TeraziYıllık Terazi Burcu2023 yılı terazi ve yükselen teraziler

Aralık 20, 20220
6

Merhaba Sevgili teraziler ve yükselen teraziler,

Geçtiğimiz yıl sizin uzun dönem yatırımların karşılığını aldığınız bir yıldı. 2023 yılında tutulmalar sizin burcunuzda gerçekleşmeye başlayacak haliyle sizin içinde önemli bir süreç başlayacak.

Özellikle Jüpiter’in geçtiğimiz bahar aylarında karşıt burcunuz koç burcuna geçişiyle birlikte deneyimlediğiniz 2023 fragmanını yılın ilk yarısına kadar yoğun bir biçimde yaşayacaksınız. Mayıs gibi koç burcunu terk eden Jüpiter 2024 yılında yeniden kısa bir süreliğine buraya dönecek. Jüpiter 7. evinize hareket katacak. İlişkisi olanlar için evliliğe gidebilecek adımlar söz konusu olurken, haritanıza göre evlilik ve ilişkilerinizdeki krizler büyüyebilir. Haritanızda marsın pozisyonu bu konuda size minik ip uçları verebilir. Ortak girişimler yapmak isteyebilirsiniz.

 

Jüpiter boğa

2023 mayıs itibariyle 8. evinizi renklendirecek olan jüpiter maddi konularda harcamalarınızı artırabilir, sağlığınızda ve fiziksel görünümüzde değişklikler yapmak isteyebilirsiniz. Böylece kesenin ağzını açmak zorunda kalabilirsiniz. Cinsel yaşamınız hareketlenebilir. Miras, nafaka, sigorta ve vergi borcu gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aracınızı değiştirmek için kredi çekmek isteyebilirsiniz. Jüpiter en son 5 ocak 2012 ile 12 Haziran 2012 de boğa burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

 

Satürn balık

Bir süredir kova burcunda olan Satürn’de 7 Mart 2023 itibariyle balık burcuna geçiyor ve 2,5 yıl süren özel bir döngüye başlıyor. Satürn’ün 6. ev seyri iş rutinlerinizde yoğunluğu toparlamakta zorlanmanıza neden olabilir. Önümüzdeki süreçte iş ve çalışma koşullarınızı iyileştirmek isteyebilirsiniz, sorumluklarınız artabilir. Ayrıca sağlığınıza özen gösterebilir, beslenme biçiminizi baştan yapılandırabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz, birlikte çalıştığınız kişilerin üzerinizde bir otorite olmaya çalışmaları keyfinizi kaçırabilir. Siz 16 aralık 1964- 17 eylül 1964 veya 24 Ocak 1994- 7 Nisan 1996 doğumlu bir teraziyseniz; satürn döngünüz gelmiş demektir. Sizin için hassas ve zorlayıcı bir dönem başlıyor.

 

Pluton kova

Pluton 24 mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçecek. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 5. eviniz haliyle uzun dönemde eğlence anlayışınız ciddi olarak değişebilir. Keyif aldığınız şeyleri baştan yaratabilirsiniz. İlişkilerinizi artık bambaşka bir boyutta değerlendirebilirsiniz. Çocuk konusunu baştan ele alabilirsiniz. Eğer haritanızda sabit burç yerleşimleriniz varsa bu yavaş ama zorlayıcı yolculuk sizi bambaşka birine dönüştürebilir.

 

Tutulmalar

2022 yılında tutulmalar boğa ve akrep burçlarında gerçekleşti. Bu yılda bu tutulmaların devamı niteliğinde iki tutulma gerçekleşecek. Tutulmalar sizin 1 ve 7. evlerinizde olacak. Dolayısıyla ilişkilere dair farkındalığınız artabilir. Evlilik, boşanma gündeminiz olabilir. Kendinizi ortaya koyma biçiminizde büyük değişimler söz konusu olabilir. Siz teraziler uyum için yaptığınız tüm fedakarlıkları gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Diğer taraftan sağlığınız bu alanda da vurgu yapıyor! Böbrek ve üreme organlarınızla ilgili konularda ortaya çıkabilecek sağlık problemlerine karşın dikkatli olmalısınız! Sonuçta 2024 ve 2025 yılı boyunca ilişkiler sizin en büyük gündeminiz olacak. Evliliğiniz, eşinizle ilişkinizi gözden geçirip önemli kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Kardinal aks tutulmaları hayata dair önemli gelişmelerin habercisidir!

 

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur merkür 30 aralık – 19 ocak arası oğlak burcunda, 21 nisan ila 15 mayıs arası boğa burcunda, 24 ağustos – 16 eylülde arası başak burcunda retro yapacak. Sırayla size aile ve eviniz, ebeveynleriniz, maddi konular ve bilinçdışı konularda gözden geçirme fırsatı sunacak. 23 temmuz – 4 eylül arası sizin burcunuz aslanda retro yapacak olan venüs 11. evinize hareket katacak. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili konular ve işinizin getirileriyle ilgili temalarda beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Kariyeriniz için uzun zamandır çabaladığınız projelerinizden gelen geri dönüşler sizi memnun edebilir.

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade