Haftalık yorumlar29 Nisan – 5 Mayıs gökyüzü gündemi

Nisan 28, 20240
aylık burç yorumları

Haftaya ay oğlakta ve denklinasyon dışı başlıyoruz. Katı, duygularla aramıza mesafe koymuş, görev insanı ruhuyla yola koyulmuş olabiliriz. Ciddiyet ve sabır gerektiren işlere yeltenebiliriz. 29 Nisan da Mars Neptün kavuşumu da netleşeceği için; inanç temelinde eyleme geçme isteği içinde olabiliriz. İnandığımız şeyler uğruna kendimizi feda etmeye yatkınız! Duygularımızı güçlü bir biçimde ortaya koyarken bir yandan da bedenen halsiz ve yorgun hissedebiliriz. Marsın anaritik pozisyonu ve Scheat yıldızı ile kavuşumu bize beklenmeyeni bekle diyor!

30 Nisan Venüs boğa burcuna geçiyor. Venüs boğa serüveni boyunca gökyüzünde toprak elementi de artmaya başlayacağı için güvenlik arayışımız yüksek olacak. Evrensel sembolizm her alanda ayakları sağlam yere basma ihtiyacını artırabilir. Öyle ki yeme içme yoluyla bile kendimizi daha güvende hissedebiliriz. Boğa burçlarını yemekle tanımlama nedenimiz de tam olarak bununla ilgilidir. İnsan yiyerek yaşama güvenli tutunacağını düşünür! yaşayabilmek için yemek, biriktirmek gerekir! Bu süreçte sonuç odaklı olabilir, ilişkileri bir yatırım gibi görebilir, kaynaklarımızı ise sağlam yerlere yatırmak isteyebiliriz.

1 mayıs da Mars koç burcuna geçiyor. Mars haritamızın hayat enerjisi, eyleme geçme biçimimiz, bir konuya nasıl atıldığımız, cinsel enerjimizi ifade eder. Doğası gereği başlatmak, girişmek ve öncülük etmeyi temsil eder. Geçtiğimiz iki ayda başımıza gelenleri sineye çektik, kabul ettik, bıraktık ve izledik. Kimi zaman Yaradan’a havale ettik ve ona sığındık… Karşılığında kimimiz ağır bir yükle yüzleşirken, kimimiz teslimiyetin çiçekli bahçesinde yürüdük…Önümüzdeki süreçte daha cesur bir savaşçı olma zamanı. Her ne olursa olsun pes etmeden, çocuksu bir heyecanla düşsek de yerimizden kalkmakta zorlanmayacağız! Koç enerjisi hızlı ve aceleci olmamız nedeniyle kaza ve yaralanmalara yol açabilir. Baş ağrıları artabilir, kanla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Süreçte enerjimizi atabilmek adına sporu hayatımızın bir parçası haine getirmekte fayda var. Zira koç bu yılki tutulma noktalarının tetikleyicisi olacak.

1 Mayıs da ay kova burcunda ve güneşe kare yapacak! Akrep dolunayının etkileri krizli durumlara çekilebilirsiniz. Her şeye rağmen kendinizi içinde yaşadığınız deneyimden uzaklaştırarak nesnel bir bakış açısına bürünebilirsiniz. Aynı gün Venüs ve Plüton arasındaki minör açı kıskançlık, cinsel çekim, takıntıları açığa çıkarabilir.

2 Mayıs gece geç saatlerde ay balık burcuna geçiyor ve önümüzdeki birkaç gün boyunda alıngan tutumlar sergileyebilirsiniz. Anlaşılmadığınız, istikrar ve melankolik olmaya meyilli olabilirsiniz. Belki de siz bu insanlara maruz kalanlardan birisiniz! 2 Mayıs Plüton kova burcunda ikinci retrosuna başlıyor! 2 Eylül’de oğlak burcuna geçecek ve 13 ekimde bir daha dönmemek üzere ileri hareketine başlayacak! Bitmeyen dönüşüm oğlaklara kendisini yeniden hatırlatacak!

3 Mayıs da ay Uranüs ve Jüpiter ile kare açılar yapacak dürtüsel tutumlar sergileyebilir, kendinizi beklenmedik olayların içinde bulabilirsiniz. Beraberinde Mars Plüton sekstili netleşeceği için; bir şeyleri değiştirme, ortadan kaldırma ve arındırma dürtüsü içinde olabilirsiniz. İkna gücünüz artabilir!

4 Mayıs gece yarısı ay koç burcuna geçiyor tutulma noktasına doğru ilerleyen Mars ile kavuşuma gidiyor. Gergin, heyecanlı ve hızlı başlangıçlar söz konusu olabilir.

5 Mayıs gün içinde ay Merkür ve şiron ile kavuşum yapacak! Baş bölgesi yaralanmalarına, beyin kanamaları veya migren ağrılarına karşı dikkatli olmalısınız!

 

Ay boşlukta

2 May 2024 12:28:13 ile 2 May 2024 21:51:30 arasında ve 4 May 2024 22:06:01 ile 4 May 2024 23:40:29 arasında ay boşlukta olacak. Ayın şahitliğini alamadığınız bu süreçte yeni işlere başlamamanızı tavsiye ederim.

Mutlu haftalar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade