Aylık Balık YorumuBalıkEkim 2022 & Balık ve Yükselen Balık Burçları

Eylül 30, 20220
ekim ayı

Sevgili balık ve yükselen balıklar,

Ekim ayı güneşinde terazi burcunda seyahati sizin 8. evinize ışık tutuyor. Bilinçdışı konular, eşinizin kaynakları, ortaklarınızla kazancınız ve cinsellik gibi konular gündeminiz olabilir. Venüs de eylül sonundan bu yana burada olduğu için varsa borçlarınızı ödeme telaşına girmiş, gelir gider dengesi sağlamak istiyor olabilirsiniz.

1 Ekimde retrosunu tamamlayan merkür başak burcunda ileri hareketine başlıyor. Böylece geçtiğimiz ay ilişkinizdeki pürüzleri giderme fırsatınız doğuyor!

Şironyen koç dolunayı

9 Ekim de Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Haritanızın 2. evinde gerçekleşen bur dolunay para ve değer konularındaki vurguyu artırıyor. Eğitiminizle ilgili konularda harcamalar yapabilirsiniz. Dolunay şironla kavuşumu nedeniyle kendi değerinizi sorgularken bu noktada hızla değişen duygu durumlarınızla yüzleşmek kolay olmayacaktır. Uzun bir süredir ruhsal olarak baskı altında hissediyor olabilirsiniz ancak özellikle haritanızda hava ve ateş enerjileri hakimse dolunay size ilerleme fırsatı sunabilir.

11 Ekim de merkür yeniden terazi burcuna geçiyor. Böylece yurt dışı veya seyahat planlarınız varsa zihinsel odağınızı da oraya çekiyor. İçsel dönüşümle, şüphe ve kuruntulardan uzaklaşma zamanı!

19 ekimde jüpiter balık burcuna bir süreliğine retro yaparak sizin burcunuzu ziyaret ediyor. Önümüzdeki ay bu noktayı bir kez daha ziyaret edecek. Bir miktar kilo alma eğilimi gösterebilirsiniz, insanlar sizi farkındalık ve rehberlik eden o derin yanınızla fark edebilir. 23 Ekim de venüs de terazi burcundaki seyrini tamamlayarak akrep burcuna geçiyor. Kaynaklarınızda eğitim, seyahat gibi konulara yöneliyor.

Akrep burcunda güneş tutulması

25 Ekimde 2 derece akrep burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor. Bir süredir 9. ve 3. evlerinizde gerçekleşen tutulmalar sizin bakış açınızı, hayata dair inanç ve düşüncelerinizi dönüştürmüş olabilir. Adeta küllerinizden doğmaya hazırlanıyorsunuz. Tutulma etkilerini önümüzdeki aylarda görülecek olmakta birlikte ilk etkisini Merkür’ün 29 Ekim de merkür akrep burcuna geçişi ile görebilirsiniz. Uzak akrabalarınız, eşinizin akrabaları gündeminizi meşgul edebilir. Yeni bir eğitim almaya karar verebilir, master veya doktora yapmak isteyebilirsiniz. Bir süredir devam eden mahkemeniz varsa önümüzdeki bir kaç ay içinde bir gelişme yaşanabilir.

Mars retrosu

31 Ekimde mars ikizler burcunda retro hareketine başlıyor. Mars retrosunu haritanızın 4. evinizde alacağınız için aile, eve beylerle ilişkileriniz, eviniz gündeminizi meşgul edebilir. Onların sağlığıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz yada ne yapsanız yapın ailenize beğendiremediğinizi düşünebilirsiniz. Evinizde yenilik yapabilir yada taşınabilirsiniz. Mars aynı zamanda sizin 2 ve 9. evlerinizi yönetiyor. Eğitimler, yurt dışı konularıyla ilgili bir takım aksamalar yaşayabileceğiniz gibi hayata dair inançlarınız ve hayallerinizi sorgulayabilir, yeni farkındalıklar edinebilirsiniz. Uzun zamandır hayal ettiğiniz bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz yada siz bir eğitim vermeye karar verebilirsiniz. Kararlar, projeler hareket zamanı mars retrosu sonu unutmayalım! Bir hocanızla aranızda gerginlik olabilir. beraberinde maddi konular gündeme gelebilir, yok yere harcamalarda kaçınmanızı tavsiye ederim. Bütçeyi dengelemek zor olabilir, aldığınız sattığınızı gözden geçmelisiniz.

Haritanıza özel aylık danışmanlık olmak için ❤️ tıklamanız yada mail atmanız yeterli

Sevgilerimle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade