konularında destekleneceksiniz.

Tutulmalar ise yıl boyunca sizin 12 ve 6. evlerinizde olacak bu da size iş yaşamınızda kariyer fırsatları getirebilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir yıl, spor, beslenme düzenine önem vermenizi tavsiye ederim. Bilinç altında kendinizle yüzleşme dönemi hatta bu dönem terapi, kişisel gelişim konularıyla ilgilenmek size çok iyi gelecektir.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade