AslanYıllık Aslan Burcu2023 yılı aslan ve yükselen aslanlar

Aralık 10, 20220
aslan burcu

Merhaba sevgili aslanlar ve yükselen aslan burçları,

Geçtiğimiz yıl sizin için zorlu deneyimlerle dolu bir yıldı, adeta sabrınız sınandı, uzun bir yokuşu tırmandınız. 2023 Yılı ise derin bir nefes alacaksınız. Özellikle Jüpiter’in geçtiğimiz bahar aylarında koç burcuna geçişiyle birlikte deneyimlediğiniz 2023 fragmanını yılın ilk yarısına kadar yoğun bir biçimde yaşayacaksınız. Mayıs gibi koç burcunu terk eden jüpiter 2024 yılında yeniden kısa bir süreliğine buraya dönecek, haliyle şans kapıyı bir kaç kere çalabilir. Uzun seyahatler, yeni bir eğitim, yurt dışı yaşam gibi alanlarda hayatınızı renklendirebilir. Yeni bir üniversite okumaya veya astroloji öğrenmeye karar verebilirsiniz.

 

Jüpiter boğa

2023 mayıs itibariyle 10. evinizi renklendirecek olan jüpiter kariyerinizde ilerleme kaydetmenizi sağlayabilir. Tutulmalarla birlikte evlenme kararı alabilir, taşınabilir veya toplum önünde statünüzde değişimler yaşayabilirsiniz. Diğer taraftan burada malefik gezegenler varsa işinizde sorunlar gündeme gelebilir. Jüpiter en son 5 ocak 2012 ile 12 Haziran 2012 de boğa burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

 

Satürn balık

Bir süredir kova burcunda olan Satürn’de 7 Mart 2023 itibariyle balık burcuna geçiyor ve 2,5 yıl süren özel bir döngüye başlıyor. Satürn’ün 8. ev seyri kolay bir süreç olmayabilir. Kaybettiğiniz bir aile büyüğü nedeniyle miras konuları gündeme gelebilir. Size keyif veren harcamalar maddi olarak sizi zorlayabilir. Beklenmedik bir borç, nafaka, sigorta gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Belki de ev almak için kredi çekersiniz. Satürn aynı zamanda sizin 7. evinizi yönettiği için ilişkinize dair yapılanmalarınız devam edebilir. Siz 16 aralık 1964- 17 eylül 1964 veya 24 Ocak 1994- 7 Nisan 1996 doğumlu bir aslansanız; satürn döngünüz gelmiş demektir. Sizin için hassas ve zorlayıcı bir dönem başlıyor.

 

Pluton kova

Pluton 24 mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçecek. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 7. eviniz haliyle evliliğiniz, ikili ilişkilerinizde sabit tutumunuz ağır ağır yıkılmaya başlıyor. Karşıt burcunuzdan alacağınız bu yavaş ama zorlayıcı yolculuk sizi bambaşka birine dönüştürebilir.

 

Tutulmalar

2022 yılında tutulmalar boğa ve akrep burçlarında gerçekleşti. Bu yılda bu tutulmaların devamı niteliğinde iki tutulma gerçekleşecek. Tutulmalar sizin 2 ve 8. evlerinizde olacak. Dolayısıyla aile, iş, kariyer gibi konularda sarsılan dengeler yerine oturmaya başlıyor. 20 Nisan itibariyle koç ve terazi tutulmaları başlayacak. Sonuçta 2024 ve 2025 yılı boyunca çıkılan yokuşun ödülleri gelmeye başlayacak. Bu alanda gerçekleşen tutulmalar eğitim yaşamı, hayata dair inançlarınız, fikir ve görüşlerinizi değiştirirken; nasıl iletişim kurduğunuz büyük bir önem kazanacak. Yakın çevreniz, kardeşiniz ve akrabalarınızla ilgili haberler alabilir, diğer taraftan onların yaşamlarına katkıda bulunabilirsiniz. Uzun ve kısa seyahatler edebilir belki de yurt dışına taşınma girişimlerinde bulunabilirsiniz. Zira bu yıl tutulmalar size yeni kapılar aralayabilir.

 

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur merkür 30 aralık – 19 ocak arası oğlak burcunda, 21 nisan ila 15 mayıs arası boğa burcunda, 24 ağustos – 16 eylülde arası başak burcunda retro yapacak. Sırayla size sağlığınız veya iş koşullarınız, kariyeriniz ve maddi kaynaklarınız alanında gözden geçirme fırsatı sunacak. 23 temmuz – 4 eylül arası sizin burcunuz aslanda retro yapacak olan venüs 1. evinize hareket katacak. Bu süreçte güzelleşme ve estetikten kaçınmalısınız. Sağlığınızla ilgili konuları gözden geçirmek, kalbinize iyi bakmak gerekebilir. Sahnelerde nasıl göründüğünüz önem kazanabilir.

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade