BalıkYıllık Balık Burcu2021 Yılı Balık ve Yükselen Balıklar

Aralık 22, 20200
Adsız-Resim (12)

Merhaba sevgili balıklar ve yükselen balıklar. Bu yıl tutulmalardan kare açılar alacak olan gruptansınız. Önemli gelişmeler sizi bekliyor.

Satürn 17 aralık itibariyle 2,5 yıl kalacağı kova burcuna geçti bu alan sizin 12. eviniz. Dolaysıyla bir döngü bitecek, yeni bir döngü başlayacak. Bilinç dışında hareketlenmeler söz konusu olabilir bu dönemde enerjinizin düştüğünü düşünüp, içinize dönebilirsiniz. İş değiştirmek, emekli olmak köşeyeye çekilme isteğiniz artacaktır. Bazı insanlarla yol ayrımına gidebilir, gizli düşmanlarla yüzleşebilirsiniz.

Yeni bir yapılanma adına eğitim alabilirsiniz. Kişisel gelişim adına bir şeyler yapılabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Dua, meditasyon, kukai gibi şifacılık alanlarıyla uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda Satürn sizin 11. evinizi de yönetiyor dolayısıyla sosyal çevrede ayıklama, gereksiz insanları hayatınızdan çıkarma, hayalleriniz gözden geçirme gibi durumlar olacaktır.

Jüpiter de Satürn ile birlikte 1 yıl kalacağı kova burcuna girdi Satürn’ ün sizi zorladığı konularda biraz olsun destekleyecek ki Jüpiter sizin yükseleninizin yönetici gezegeniniz. Özellikle sağlığınız konusunda koruyu etkileri olacaktır.

Jüpiter 14 mayıs- 28 temmuz arasında balık burcuna uğrayıp yeniden kova burcuna dönecek balık sizin 1. eviniz bu dönemde karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. İkili ilişkilerle ilgili konularda heyecan verici gelişmeler olabilir.

Tutulmalar ise sizin 4 ve 10 evlerinizde olacağı için bu heyecan verici gelişmeler sizi evlilik, ev taşıma, mal mülk edinme gibi konularla haşır neşir edebilir.. Kariyerde bir bitiş ve bir başka fırsat önünüze çıkabilir. Yıl içinde aile içinde sağlığa dikkat etmelisiniz.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade