BoğaYıllık Boğa Burcu2023 yılı boğa ve yükselen boğalar

Aralık 10, 20220
yükselen boğa, boğa burcu

Merhaba boğalar ve yükselen boğalar.

Boğa akrep tutulmaları ile 2022 yılı adeta üzerinizden tren geçtiği bir yıla elvada derken, bir nebze nefes alacağınız yine de basamağın zirvesine çıkmak üzere mücadele etmeye devam edeceğiniz bir 2023 sizi bekliyor. 2018 den bu yana boğa burcunda olan Uranüs hayatınızı keskin bir şekilde değiştiriyor. Özellikle mayıs ortası doğan boğalar için önemli bir süreç kapıda! Yapmam dediği her şeyi yapmaya daha yakın hissettiğiniz yıllardasınız.

 

Jüpiter boğa

Diğer taraftan bu yıl jüpiter de mayıs ayında sizin burcunuza geçiyor. Bu da bazı konularda şansın sizinle olacağına işaret ediyor. Ancak öncesinde Jüpiter koç seyrini gerçekleştirerek sizin 12. eviniz bir süre koç burcunda seyahat edecek. İçinize dönmek isteyebilir, kendinizle yüzleşebilir ruhsal olarak önemli bir yol katedebilirsiniz. Başka insanlar için neler yapabileceğinizi düşünebilir, hastane, hapishane vb ihtiyaç sahiplerine ulaşabilirsiniz. Bir yakınınızın bakımını üstlenebilir, hastane ziyareti yapabilirsiniz.

 

Satürn balık

Satürn 2,5 yıldan bu yana sizin 10. evinizdeydi. Kariyer alanında büyük değişimler yaşattı ve sonunda 7 mart itibariyle balık burcuna sizin 11. evinize geçiyor. Önümüzdeki 2,6 yıl boyunca arkadaş ve sosyal çevrenizde ciddi değişimler söz konusu olabilir. Kariyerin getirilerini kazanımlarını gözden geçirme, yeni hayal ve hedefler belirleme zamanı, projelerinizde pes etmeden ilerlemelisiniz. Umudunuz yüreğinizde taze bir çiçek… Bu 2,5 yıllık süreçte vakıflar, dernekler aracılığıyla insanlara yardım etmek isteyebilirsiniz. Toplum için neler yapabileceğinizi sorgulayabilirsiniz. Eğer siz 16 aralık 1964- 17 eylül 1964 veya 24 Ocak 1994- 7 Nisan 1996 doğumlu bir boğaysanız satürn döngünüz gelmiş demektir. Sizin için özellikle hassas ve ilerleten bir dönem başlıyor.

 

Pluton kova

Pluton 24 mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçecek. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 10. eviniz haliyle kariyerinizin değişip dönüştüğü, toplum önündeki duruşunuz ve pozisyonunuzun baştan yaratılacağı bir dönem başlıyor. Toplum önünde oldukça güçlü görünebilirsiniz. Pluton siz boğa burçlarına kare açı yapacağı için sağlığınıza ve ebeveyn sağlığına özellikle dikkat etmelisiniz. Eğer haritanızda sabit burçlarda gezegenleriniz varsa pluton kova seyri sizi önemli ölçüde etkileyebilir.

 

Tutulmalar

Yükselen boğalar geçtiğimiz yıl ki tutulmalarla, bireysel bir uyanış yaşadınız, bu yılda bu tutulmaların devamı niteliğinde iki tutulma gerçekleşecek. Eğer hala bekarsanız tutulmalarında sizin burcunuzda olacağını hatırlatmalıyım. Evlilik, taşınma, kariyerde önemli değişimler olabilir. Evli ve toksik ilişkileri olan yükselen bazı yükselen boğalar ayrılık kararı alabilir. Bir yandan 20 Nisan itibariyle koç ve terazi tutulmaları başlayacak. Böylece 2024 ve 2025 yılı sizin için içe dönüş, ruhsal ve fiziksel sağlığa dikkat edilmesi gerek bir yıl olacak. 6 ve 12. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulmalar özellikle ağustos ayındaki venüs retro boyunca size sağlığınız konusunda aksatmış olduğunuz muayeneleri yaptırma fırsatı sunuyor. Koç ve terazi tutulmaları en son 2014- 2016 yılları arasında gerçekleşmiş bu süreçte yaşadığınız deneyimler önümüzdeki 1,5 yılınıza ışık tutabilir. Benzer konular yeniden gündeme gelebilir.

 

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur merkür 30 aralık – 19 ocak arası oğlak burcunda, 21 nisan – 15 mayıs arası boğa burcunda, 24 ağustos – 16 eylülde arası başak burcunda retro yapacak. Sırayla size eğitim, hukuki konular, inançlarınız, sağlığınız, ilişkilerinizle ilgili konularda gözden geçirme fırsatı sunacak. 23 temmuz – 4 eylül arası aslan burcunda retro yapacak olan venüs; 4. evinize renk katacak. Böylece evinizle ilgili değişiklikler yapabilecek, ailenizle ilişkilerinizi gözden geçirebileceksiniz.

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade