AkrepYıllık Akrep Burcu2021 Yılı Akrep ve Yükselen Akrepler

Aralık 22, 20200
Adsız-Resim (9)

Merhaba

Sevgili akrepler ve yükselen akrepler,

Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl boyunca kalacağı kova burcuna geçti ve bu haritanızın 4 evini işaret ediyor. Ailevi konular, kökler, anne baba, ev ve kariyer alanınızda zorlanabileceğiniz bir dönem başlıyor. Satürn 4. evde köklü değişimler getirebilir, yeni bir eve taşınabilir, yeni bir işe girişebilirsiniz. Satürn aynı zamanda sizin 3. evinizi de yönetiyor, bu alan yakın akrabalar, kardeşler, yakın seyahatler, ticari faaliyetlerde bazı yapılanmalara gitmeye zorlayacaktır.

Satürn ile birlikte Jüpiter de 4. evinize girecek dolayısıyla Satürn ‘ün sınadığı alanda biraz olsun destek bulacaksınız. Ev alabilir, satabilirsiniz. Bireysel haritalarımıza göre; aileniz büyüyebilir haritanızda uygunsa evlenebilirsiniz ancak kötü giden evlilikleri bitirebilir. Aynı zamanda bu dönemde spritüal konulara merakınız artabilir.

Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 5. evinize girecek ve yükseleninize üçgen açılar yapacak. Yeni aşklar ve sürpriz bir çocuk gelebilir. Bu dönem gelen aşk konusunda fazlasıyla hayalci davranabilirsiniz, biraz ayakları yere basmakta fayda var, aynı zamanda bu dönemde yaratıcı yönleriniz aktifleşebilir, bunları ticari bir işe dönüştürebilirsiniz.

Yıl boyunca tutulmaları 2 ve 8. evlerinizde deneyimleyeceksiniz. Parasal kaynaklarda büyük değişimler yaşanabilir. Kariyerle ilgili yeni konulara yönelebilirsiniz, mal, mülk, kredi, nafaka konularını konuşabilirsiniz. Belki de kredi çekip ev almayı düşünüyor olabilirsiniz…

Güneş ve ay burcu Akrep olanlar bu dönem Satürn ve Jüpiter karesinden nasibini alacak gruptansınız. Sağlığınıza ebeveynlerin sağlığına dikkat etmeniz gereken dönüştürücü bir süreç sizi bekliyor. Önümüzdeki yıl tutulmalar akrep boğa aksına geçmeden önce hayatınız adına olumlu yapılandırmalar içine girmenizi tavsiye ederim.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade