KoçYıllık Koç Burcu2023 yılı koçlar ve yükselen koçlar

Aralık 10, 20220
#yükselenkoç #koç #2023

Merhaba sevgili koçlar ve yükselen burcu koç olanlar

Geçtiğimiz yıl 2021 yılına nazaran birazcık daha nefes aldığınız yine de arzu ettiğiniz sürece adım atamadığınız bir yıldı. 2023 Yılı ise sizin yılınız olacak! Jüpiter’in geçtiğimiz bahar aylarında sizin burcunuza geçerek bir fragman yaşattı. 2023 ilk yarısına kadar bu konular gündeminizin ana başlıklarını oluşturabilir. Mayıs gibi sizin burcunuzu terk eden jüpiter 2024 yılında yeniden kısa bir süreliğine kapınızı çalacak. Şans kapıyı kaç kere çalar diye soruyorsanız bu ara epeyce diyebilirim. Diğer taraftan kilo almaya meyillisiniz, kiminiz için bu bir bebek haberi olabilir. Dışarıdan daha bilge, nitelikli görünebilirsiniz. İstek ve arzularınız için cesurca savaşabilir, otorite figürleri ile çatışabilirsiniz.

 

Jüpiter boğa

2023 mayıs itibariyle 2. evinizi renklendirecek olan Jüpiter maddi ve manevi kaynaklar alanınıza geçecek. Yılın geri kalanında maddi gelirlerinizi artırmaya yönelebilirsiniz. Eğer burada malefik bir gezegeniniz varsa eğitim, seyahat, yurt dışı veya hukuki alanda harcamalarınız artabilir. Jüpiter en son 5 ocak 2012 ile 12 Haziran 2012 de boğa burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

 

Satürn balık

Bir süredir kova burcunda olan Satürn’de 7 Mart 2023 itibariyle balık burcuna geçiyor. 2,5 yıl süren özel bir döngüye başlıyor. Satürn’ün 12 ev seyri size gizli geçiş yaşatacak. Kendinizi keyifsiz hissedebilir, ruhsal ve fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Satürn aynı zamanda sizin 11. evinizi yönettiği için kariyerinize dair getirilerin artabileceği bir süreç olabilir. Eğer siz 16 aralık 1964- 17 eylül 1964 veya 24 Ocak 1994- 7 Nisan 1996 doğumlu bir yükselen koçsanız satürn döngünüz gelmiş demektir. Sizin için özellikle hassas bir dönem başlıyor.

 

Pluton kova

Pluton 24 mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçecek. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 11. eviniz haliyle sosyal çevrenizin değişip dönüştüğü, emek verdiğiniz işinizin getirileriyle olumlu veya olumsuz yüzleştiğiniz bir dönem başlıyor. Eğer haritanızda sabit burçlarda gezegenleriniz varsa pluton kova seyri sizi önemli ölçüde etkileyebilir.

 

Tutulmalar

2022 yılında tutulmalar boğa ve akrep burçlarında gerçekleşti. Bu yılda bu tutulmaların devamı niteliğinde iki tutulma gerçekleşecek. Tutulmalar sizin 2 ve 8. evlerinizde olacak. Kaynaklarınızı gözden geçirebilir, maddi değişikliklere gidebilirsiniz. Mal, mülk alma, satma, kredi, miras, nafaka gibi konular sizi yorabilir. Ortaklı işlerde dönüşümler olabilir ancak bu dönemde sağlık konusunda dikkat etmekte fayda var.

20 Nisan itibariyle sizin burcunuzda gerçekleşecek koç ve terazi tutulmaları başlayacak. Böylece 2024 ve 2025 yılı boyunca sahneler sizin olacak. Bu alanda gerçekleşen tutulmalar özellikle siz koç burçlarının sağlıklarına dikkat etmeleri gerektiğini vurguluyor. Diğer taraftan tutulmalar haritanızın 1 ve 7. evlerinde gerçekleşecek. Bekar yükselen koçlar evlenmeyi düşünebilirsiniz. Evli olanlar ise evliliğinizi bir çocuk haberiyle başka boyuta taşıyabilirsiniz. Bazılarınız ise ayrılık kararı alabilirsiniz.

 

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur Merkür 30 aralık – 19 ocak arası oğlak burcunda, 21 nisan – 15 mayıs arası boğa burcunda, 24 ağustos – 16 eylülde arası başak burcunda retro yapacak. Sırayla size kariyer, para ve sağlık alanında gözden geçirme fırsatı sunabilir. Diğer taraftan 23 temmuz – 4 eylül arası aslan burcunda retro yapacak olan venüs 5. evinize hareket katacak. Böylece çocuklarınız, flörtleriniz ve keyif aldığınız konuları gözden geçirebilirsiniz.

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade