YengeçYıllık Yengeç Burcu2022 yılı yükselen yengeç ve yengeç burçları

Aralık 13, 20210
2022

Merhaba yengeçler ve yükselen yengeç burçları,

Geçtiğimiz yıl yaralarınızı sarmak adına içinize döndüğünüz ama ruhsal çalkantılardan da kurtulamadığınız bir yıl oldu. İkizler yay tutulmaları yıl içerisinde sizi, iş yaşamınızı değiştirdi. Yeri geldi sağlığınızla ilgilendiniz, kardeşleriniz, yakın çevreniz sizi meşgul etti.

Satürn geçtiğimiz yıl 17 aralıktan bu yana sizin 8. eviniz de, maddi konular, alacak verecek dengesi, küçülmeye gitme, miras, nafaka, vergi borçları konularında zorlamış olabilir. Yıl içerisinde üç kez gerçekleşen Uranüs Satürn kareleri kariyere dair hayallerin gözden geçirilmesini sağlamış, kendinize yeni hedefler belirlemenize neden olmuş olabilir. Sosyal çevreniz ve arkadaş ortamınızda canınızı sıkacak olaylar tutumunuzu değiştirmeye devam edecek. Özellikle aynı açı ekim ayında yeniden gerçekleşeceği için ortaklı işler ve ikili ilişkiler alanında sabrınızı taşırabilir.

Jüpiter balık burcundaki seyahatini 11 mayısa kadar sizin 9. evinizde gerçekleştirecek, ruhsal olarak kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz, beraberinde kariyerinizde yeni şanslar elde edeceğiniz bir süreç olacak. Hayata bakış açısını değiştirecek, hayat görüşünü sorgulatacak, eğitim, yurt dışı konular, uluslararası ticaret ve varsa mahkemede destek gelebilir. Bu dönem blog açmak, sosyal medyada aktif olmak, yayıncılık gibi konularında destekleneceksiniz. Mahkemelik durumlarınız varsa bu konuda destek alabilirsiniz. Jüpiter balık geçişi siz güneş ve ay yengeçler için destekleyici durumlar yaratacak, fırsatları iyi kullanmalısınız.

11 mayıs itibariyle Jüpiter Koç burcuna yani sizin Koç burcu sizin 10. eviniz bir süre balık burcunda seyahat edecek olan jüpiter 11 mayıs itibariyle bu alana geçecek ve hayatınıza bolluk bereket şans ve fırsatlar getirecek ancak jüpiter bolluğu haritanızın vaadine göre getirdiği için bu eve özgü sorunları da büyütebilir. Özellikle doğum haritanızda Jüpiter’in bulunduğu ev konularında cesur adımlar atabilirsiniz. Kariyer yaşamınız, toplum önünde duruşunuzu değiştirecek önemli bir dönem sizi bekliyor. İş yaşamınızda uzun süredir verdiğiniz emeğin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Gündelik rutinleriniz büyük bir hız kazanabilir. Eğer haritanız destekliyorsa evlilik, nişan vb. durumlar gündeme gelebilir.

29 Temmuzda jüpiter koç burcunda 8 derecede retro harekete başlayacak ve 28 ekimde tekrar balık burcuna dönecek. Bu süreç size 2023 yılıyla ilgili bilgiler verecek.

Jüpiter en son 22 ocak 2011, 4 ocak 2012 de koç burcundaymış bu sürece göz atarsanız belki de benzer konu başlıkları ile size bu sürece dair ipuçları verebilir.

Bu yıl tutulmalar sizin 11 ve 5. evlerinizde olacak aşk ilişki gündeminiz. Yalnızlar için heyecanlı bir dönem başlıyor. Evliler için çocuk haberleri gelebilir bu da zaten ilişkinin formunu değiştirecektir. Hobiler, yetenekleriniz ve yaratıcılığınız açığa çıkarabilir buradan yeni bir kariyer yaratabilirsiniz. Evinizde bir takım değişikliklere gitmek isteyebilir, aile ve ebeveynlerinizle ilgilenebilirsiniz.

Mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade