Teraziyeniay6 Ekim Terazi Yeni Ayı; “İçimde kırk kadın, Kırkı da yabancı. Kırkı da öteki…”

Ekim 5, 20210
Terazi-Yeni-Ayı

Marsiyen bir yeni aydan merhaba,

Hemen küçük bir hatırlatma; Yeni aylar heyecan verici yeni başlangıçların habercisi bir tohum atma fırsatıdır ancak bur fırsat oluşmadan önce hayatımızda bir belirsizlik, yol yön kaybı içe dönük olma hali içinde oluruz o nedenle yeni ayların öncesinde kendimizle baş başa kalmak, dinlenmek için çok uygun zamanlardır. Yeni ay içimizde kıpırdayan yeni bir duyguya yer açar…

6 ekim 14.05 de terazi burcunda bir yeni ay gerçekleşecek siz bu satırları okurken de balzamik fazda olacağız. Yani içe dönme zamanı, biraz dinlenmek, dökülen yaprakları süpürmek iyi gelebilir…

Terazi Zodyak’ta biz bilinciyle tanıştığımız ilk burçtur koçun ben diyen doğasının aksine dengeyi sağlamak, uyum içinde olmak, eşitlik ve adaleti tahsis etmek ister. Sonbaharın gelişi, ekinoks gece ile gündüzü eşitler, dolayısıyla terazi eşit olmayı önemser. Bununla birlikte estetiğin, zarafetin, sanatın burcudur!

Gel gelelim yeni ay marsla kavuşumda, malumunuz mars terazi burcunda diplomasi, orta yolu bulma, barışçıl yaklaşımda olmayı arzu etmeyi işaret etse de zararlı pozisyonda olduğu için ben enerjisini zayıflatarak dolaylı yollarda ifadeye bürünmemize neden olabilir. Yeni ay ikili ilişkileri, ben sen ve biz mücadelesi içinde olmayı, bulunduğu sabit yıldız nedeniyle homoseksüelliği, mobingi, sadizmi, zihinsel bir takım hastalıkları gündeme getirebilir. Bireysel yaşamlarımızda ikili ilişkilerde, mahkemelerde, yüksek öğrenim konularında hırs yaratacak durumlar olabilir. Yeni ay’ın yöneticisi venüs anaritik ve Toliman yıldızı ile kavuşumda maalesef ilişkilerde krizlere, skandallara haberci olabilir.

Yeni ay 15- 16 eylül temalarını önünüze getirebilir!

Uranyen haritada yeni ay mars, venüs ve neptün ile eşitlik prensibinde çalışıyor. Bu da benzer şekilde ilişkilerde ortaya çıkabilecek sert enerjilere işaret ediyor.

Yeni ay şironla karşıt olduğu için özellikle baş ağrıları, stres bozuklukları, panik atak, böbrek rahatsızlıkları yaratabilir. Konuyla ilgili şüpheleriniz varsa muayene yaptırmakta fayda var!

Diğer taraftan yeni ay bu konularda sağlam adımlar atabilmeyi, kararlı yapılanmaları, bir kısmımız için ilişkilerdeki sorunları çözmeyi işaret ediyor. Sabırlı ve istikrarlı adımlar atabiliriz.

Yeni ayın yükseleni oğlak burcunda, oğlak burcu profesyonel yaşamı, otorite figürlerini, iş ve kariyer konularını işaret ediyor. Satürn ise yeni aya olumlu açılar yapıyor iş mahkemelerinde olumlu yanıtlar alabilir, mobinge uğruyorsanız hakkınızı savunmak üzere başvurularda bulunabilirsiniz. Bu süreçte elbette merkürün retro olduğunu hatırlatmak isterim eğer konu eskiden gelen bir konuysa gündeme gelebilir! 40 yaş ve üstü iş yaşamında olanlar için şanslı iş fırsatları olabilir.

Terazinin en büyük handikabı kararsızlığı olduğunu hatırlatmak isterim balık dolunayı sonrası kararlı enerjilerin hemen bizi bulmayacağını, belirsizliğin yerini artık kararsızlık alabilir. Bakarız, belki, oyalayıcı tavırlar tavrımıza hakim olabilir. Endişe, duygularımızın dolaylı ifadesi, hatta ani öfke ile dışavurumuyla yüzleşebiliriz!

Sert enerjilerin hakim olduğu ekim ayı duyarlı olmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir ay! bu nedenle konuşmadan adım atmadan iki kere düşünmekte fayda var…

” Bu durumu yaratan düşünce kalıbını bilincimden atıyorum. Değişime hazırım, kendimi seviyor ve onaylıyorum” olumlamasını yapmak içinizde birikmiş duyguları sağaltmak adına tekrar edilebilir.

Yükselen burçlarınıza göre yeni aydan nasıl etkilendiğinizi öğrenmek için aylık burç yorumlarına göz atabilirsiniz.

Sevgiyle

 

13 Kasımda ilk dersi gerçekleşecek ve salı günleri devam edecek olan temel orta seviye astroloji eğitimine katılmak için başvuru yapmayı unutmayın.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade