KovaYıllık Kova Burcu2022 yılı kova ve yükselen kovalar

Aralık 13, 20210
2022

Merhaba kovalar ve yükselen kovalar,

Geçtiğimiz yıl Satürn’ün kovaya geçişiyle birlikte ağır ağır değiştiğinizi hissediyor olabilirsiniz. Bu değişim 1,5 yıl daha devam edecek ancak çıkışında ödülünüz de büyük olacak. Bu süreçte baba ve otorite figürleri ile ilişkilerinizi gözden geçirmeye devam edeceksiniz. İkizler yay tutulmaları size olumlu açılar yapmış olsa da bunu zor zamanların tesellisi gibi görmüş olabilirsiniz.

Satürn geçtiğimiz yıl 17 aralıktan bu yana sizin haritanızın 1. evinizde yani yükseleniniz üzerinde ağırlıyorsunuz. Yeni karar plan ve sorumluluklar almaya başlamış olmak, belirsiz bir yaşam tarzına kıyasla daha kabul edilebilir geliyor olabilir. Ne istiyorum? ben kimin? Neyi arzuluyorum? sorularının cevabını aldıysanız dışarıya yansıttığınız yeni sizden memnun olabilirsiniz. Evlenmek, boşanmak, yeni işe başlamak gibi durumlar söz konusu olabilir. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Hızla zayıflayıp, hızla kilo alabilirsiniz. Fiziksel sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim. Geçtiğimiz yıl şubat, haziran ve aralık aylarındaki satürn uranüs kareleri sağlığınızla ilgili zorlayıcı durumlar yaratmış olabilir, belki de siz değil ebeveynlerinizin sağlığından endişe duydunuz. Bu yıl bu açı ekim ayında yeniden tekrar edecek bunun ruhsal olarak sizi endişeye düşürmesine izin vermeyin zira ekim ayında 5. evinizde gerçekleşecek mars retrosu hayatta keyif aldığınız şeyleri gözden geçirmenizi sağlayacak.

Jüpiter balık burcundaki seyahatini 11 mayısa kadar sizin 2. evinizde olacak. Bu dönem kaynaklar da değişimler olabilir. Toplu bir para gelebilir yada çıkabilir. Maddi konuda çoğunluğun aksine bir bolluk yaşayabilirsiniz, elbette bunu belirleyecek şey haritanız olacak.

Jüpiter 11 mayısta Koç burcuna sizin 3. evinize geçecek ve hayatınıza bolluk bereket şans ve fırsatlar getirecek ancak jüpiter bolluğu haritanızın vaadine göre getirdiği için bu eve özgü sorunları da büyütebilir. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atabilirsiniz. İletişim, ticari anlaşma ve sözleşmeler yapabilir, maddi kaynaklarımızı düzenleme, gözden geçirme, gelirinizi artırmak için girişimler de bulunabilirsiniz. Girişim yapacağım derken abartılı harcamalar yapmanızda söz konusu olacağı için dikkatli olmalısınız. Kardeşiniz ve yakın çevrenizde olan insanların hayatındaki gelişmelerden etkilenebilirsiniz. Jüpiter sizin burcunuza olumlu açılar yapıyor olacak ancak konuşmalarınızda abartılı olmamaya gayret etmelisiniz. 29 Temmuzda jüpiter koç burcunda 8 derecede retro harekete başlayacak ve 28 ekimde tekrar balık burcuna dönecek. Bu süreç size 2023 yılıyla ilgili bilgiler verecek.

Özellikle güneş ve ay koçlar Jüpiter’ in koç geçişinden olumlu etkiler olacaklar, yaz aylarını iyi değerlendirmelisiniz.

Jüpiter en son 22 ocak 2011, 4 ocak 2012 de koç burcundaymış bu sürece göz atarsanız belki de benzer konu başlıkları ile size bu sürece dair ipuçları verebilir.

Tutulmalar ise haritanızın 1 ve 10. evlerinizde gerçekleşecek. Hayatınızda heyecan verici gelişmeler olabilir, iyi giden bir ilişkide evlilik kararı verebilirsiniz. Ev taşıma, mal, mülk edinme gibi konularla haşır neşir olabilir, uzun seyahatler edebilirsiniz. Kötü giden bir evliliğiniz varsa ayrılık kararı söz konusu olabilir. Toplum önünde duruşunuz, kariyerde bir bitiş veya bir başka başlangıç yönünüzü değiştirmenize neden olabilir.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade