BaşakYıllık Başak Burcu2023 yılı başak ve yükselen başaklar

Aralık 10, 20220
burç yorumları

Merhaba Sevgili başaklar ve yükselen başaklar,

Geçtiğimiz yıl sizin için ilerleten bir yıldı. 2023 yılında Satürn’ün balık geçişiyle bambaşka bir evreye geçeceksiniz. Özellikle Jüpiter’in geçtiğimiz bahar aylarında koç burcuna geçişiyle birlikte deneyimlediğiniz 2023 fragmanını yılın ilk yarısına kadar yoğun bir biçimde yaşayacaksınız. Mayıs gibi koç burcunu terk eden Jüpiter 2024 yılında yeniden kısa bir süreliğine buraya dönecek. Jüpiter 8. eve hareket katacak. Haliyle maddi konularda beklediğiniz bir alacağınız veya eşinizden kaynaklı bir gelir artışınız olabilir. Bu süreç sağlık konusunda ertelediğiniz operasyonları yaptırma fırsatı sunabilir veya borçlar krediler, nafaka ve miras konuları gündeme gelebilir. Beklenmedik bir borçla birlikte alacağınızda elinize ulaşabilir. Aileniz içinde baba veya dede gibi bir büyüğünüzle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Jüpiter boğa

2023 mayıs itibariyle 9. evinizi renklendirecek olan jüpiter kariyer yaşamınızda yeni hayal ve hedefler belirletebilir. Hayata dair yeni projeler geliştirebilirsiniz. Diğer taraftan sosyalleşebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Bir takım vakıf ve kuruluşlar aracılığıyla başka insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Genişleyen sosyal çevreniz sizi biraz yorabilir. Jüpiter en son 5 ocak 2012 ile 12 Haziran 2012 de boğa burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

Satürn balık

Bir süredir kova burcunda olan Satürn’de 7 Mart 2023 itibariyle balık burcuna geçiyor ve 2,5 yıl süren özel bir döngüye başlıyor. Satürn’ün 7. ev seyri evliliğiniz, ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınızda sorumluğunuzu artırabilir. Bekarlar için önemli bir süreç evlenme planları yapabilir veya burada malefik gezegeniniz varsa süregelen ilişkinizde ayrılık kararı verebilirsiniz. Bir nedenle (iş, kariyer, yurt dışı eğitimler) başka bir şehre taşınarak bir süre eşinizden ayrı yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Ekim sonu eylül başında doğmuş olan siz başaklar bu süreçte sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Satürn balık seyri babanızla ilişkinizi gözden geçirmeye zorlayabilir. Siz 16 aralık 1964- 17 eylül 1964 veya 24 Ocak 1994- 7 Nisan 1996 doğumlu bir başaksanız; satürn döngünüz gelmiş demektir. Sizin için hassas ve zorlayıcı bir dönem başlıyor.

Pluton kova

Pluton 24 mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçecek. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 6. eviniz haliyle sağlığınız, gündelik rutinlerinizde değişim ve dönüşümler olabilir. Eski temponuzu geride bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer haritanızda sabit burç yerleşimleriniz varsa bu yavaş ama zorlayıcı yolculuk sizi bambaşka birine dönüştürebilir.

Tutulmalar

2022 yılında tutulmalar boğa ve akrep burçlarında gerçekleşti. Bu yılda bu tutulmaların devamı niteliğinde iki tutulma gerçekleşecek. Tutulmalar sizin 3 ve 9. evlerinizde olacak. Dolayısıyla yeni eğitimler alabilir veya verebilirsiniz. Yurt dışında yaşama başvurularınızdan dönüşler alabilir, haritanıza göre seyahatler yapabilirsiniz. 20 Nisan itibariyle koç ve terazi tutulmaları başlayacak. Sonuçta 2024 ve 2025 yılı boyunca korkularla yüzleşecek, kendi değerinizi fark edeceksiniz. Bu alanda gerçekleşen tutulmalar maddi kaynaklarınızda değişim getirebilir. Eğitim veya yakın çevreniz için harcamalar yapabilir, aracınızı değiştirmek için kredi çekebilirsiniz. Bir aile büyüğünüzün kaybı nedeniyle miras, sigorta ve borçlar gündeminizi meşgul edebilir. Evliliğine son noktayı koymayı düşünen yükselen başaklar nafaka davalarıyla ilgilenmek durumunda kalabilir.

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle sizin de yönetici gezegeniniz olan, retrolarıyla meşhur merkür 30 aralık – 19 ocak arası oğlak burcunda, 21 nisan ila 15 mayıs arası boğa burcunda, 24 ağustos – 16 eylülde arası başak burcunda retro yapacak. Sırayla size aşk, çocuklar, eğitimler veya yabancı ülkeler, sağlığınızla ilgili konularda gözden geçirme fırsatı sunacak. 23 temmuz – 4 eylül arası sizin burcunuz aslanda retro yapacak olan venüs 12. evinize hareket katacak. Ruhsal olarak karmaşık hissedebilirsiniz veya hayatınızdaki kadınlarla ilgili konularda karmik deneyimler yaşayabilirsiniz. Sevginizi ifade etmekten çekinmeyin…

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade