AğustosBasındaHiçbir karşılaşma tesadüf değildir…

Ağustos 4, 20210
ağustos burçlar

Yazın en kavurucu günlerinden merhaba,

Ağustos ayları güneşin aslan burcun geçtiği, coşku ve eğlencenin hakim olduğu içimizin kıpır kıpır neşeyle dolduğu günlerdir. Bu günleri hasretle bekledik, sosyalleşmek için yanıp tutuştuk şüphesiz, corana gerçeğine rağmen de doya doya da yaşıyoruz. Jüpiterin balık seyri aşı çalışmalarına hız kazandırdı ancak 28 Temmuz itibariyle jüpiter kova burcuna geçecek ve aralık ayına kadar da burada kalacak dolayısıyla eylül sert gelebilir… Dikkatli ve temkinli olmanızı tavsiye ederim.

Ağustos ayının büyük bir bölümünde etkili olacak olan Venüs başak serüveni değersizlik ve depresif hissetme duygusunu artırabilir! Bu nedenle bu günlerde bir günlük tutmanızı, hissettiklerinizi mutlaka yazmanızı yazamayanlar için ses kaydı almalarını tavsiye ederim.

Hiç birimiz kusursuz değiliz, bizim değerimizi bir başkası belirleyemez. Zaman zaman yaşadığımız deneyimler bize böyle hissettiriyor olabilir. Bu duygu içimize yerleşmiş bir kara delik gibi büyüyebilir ama bu duygunun geçici olduğunu bilmeliyiz. Bir başkası yaptığında anlayışla karşıladığımız yönlerimize acımasızca yaklaşmak yerine bunun insanı bir duygu olduğunu bilmek, kendimize şefkatle yaklaşmak iyi gelebilir.

Kibir, gurur ve ilahi adaletin tecellisi…

Maddi tazminatlar…

Yeni ilişkiler ve ortaklıklarda başlangıçlar, kadersel tanışmalar kapıda…

10 Ağustosya kesinleşecek venüs neptün karşıtlığı maddi kayıplara, hayal kırıklıklarına, aldatma aldatılmalara, intihar vakalarına neden olabilir. Beraberinde pluton etkileşimi olayları manipülasyonla baskılama çabasıyla daha zorlayıcı bir enerjiye neden olabilir.

Ağustos ayı boyunca etkilerini göreceğimiz kova dolunayı ise mücadele etme gücümüzün artacağına işaret ediyor. Olumsuz anlamda dürtüselliği artırabileceği için dikkatli ve sakin kalabilmek önemlidir. Büyük bir aydınlanma, olaylar karşısında tarafsız bakabilme, hayatımıza yeni kural ve düzenlemeler getirebilme, özgürlüğümüz için savaşabilme gücü bulabiliriz.

Bu ay özellikle sıcaklarında artışıyla gökyüzündeki aslan vurgusu kalp sağlığımıza dikkat çekiyor. Bacaklar ve kalp hastalıklarına karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

8 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay ego, gurur ve kibrin sınavıyla baş başa bırakabilir. Güzellik, sanat, estetik gibi konularda tiyatroda, sanat camiasına dair bilinen isimler çok konuşulabilir. Bu dönem yaratıcı çalışmalar içinde oldukça uygun bir dönem… Ayı yeniden kova burcunun son derecesinde gerçekleşecek olan kova dolunayı ile kapatacağız. Hayata dair aksamaların toparlanabileceği, olaylara dışarıdan bir gözle bakılabileceği aşkta ve maddi konularla yeni yapılanma fırsatları yakalayabileceğimiz bir sürecek olacak.

Emeğin, zahmetin, değerin ve adaletin kazandığı günler bizim olsun…

Sevgilerimle…

İlk olarak İzmir Yankıda yayınlanmıştır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade