BaşakYıllık Başak Burcu2021 Yılı Başak ve Yükselen Başaklar

Aralık 22, 20200
Adsız-Resim (7)

Merhaba

Sevgili başaklar ve yükselen başaklar,

Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca sizin 6. evinizde olacak. Bu dönemde İş hayatınızda değişimler söz konusu olabilir, verimli olma isteği, yenilik isteği duyacaksınız. Diğer taraftan Satürn girdiği evde bir yapılandırma yapacağı için, iş ortamında ikili ilişkilerde zorlanma söz konusu olabilir. Bu iş ile ilgili konularda eğitim almak, eğitim vermek gibi gelişmeler içinde olabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde sağlığınıza özen göstermenizi tavsiye ederim. Hazım, bağışıklık sorunları, yeme, içme sağlıklı beslenme gibi durumlara dikkat etmelisiniz. Mesela spor yapmak için iyi bir dönem. Diğer taraftan bu dönemde yeni bir ev hayvanı edinebilirsiniz.

Neyse ki Jüpiter de Satürn gibi 6. evinize gireceği için bir taraftan destekleyecektir ancak bir problem varsa bunu ortaya çıkarma ve büyütme ihtimali de var o nedenle siz öncesinde kendinize dikkat edin lütfen.

Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 7. eviniz bu dönemde ortaklıklı işler, yeni aşklar, ikili ilişkilerde toparlamalar söz konusu olabilir. Aynı zamanda evliyseniz eşin hayatında gelişmeleri de takip edebilirsiniz.

Yıl boyunca ise tutulmalar sizin 4 ve 10. evlerinizde gerçekleşecek bu evlerde gerçekleşen tutulmalar sizin için önemli bir dönemi işaret eder. Ailevi ilişkilerde değişimler, evlilik çocuk, taşınma gündeme gelebilir, kötü giden ilişkiler bitebilir. Kariyer ve statüde değişim söz konusu olabilir. Ayrıca anne baba sağlığı gündeminizi meşgul edebilir.

Güneş ve ay burcu başak olanlar bu yıl gerçekleşecek tutulmalardan kare alacaklar bu dönem onlar içinde önemli bir yılı işaret ediyor. Özellikle yönetici gezegeniniz Merkür’ ün de retro yaptığı Şubat, Haziran ve Ekim aylarında ani ve beklenmedik şeyler yaşayabilirsiniz.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade