OğlakYıllık Oğlak Burcu2022 yılı oğlak ve yükselen oğlaklar

Aralık 13, 20210
2022

Merhaba sevgili oğlaklar ve yükselen oğlaklar,

2021 yılı sizin için iş yaşamınız, yaşam koşullarınızı iyileştirmek telaşıyla geçmiş olabilir. Maddi koşulları toparlamanın çok kolay olmadığı bu yıl gündem çokta değişmeyecek.

Satürn geçtiğimiz yıl 17 aralıktan bu yana sizin haritanızın 2. evindeydi ve 1,5 yıl daha burada olacak. Maddi manevi kaynaklarınızı toparlamak, yapılandırmak, bu kaynakları doğru kullanmanı organize etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu alan aynı zamanda öz değeri ifade ettiği için kendi değerinizi sorgulayabilir, size değer vermediğinizi düşündüğünüz insanlardan uzaklaşabilirsiniz. Bu dönem sağlığınız açısından da sizi zorlamış olabilir, geçtiğimiz yıl şubat, haziran ve aralık aylarında flörtlerde krizler yaşamış olabilirsiniz. Benzer bir açı bu yıl ekim ayında yeniden gerçekleşecek, artık siz bu krizi sağlıklı yönetecek kadar deneyimli olacaksınız. Lütfen hiç bir şey için sağlığınıza zarar vermeyin. Çocuklarınızla ilişkileriniz de büyük çıkışlardan uzak durmalısınız.

Jüpiter balık burcundaki seyahatini 11 mayısa kadar sizin 3. evinizde gerçekleştirecek. Kardeşler, yakın akrabalarınızın hayatında güzel haberler alabilirsiniz, ticari faaliyetleriniz iyileşebilir, yeni eğitimler almaya / vermeye karar verebilirsiniz. Ufkunuzun genişleyeceği bu süreçte insanlara yardım etmek isteyebilirsiniz. Diğer taraftan haritanıza göre burada sert etkileşimler varsa yapacağınız anlaşma ve sözleşmelerde dikkatli olmalısınız.

Jüpiter 11 mayıs itibariyle Koç burcuna yani sizin 4. evinize geçecek ve hayatınıza bolluk bereket şans ve fırsatlar getirecek ancak jüpiter bolluğu haritanızın vaadine göre getirdiği için bu eve özgü sorunları da büyütebilir. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atabilirsiniz. Aileniz evinizle ilgili alanlarda beklenmedik fırsatlar yakalayabilirsiniz, ev almak, ev satmak, taşınmak gibi gündemleriniz olabilir. Ruhsal olarak kendinizi yenilemeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Ticari anlaşma ve sözleşmeler yapabilir, kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. 29 Temmuzda jüpiter koç burcunda 8 derecede retro harekete başlayacak ve 28 ekimde tekrar balık burcuna dönecek. Bu süreç size 2023 yılıyla ilgili bilgiler verecek.

Jüpiter en son 22 ocak 2011, 4 ocak 2012 de koç burcundaymış bu sürece göz atarsanız belki de benzer konu başlıkları ile size bu sürece dair ipuçları verebilir.

Yıl boyunca tutulmalar sizin 5 ve 11 evlerinizde gerçekleşecek. Bu da size tutku dolu aşk fırsatları getirebilir, süregelen ilişkinizde bir takım krizler ortaya çıkabilir. Diğer taraftan çocuk yapabilir, çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Yeteneklerinizden yeni kariyer yaratmak için güzel bir dönem olabilir, hayal ve hedeflerde bir güncelleme söz konusu. Güneş ve ay oğlaklar ise tutulmalardan olumlu açılar alacaklar kriz gibi görünen durumları avantaja çevirmek sizin elinizde.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade