İkizlerYıllık İkizler Burcu2023 yılı ikizler ve yükselen ikizler

Aralık 10, 20220
yükselen ikizler

Merhaba ikizler burçları ve yükselen ikizler,

2023 son iki yılın en pozitif yılı olarak sizlere merhaba diyecek. Jüpiter’in geçtiğimiz bahar aylarında koç burcuna geçmiş ve size 2023 ilk yarısının fragmanını yaşatmıştı. Mayıs gibi koç burcunu terk eden jüpiter 2024 yılında yeniden kısa bir süreliğine koç burcuna geçecek. Koç sizin 11. eviniz olduğu için 2023 özellikle sosyal çevrenizin genişleyebilir. Şu ana kadar belki de hiç girmediğiniz sosyal ortamlara açılabilirsiniz. Hayata dair yeni umut ve hedefler belirleyebilir, 2022 de emek verdiğiniz işinizin karşılığını almaya başlayabilirsiniz.

 

Jüpiter boğa

2023 mayıs itibariyle 12. evinizi renklendirecek olan jüpiter yılın ikinci yarısında ruhsal bir aydınlanmaya götürebilir. Ayrıca ikili ilişkilerinizi sorgulayabilir, kariyerinizi gözden geçirebilir ve bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Jüpiter en son 5 ocak 2012 ile 12 Haziran 2012 de boğa burcundaymış bu süreçte yaşadığınız benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir. Uzun yıllardır siz ikizler burçları Neptün’den kare açılar alıyorsunuz, bu nedeniyle sağlıklı karar vermekte zorlanmış olabilirsiniz. Bu enerjinin verdiği rehavetten sıyrılmak için özel bir çaba sarf etmeniz gerekebilir.

 

Satürn balık

Satürn 2,5 yıldan bu yana sizin 9. evinizdeydi, dünya görüşünüzü, inandığınız şeyleri sorgulattı. Bu yolculuğun sonunda artık siz eski siz değilsiniz! Satürn 7 mart itibariyle balık burcuna sizin 10. evinize geçiyor. Önümüzdeki 2,5 yıl boyunca kendinize yeni bir kariyer inşaa etmeye başlayabilirsiniz. Satürn sizi bu alanda sınayabilir, belki de kendinize yeni bir kariyer alanı yaratabilmeniz adına sizi mevcut işinizle sınayabilir, üstlerinizle aranızda sürtüşmeler olabilir. Toplum önünde nerede durduğunuz önem kazanacaktır. Evli mi? anne mi? bekar mı? müdür mü? sizi nasıl tanıyorlar? bu konuyu baştan ele alma zamanı. Şehir değiştirmek, aile büyüklerinin sağlığıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle siz 16 aralık 1964- 17 eylül 1964 veya 24 Ocak 1994- 7 Nisan 1996 doğumlu bir ikizlerseniz satürn döngünüz gelmiş demektir. Sizin için özellikle hassas ve zorlayıcı bir dönem! Satürn balık seyri sizi zorla yola çıkarak bir seyir olabilir.

 

Pluton kova

Pluton 24 mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçecek. Yavaş hareketiyle pluton görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirebilir. Kova sizin 9. eviniz haliyle Satürn’ün disipline ettiği alanı ağır adımlarla dönüştürecek. Eğer haritanızda sabit burçlarda gezegenleriniz varsa pluton kova seyri sizi önemli ölçüde etkileyebilir.

 

Tutulmalar

Yükselen ikizler geçtiğimiz yıl ki tutulmalar sizi ruhsal olarak çok yordu, arkanızdan çevrilen işlerle yüzleştiniz, sağlığınızla ilgili konularla ilgilendiniz. Bu yılda bu tutulmaların devamı niteliğinde iki tutulma gerçekleşecek. Ruhsal sağlığınıza yatırım yapmak, terapi ve spritüal konularla ilgilenmek, kukai, theta healing gibi şifa alanlarına yönelmek iyi gelebilir.

Aşk, flört, çocuklar ve arkadaşlıklarınızla ilgili konuları iyileştirebilirsiniz. 20 Nisan itibariyle koç ve terazi tutulmaları başlayacak. Böylece 2024 ve 2025 yılı sizin için son iki yılın derin bir nefes alma yılı olacak. Keyif aldığınız konular, hobileriniz, sanat ve yaratıcılıkla ilgili işlerinize yönelebilir. Yeni ve uzun soluklu bir ilişkiye başlayabilir, çocuk yapma kararı alabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bir detoks deprem etkisi yaratabilir, yeni hedef ve hayallere kucak açabilirsiniz. Koç ve terazi tutulmaları en son 2014- 2016 yılları arasında gerçekleşmiş bu süreçte yaşadığınız deneyimler önümüzdeki 1,5 yılınıza ışık tutabilir. Benzer konular yeniden gündeme gelebilir.

 

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle sizin yönetici gezegeniniz merkür 30 aralık – 19 ocak arası oğlak burcunda, 21 nisan – 15 mayıs arası boğa burcunda, 24 ağustos – 16 eylülde arası başak burcunda retro yapacak. Sırayla size maddi konular, borçlar, bilinç dışı konuları, aileniz ile ilgili konuları gözden geçirme fırsatı sunacaktır. Diğer taraftan Venüs 23 temmuz ile 4 eylül arası aslan burcunda retro yapacak. Sonuçta Venüs 3. evinizi hareketlendirecek. Ticaret, kardeşler, akrabalar, iletişim konularını gözden geçirme, değerlendirme fırsatı getirecek.

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade