TeraziYıllık Terazi Burcu2021 Yılı Terazi ve Yükselen Teraziler

Aralık 22, 20200
Adsız-Resim (8)

Merhaba

Sevgili teraziler ve yükselen teraziler,

Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca kalacağı kova burcuna geçti ve bu geçiş sizin 5. evinizde olacak. Bekarlar için yeni bir ilişki, evliler için çocuk haberi getirebilir. Mevcutta giden ilişkilerinizi sınar ve sağlam bir ilişki mi değil mi sorgulatabilir. Bu alan hayata dair keyif aldığımız her şeyi ifade ettiği için sizler neleri sevdiğiniz artık neden hoşlanmadığınızı sorgulamaya başlarsınız. Satürn sizin aynı zamanda 4. evinizi de yönettiği için ailevi konularda gündeminizde tutacaktır.

Yıl içerisinde 8. evinizde ki Uranüs den kare açılar alacağınız için ev ve aşk hayatında beklenmedik sınavlar, stresler, çocuklarla ilgili sürpriz durumlar söz konusu olacaktır.

Satürn’ le beraber bu yıl Jüpiter de sizin 5. evinize girdi. Zorlandığınız tüm bu konularda bir yandan da destek alabilirsiniz. Riskli tarafları da var elbette flörtöz olabilir can yakabilir bunun karmasıyla yüzleşebilirsiniz aman dikkat! Doğru ilişkiler kuramazsanız Satürn sopasını yeme ihtimaliniz çok yüksek.. Şans oyunları, riskli yatırımlarla ilgili beklenmedik kazançlar gelebilir.

Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 6. evinizde olacağı için iş ve kariyerde hareket getirecek, iş fırsatları getirecektir. Eğer bilmediğiniz ve ihmal ettiğiniz sağlık probleminiz varsa sorunları açığa çıkarabilir. Jüpiter 2022 de tümüyle balık burcuna geçmeden bu konuları çözmelisiniz.

Tutulmaları ise yıl boyunca 3 ve 9 evlerinizde alacaksınız. Akrabalık ilişkileri, kardeşlerle ilgili konular ortak ailevi gündemler, komşularla ilişkiler, seyahatler, sosyal medyadan yapılacak işler, yurt dışı bağlantılı işler gündeme gelebilir. Aynı zamanda bu yıl yeni eğitimler almak, akademik konularla ilgilenmek, master yada doktora yapmak gibi girişimler yapabilirsiniz. Bu yıl mahkemelere pek bulaşmamanızı tavsiye ederim.

Geçtiğimiz 2,5 yıldır tutulmalardan kare açılar alan Güneş ve ay Teraziler ise yoruldular, hayatlarınızda ciddi değişimler oldu, kiminiz evlendiniz, kiminiz kariyerde değişimlere gittiniz, kiminiz şehir değiştirdiniz. Bu dönem güzel haber Jüpiter ve satürnden olumlu açılar alacağınız için uzun süredir zorlandığınız konularda olumlu değişimlere gidebilirsiniz.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade