TutulmalarYengeçYengeç Burcunda Güneş Tutulması

Haziran 15, 20200
güneş tutulması

Bir başladık durmadan devam ediyoruz…

Oğlak- Yengeç aksı tutulmalarının sonlarına geldik bu da demek oluyor ki özellikle Oğlak, yengeç, koç ve teraziler son dönemeçteler. Sınavlar zor ve çetrefilli biraz daha diş sıkacaksınız.

21 haziran da yengeç burcunun 0 derecesinde bir güneş tutulması meydana gelecek. Önceki yazımda belirttiğim üzere Güneş ve ay tutulmaları başlangıçlar ve bitişlerin habercisi…

Sabah saatlerinde saat 09.41 i gösterdiğinde Güneş tutulmasını maksimum düzeyde izliyor olacağız. (Ankara’ya göre) Tutulmayı Avrupa’nın Güney Doğusu, Asya, Avusturalya, Afrika, Pasifik ve Hint okyanusundan izlenebilecek. Tutulma halkalı bir tutulma olacak yani güneşin bir kısmının kapandığı bir kısmının bize göz kırptığı özel bir an… Sabah erken saatlerden başlayarak öğlene kadar güneşin ay tarafından ağır ağır kapandığını izleyebilirsiniz.

Astrolojik olarak zaten 1,5 yıldır ağır ağır hayatımızı değiştiren gelişmelerin bir bebek enerjisinde yepyeni başlangıçlarla bitişine işaret ediyor. En derin ve duygusal yaralarımızı, takıntılarımızı, bırakmaktan korktuğumuz yanlarımızı, ısrarla ve ısrarla vazgeçemediğimiz geçmişimizi bırakıp yepyeni bir başlangıcın zorunlu habercisi yengeç tutulması. Ailemiz, ev almak, satmak, taşınmak, ailenin bütünlüğünü korumak, içinde bulunduğumuz toplumsal konular gündemimiz olacak.

Tutulmanın etkilerini Uranyen bir bakış açısıyla yorumlamak gerekirse tutulmanın tam da koç noktası üzerinde gerçekleştiğini görüyoruz. Yukarıda saymış olduğum konularda bilinçli istek, arzularımızın çok belirgin olacağını, güvenliğimizi, ait olmayı, besleme-beslenmeyi, toplumsal yapıyı korumayı yoğun bir biçimde arzu edebiliriz. Diğer taraftan özellikle kardeşler ve yakınlarla olan ilişkilerimizde sakin, sağ duyulu, bilinçli davranılmasını tavsiye ederim.

beklenmedik maddi krizler, ayrılıklar ve beraberinde ki sürpriz aşklar bizleri bekliyor. Tutulmalar genelde keskin olaylar yaşattığı için olumsuz yorumlar yapıyor gibi görünsek de özellikle bu tutulmanın yükseleni ile birlikte çalışan şans noktası Neptün her birimizin hayatının ayrı bir alanında alacağımız ilahi yardımın habercisi.

Merkür de tutulma sırasında Venüs gibi retro olacağı ve Apollo ile birlikte çalışacağı için bize yaşadığımız bazı deneyimleri yeniden yaşayacağımıza, belki izlediğimiz filmi tekrar ve ısrarla izleyeceğimize ve tüm iyi niyetimizle çözmek üzere çaba göstereceğimize işaret ediyor. Hatalarımızdan ders aldıysak yeni başlangıçlar yapamaya hazır olun. Bu dönemde dejavu hislerinizin arttığını fark edebilirsiniz.

Zihinsel, özellikle birikmiş öfkenin açığa vurulmaması nedeniyle ortaya çıkabilecek boğaz ağrıları, soğuk algınlığı ve üşütme, mide ve üreme organlarında ortaya çıkabilecek sağlık sorunları yine tutulma aksında olanTerpsichore asteroidi ile birlikte bacaklar, kaslar, denge, koordinasyon, uzuvlarda bir takım sorunlar yaşanabilir.

Ülkemiz açısından tutulma 12 evde ay üzerinde gerçekleşeceği için özellikle kadına yönelik şiddetin maalesef gündeme gelebileceğini, kaçırılma, evden ayrılma, yalnız hissetme, özellikle anneden ayrışma temaları belirginleşebilir. Sağlık alanında yeni sağlam adımlar atılabilir, ay halkı temsil ettiği için riskin hala devam ettiği bu günlerde özellikle temkinli olmak gerekiyor bu nedenle buluşmaları, sosyalleşmeyi sınırlı tutmakta fayda var.

Haritanız özelinde tutulmanın etkilerini öğrenmek için mail atabilirsiniz.

Sağlık ve sevgiyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade